Mamici Iulie-August 2004(57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Neatza burtici,

Am reusit sa dorm azi noapte super bine, drept pt care azi sun in forma maxima!

Papa, mare nebunica esti,mama!Am ras de m-am prapadit cu jucatul tau la loto
O zi buna sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza.
hehehehe ce spor ati avut mai dragelor....scuze ca n-am mai intrat aseara dar am zacut pina a venit printul, am incercat sa dorm un picutz si ca sa ma rasfat ca a venit si nu mai stia ce sa imi faca sa ma simt mai bine am fost porky si am mincat ieri la 9 seara si....2 hamburgeri!!!! (facuti de mine - adica de dimensiuni monstruoase). cine era pe buda afterwards? moi.....dar am inghitit o bulina si m-am dus cuminte la culcare, cu promisiunea ca nu o sa mai exagerez asa .....
Super-Lia, exact asa dorm si eu!!!! si e singura pozitie in care pot adormi....ta-su sta siderat si nu doarme ca sa-l simta pe ghindu....si dimineatza zice uimit "da' stii ca el nu doarme si tu dormi?" hahahahhahahahahaha, logic ca stiu, da' e baiat simtit si o lasa pe ma-sa sa doarma....
Alex...felicitari ptr achizitii!!! cool.....si noi cred ca o sa ne apucam de cumparaturi solide (dupa cele de duminica) ca se aproprie ata de par....
Papa eu zic sa ne luam de mina (virtual...) ca si eu is in panici - dar de zugraviti si altea alea....Tizooooo (de bucuresti) - cum merge????? ati inceput balamucul?
Robi draga mea, felicitarile cele mai calde!!!! asa le trebuie alora de la munci, stai tu cuminte si relaxeaza-te acasa.....ca voi sunteti cei mai importanti.
Miha, bravo ca nu mai esti singurica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna dimineata la burtici! Ce faceti?
Lia, nu iti mai face asa de multe griji! NU ti se rupe nimic acum, e mult prea devreme. Tu iti faci griji? Pai eu ce sa mai zic ca sunt in sapt. 32? Sa ma internez in spital?

Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Dorsilia bre dopul ala nu e ca ceara de urechi cind se rupe, se rupe :-)))Acu, fara gluma, cand se desfunda teava si pleaka dopul are o culoare mai inkisa si e cu vinisoare de sange. Dopul se poate duce pe parcursul unei sarcini dar se reface (cameleon ). Dopul nu curge zilnik, nu e asa lichefiat etc.
Consiliez pe toata lumea la cautat apartamente. Sunt experta de-acuma.

Multumesc pt pontul cu listuta de bebe

o zi buna burtici***

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata la burtici!
Superlia, sa iti traiasca voinicii si sa fiti sanatosi!

Lia, stai locului ca sa pot sa lovesc bine! Sau sa astept panaa joci la loto cum zice Papa?!...:)))
Nu e neica dopul gelatinos! Ala e...hmmm...gelatinos!...hahaha
Ce ai tu e o leucoree mai apoasa...asta e tot, si eu am asa, rabdare si absorbante zilnice...:)
E normal sa fie abundenta. Dopul are firicele maronii sau rosii de sange prin el si se duce intr-o zi...nu mai cade un pic, mai asteapta, iar mai cade...:))))

Papadie, doctorul zice ca mai scapi, dar greu!...:)))
Pana la urma au fost contractii dupa cum le povestesti, ai grija de matale.
Deci va luati casa de-a dreptul, super! Nu e problema cu cumparatul de lucrusoare, vazui io prin magazine pe acolo, te duci si gasesti intr-o prima faza tot ce-ti trebuie. Ce sa faca sotul tau cat stai in spital?!...:)
Nici io nu cumparai absolut nimic, si am facut o lista pe care i-am lasat-o omului sa vaza ce trebe sa cumpere (i-am mai facut si un dosar, are poze cu ce trebuie sa cumpere ca sa nu se streseze...:)))
Noroc ca nu's asa multe necesare intr-o prima faza.

O zi excelenta sa avem!

Monica 29+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by andreea_s

Buna dimineata la burtici! Ce faceti?
Lia, nu iti mai face asa de multe griji! NU ti se rupe nimic acum, e mult prea devreme. Tu iti faci griji? Pai eu ce sa mai zic ca sunt in sapt. 32? Sa ma internez in spital?

Auzi ca tot se facu fromos afara ai putea sa-ti pui un cort in curtea spitalului:-) Iarba veerede,pasarelele cantaaaa. un gretarel, un spritz slabutz...si cind o fi sa fie esti acolea:-)))))

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Papa, esti mortala! Azi te-ai trezit cu chef de glume vad! Sa stii ca m-am gandit si eu la asta dar nu au iarba in curtea spitalului si cu cortul pe ciment... nu prea vreau sa stau. Si oricum nenea doctoru' a zis ca ma bate daca ii fac din astea asa ca stau cuminte cu cortu' la mine in sufragerie si ma pregatesc... oricum, mai am niste saptamani de asteptat, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Eheheeee, de-ar fi si la mine saptamana 32, as da o fuga si pana-n statiune la Moneasa sa trag o gura de aer proaspat, sa fugaresc neste veverite si sa ma dau cu barca pe laculetul ala super.

lia 27 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Pai de ce trebe sa astepti pana atunci...In weekend frumos te duci la fugarit de veverite...Oricum acu' esti mai sprintena...:)))

Monica 29+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Buna dimineata.

Sunt tare afectata de luna plina de azi noapte si de eclipsa,n-am prea dormit (si tocmai ma laudam ieri ca am un somn asa nesimtit...)
Am fost dimineata la intepat si mi-au spart toate venele posibile de la maini,inclusiv pe spatele mainii m-au intepat (sa fac ceva pe venele mele... si ma dooooareeee...

Hai sa va spun ca ieri n-ati pierdut mare lucru la curs, a fost cam labareala sa zic asa, a fost modulul despre alaptat,dar nu mergea video si nu ne-a aratat nimic practic.Poate data viitoare.Dar macar am stat de vorba cu fetele si apoi am iesit la un suc.

Monique si bebe mic 23/24 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput