Mamica de mai-iunie (39)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Fetele, inca-s acasa- am facut ture prin gradina si am cronometrat si fix la 7 min erau contractiile,dureroase dar scurte,cevadin dop inca mai gasesc cand si cand, deci probabil vom merge la spital la un moment dat- inca n-am plecat,pt ca voiam sa fiu sigura, ca e la juma de ora de mers si n-as fi vrut sa ma intoarca acasa, nici sa stau pe acolo cand pot sta acasa, am si dureri de spate, deci sa vedem,cre' ca se cam apropie clipa oricum,mai devreme sau mai tarziu.
mama mea vrea s-o sun,ca i-am trimis si ei sms sa stie cu mai merge,deci ma duc la tel.
pupici iara,uite vine alta crampa,ma duc s-o cronometrez :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Pietricica daca sunt la intervale atat de scurte du-te la spital daca nu vrei sa nasti acasa!!! Nici nu-ti dai seama cand se scurteaza intervalele de repaus!
Curaj si nastere usoara!!!!

Nally si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Irinel, multumesc pentru urari!

Lauraa, multa bafta, sa scapi mai repede de dureri si sa aduci pe lume bombonica!!!

Nally, imi pare rau pt. colicii lui Sebi, asa este, ce sa facem, aproape toate trecem prin asta. Felicitari pt. kg pierdut!!!

Pietricico in seara asta se pare ca vineeeee!!! Asteptam cu sufletul la gura!!! Lasa ca o sa ne anunti cand vii acasa sau pot sa iti las nr. meu de mobil, dar nu cred ca iti arde de asta.

Madutza & ingerasul din burtica in 38+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

buna fetele
am ajuns si noi ieri dupa masa acasa da' nu am apucat a intru sa zic buna ziua
sunt franta asa ca nu stau la povesti despre cum a fost (poate maine)
va zic pe scurt ca s-a intamplat asa de repede ca n-am avut timp nici sa vina anesteistul, s-a suparat Alex ca ma tot plang ca nu vine si a venit iute-iute - nici 2 ore [:d] asa ca daca aveti nevoie de o trusa de epidurala am una intacta - dati un mesaj pe PM
si modificati voi in listuta ca Alex are 2,800 si 49 de cm (da' ne facem noi mari!!!!) si e un ingeras frumusel foc
Va pup
fug sa dorm macar o ora

Mona: te inteleg perfect! de doua zile plang intr-una desi stiu ca nu e bine - nu ma pot opri - am senzatia ca imi chinui copilul - daca n-as stii ce important e pt el sa suga de la san as pune imediat biberonul in functiune. Sper sa reusim pana la urma ca Alex e mai insistent si hotarat si nu ma lasa sa renunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

am uitat sa felicit fetele care au nascut si pe puii lor: sa fie sanatosi si sa va refaceti usor!!!

mai vroiam sa zic ca daca nu m-ar durea epiziotomia asta asa de rau nici n-as stii ca am nascut (adica as stii ca imi tin ingerasul in brate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Bine ai venit acasa Maria!!! Refacere usoara si mult laptic ptr. Alex! Si sa nu uit: somn usor! :)
De abia astept sa-ti citesc peripetiile ... chiar daca au fost scurte :) Mama, te invidiez, doua ore ... jos palaria!!!
Te pupic si pe tine si pe Alex!

PS: Ptr. epiziotomie (sfatul dr. meu): spala-te dupa fiecare pipi cu apa rece (eu reusesc doar cu apa calaie, dar e bine si asa) ... ajuta sa se stranga tesutul.

Irinusha & Cris (03.05.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Maria, ce ma bucur ca spui de nastere ca a durat asa putin si nici n-ai avut nevoie de epidurala. Mai imi trece si mie frica. Ai grija de Alex si vezi cum e cu lapticul, sa se faca baiatul mare.

Mihaela & bebe Horia (37+ saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Iuliana, s-ar putea sa nu ne putem intalni maine. Te sun maine dimineata (nu devreme, stai linistita) sa-ti spun exact.

Mihaela & bebe Horia (37+ saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Bine ai venit acasa Maria!!! Iti doresc recuperare rapida, mult laptic si moral extraordinar!!!

Madutza & ingerasul din burtica in 38+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Pietricico, daca sunt asa dese, eu parca as lua-o din loc spre spital... Nastere usoara, e aproape minunata clipa cand iti vei tine bebelusul in brate. Te asteptam cu vesti despre tine si bebe.

Maria, bine ai venit acasa cu sufletelul tau. Dupa ce te-ai scuzat atata ca ai dat false alarme, iata ca bebe s-a zorit nu gluma. Asta e bine. Vindecare rapida (ma refer la epiziotomie) si mult laptic cat mai repede.

Monet, am vazut ca ai primit destul de multicele raspunsuri la subiectul tau despre venitul lapticului, sper sa iti foloseasca, mai ales ca e weekend si, fiind sotiorul acasa, poate te-ai mai relaxat si tu putin.

Irinusha, ce mai face Cris?

Nally imi pare rau pentru Sebastian. Cica ajuta sa ii pui comprese calde pe burtica sau sa il tii cu burtica direct pe burtica ta (goala). Sper sa ii treaca cat mai repede.

Pupicei fetele.

Irina, burtica cu baietel

35+ saptamani (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput