Mamica de mai-iunie (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

maria, ce fain, doua ore, auzi!! sa insisti cu alex, ca daca-i tot dai la 2-3 ore la tzatza, o sa prinda placere! problema mare la mine e ca sfircurile sint intinse pe areola care-i imensa si asa lia nu prea poate apuca. da' si daca apuca (si apuca), nu trage in adincime, nu stie, sau nu poate, nu stiu!! sint sigura ca alex nu are problemutza asta.

pietricico, sper ca-ti tii puiu-n brate deja!!

ce sa mai zic, am vrut copil sanatos, ce sa mai cer?! fericita sint, cumva om trece si peste saptaminile astea grele.... placere tre' sa fie sa dai la tzatza, nu supliciu, ca la noi:)
tot din greu ne caznim:)
la fiecare masa, ii dau lu' lia 60ml cu lactation device direct pe tzitzi, apoi ma pompez (iese cam 60ml) si aia e pentru viitoarea masa. nu vrea si nu vrea sa suga in adincime, bamburina...... imi mesteca cu totul sfircurile si se comporta cu ele ca si cu o suzeta!!
mai incerc asa o perioada, dar daca nu se-apuca sa suga ca lumea, n-o sa mai aiba rost sa ii dau cu furtunelu'..... o sa pompez si-i dau cu sticla, nu??? stiu, stiu, nu-i totuna sa pompez cu sa suga bebe direct, dar care-mi sint alternativele?! nu prea am.....

va imbratisez pe toate si tineti-ne la curent cu boboceii care nu mai prididesc sa vina pe lume! doamne-ajuta!!!

mona si lia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaleone spune:

Ce bine... burtici de varsta mea! chiar azi v-am descoperit si am citit cele 11 pagini. Interesant e sa vezi ca la pgina asta naste Maria, peste doua pagini naste Albinuta, etc. MA gandeam eu peste cate pagini... Acum sunt in sapt 39, dupa spusele doctorului trebuia sa nasc deja(joi), dar bebelushca mai sta. Oricum, am avut 2 nopti nedormite, pline de contractii, dar se opreau cam in 5 ore. Dr. m-a sfatuit sa iau mereu papaverina cand ma apuca, ca daca e travaliu fals si mi se rupe apa aia sunt. Cu primu bb mi s-a rupt apa, dar se pare ca era de adevaratelea si n-am avut probleme. Ufff...sa vedem ce-o fi de data asta. Nu mi-e frica, mai degraba sunt nerabdatoare sa-mi vad micuta, dar cine stie cum o sa reactionez cand o sa se declanseze toata treaba.
Acum iar nu dorm. Am nervi in picioare din lipsa de calciu, si cum mi-a fost lene sa-mi fac calciu din coji de ou, acum stau si va scriu si voua de mine. E mult mai bine asa. Ma tot uit de vreo 3 ani pe aici, dinainte sa-l am pe Anghelush, acum daca avem internet fratie, pot sa stau cat vreau si sa citesc ce vreau.
Va felicit pe toate ca sunteti niste meseriase (ca asa zic eu), in mod special pe cele care au nascut.
Laura 38+ (m-am conformat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

'neata burticilor,mamicilor,bb-ilor noi am adormit aseara pe la ora 21 asa ca suntem taaaaaaare matinali!
Lauraa mult noroc,bb sanatos si mancacios si refacere rapida.
Maria bine ai venit acasa Odihneste-te ca sa ai laptic pt. Alex.
Piatra lunii ce faci?Vine bb?Nastere usoara si bb sanatos!
Nally imi pare rau ca Sebastian a facut colici,un pt mamica si baietel.Felicitari pt kg in minus
Madutza
Mihaela vorbim...
Mona iti doresc multa putere si rabdare sa poti trece peste perioada asta mai dificila ,cu bine!
Mamaleone bine ai venit! O nastere usoara!
Laurina hai la apel!!!

iuliana & din burtica (33+ sap.)

Mergi la inceput