Mamici Iulie-August 2004(57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Hehe, ce ti-e si cu medicii astia, al meu dupa ce la controlul de acum o saptamana a spus ca-mi sta bine cu cele 9 kg in plus, l-am sunat ieri si am ajuns si la subiectul kg, la care el a spus "Se putea si mai rau"...Ce sa intzeleg din asta?

Alexa - 29 saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Alicegh, trebuie sa recunosti ca e simpatic! E tare nenea docotrul cu antidepresivele...:))))
Nu cred ca o sa mi se mai para asa simpatic dupa ce nasc, dar acum sunt in perioada de "gravida indulgenta si bienvoitoare"...:)

Alexandra, pai din poze spune ca a avut dreptate prima data...stai linistita!

Monica 29+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Ia uitati-va si voi la ce ora scriu! Daca va puteti imagina! Am avut ceva de lucru si apoi de trimis un mail si uite asa m-am trezit pe net la 12 noaptea. Si bineinteles ca n-am rezistat tentatiei de a intra sa vad ce mai faceti.
Ce credeti ca a facut tati astazi? A comandat patut pentru bebe. Noi am discutat deja despre asta si l-am ales de pe beblusultau.ro, dar cum cei de acolo ne-au asigurat ca au tot timpul in stoc si ca nu e pericol sa se termine, am hotarat ca-l cumparam ceva mai incolo. Asta era acum o saptamana. Dar tati n-a mai avut rabdare si l-a comandat si va veni peste cateva zile. O sa-l tinem la ai mei pana nasc.
E foarte dragut are saltea, lenjerie de pat, e din lemn cu o latura rabatabila pentru atunci cand e mai mic, si dedesubt are spatiu de depozitare, ceea ce noua ne e foarte util. Si costa 2700000.
Gata raportu' pe ziua de azi. Ma duc sa ma culc.
Pupici.

mitzura si bebe tzopaila din burtica - 30 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Salut burticute scumpe!

Astazi am avut controlul obisnuit. Toate bune si frumoase. Bebelusul e bine si voios nevoie mare!
Astazi Alexandru(15 luni) a auzit si el inimioara bebelusului si cand am ajuns acasa ma pupat pe burtica. Apoi tati ascundea un ursulet sub tricou si el spunea "bebe?!"... foarte simpatic!
Pozitia favorita de somn acum este sa-l i-au pe sotul in brate (el cu spatele la mine) si Richard il bombardeaza cu suturi pe tati... la care tati e fericit si se "plange" ca nu poate sa doarma. Incercati si voi pozitia asta ca sa simta si tati cat de "usor" adormim noi.
Gata . Alex mi-a adus o carte sa i-o citesc. Va pupic!

mamica fericita a unui baietel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata fetele,
Super-lia draguta pozitie de dormit ai gasit!! sa-ti traiasca baieteii si cel de afara si cel dinauntru si sa fie sanatosi. adevarul e toti copilasii adora ideea de a avea un fratior sau surioara. cand incep cei mai mici sa le tranteasca jucariile favorite apar conflictele de interese...
Eu sunt happy azi!! de luni intru in prenatal!! asa ca zilele care au mai ramas trebuie sa ma pun pe facut ordine la birou, predat probleme, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna dimineata!

S-a trezit si rata !

Sa va zic: deja devine ca am premonitii. Ieri n-am avut leucoree deloc, spre deosebire de luni dimineata. Si ma gandeam deja de ieri seara...sa vezi ca maine dimineata iar o patesc in drum spre serviciu.
Si asa a si fost, in drum spre serviciu, balbac, am simtit scurgerea. De data asta am fost pregatita. Dar ma seacaaaaaaa!!! Ma enerveaza si ma intriga la culme! Si trebuie sa fie o corelatie cu ceva: dece ieri nu si azi da? De ce o zi nu si una da? Cu ce se leaga?

lia 27 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Dorsilia

Buna dimineata!

S-a trezit si rata !

Sa va zic: deja devine ca am premonitii. Ieri n-am avut leucoree deloc, spre deosebire de luni dimineata. Si ma gandeam deja de ieri seara...sa vezi ca maine dimineata iar o patesc in drum spre serviciu.
Si asa a si fost, in drum spre serviciu, balbac, am simtit scurgerea. De data asta am fost pregatita. Dar ma seacaaaaaaa!!! Ma enerveaza si ma intriga la culme! Si trebuie sa fie o corelatie cu ceva: dece ieri nu si azi da? De ce o zi nu si una da? Cu ce se leaga?

lia 27 sapt de la UM

In ziua in care iese joaca si tu la loto
Nu e musai sa fie zilnica, nu e musai sa fie la fel (nici cantitativ, nici consistenta).

Fetele pe mine m-a luat panica. N-am luat nika lui bebe. Am timp, n-am timp?! Casa inca n-am gasit Daca o primim pe cea la care ravnim tre s-o mobilam. Am timp, n-am timp?! Aici n-am anuntat ca plecam si mi-e greu sa ma despart de locuri. Superb cartier... dar avem numai doua camere. Aseara plingeam ca vreau si sa plec, si sa nu plec...am zis si euc a hormonii dar mai degraba nerfii capului :-)))
La sf lui iulie avem o vizita. Exact in perioada in care nasc.
E graaaaav doctore, mai scap???
Daca s-a facut vreo listuta cu cele necesare pt bebe in prima luna ziceti-mi sa ma uit si eu.
Azi am o zi super desi ma supara capatzina...dar asta e efectul zilei de ieri. Acu ca mi-a trecut panika va zic ca am avut contractii cu dureri ca la ciclu spate/burta. Ma luau, ma lasau da se dusera si nu au fost asa dese.
Pupe

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Papa vezi ca au mamicile de mai-iunie o lista cu lucruri pt bebe. succes la gasit casa!! o sa am si eu de facut o chestie din asta peste vreo 4-5 luni... poate ma consiliezi ca habar nu am de unde sa o apuc. vezi cu contractiile alea ca nu e bune!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

auziti!! m-a lovit vechea intrebare: daca ceea ce se scurge la mine e dopul gelatinos? cum arata cand se rupe ala inainte de nastere? daca se rupe prea devreme? daca e dop si nu e leucoree?

pocniti-ma peste ce vreti dar lamuritzi-ma!

lia 27 sapt de la UM

Mergi la inceput

Lia mama dopul ala dac e sa se scurga se scurge o data si gata. nu din doua in doua zile. iar la majoritatea nu se scurge deloc. mie mi s-au rupt membranele data trecuta fara sa vad nici un dop. deci nu e ala!!

Mergi la inceput