Mamici de ianuarie-februarie 2005

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Adana, bine ai venit!!
Si eu am avut ovulatie tarzie, in ziua 18. Banuiesc ca va conta si asta la DPN.

Ingerasu, mai da-ne informatii ca tare bine prind.
Referitor la cafea, eu inca mai beau deoarece sunt dependenta. Stiam ca una pe zi este ok. Totusi, de azi dimineata de cand mi-am baut cafeaua am un nod in gat. Nu stiu daca are legatura sau nu. Ciudat este ca nu ma mai atrage ca inainte.

Despre ficat ce stiti voi? Eu stiam ca este interzis, dar pede alta parte mi-a fost recomdandat pt fier. Si atat de mult imi place.....

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Adana, ce simtpome ai? Ai observat ceva schimbari?

pupici
Crinutain 5 saptamani si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Fetele skimbari prea mult nu am obiservat, decit ushoare greturi dimineata si seara plus ca am niste insomnii noaptea ceea ce e contrar informatiilor,plus ca sinii mi s-au marit si mai mult.. avind in vedere ca am 80C la sutien cred ca tre sa-mi cumpar de aici inainte ceva mai mare..

adana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Bine ai venit Adana!

Pt a stabili DPN-ul conteaza si UM dar si ziua in care ai avut ovulatie.
Eu cu capitolul analize stau bine ca le-am facut pe toate chiar inainte de a ramane insarcinata. Asa ca acum stau linistita.
Crinuta, cafeaua nu strica daca este doar una pe zi. Eu scriam sa nu faceti excese. Oricum ai vazut ca deja nu o mai suporti :-)
Ficatul am inteles ca prezinta risc in conditiile in care nu este bine gatit nu stiu daca el in sine ca aliment este un pericol. Poate mai aflam pe parcurs.
Apropos, eu am o foame de lup de nu vad in fata ochilor. Oricum foamea mi-o potolesc cu fructe si iaurturi. Acum sa vad daca reusesc ca nu vreau sa ma ingras peste normal.

Hai sa facem listuta:
ingerasu ..... UM 26 martie
crinuta ...... UM 26 martie
oana cretu ... UM 26 martie
adana ........ UM 27 martie

Ingerasu cu ingerasu mic din burtica
5 saptamani si 4 zile

ingerasu cu ingerasul mic din burtica

Mergi la inceput

Ce frumos ca ne inmultim. Eu as vrea sa apara cat mai multe fete.

Adana,eu ma simt foarte obosita, nu am chef sa fac nimic. In primele zile ma trezeam pe la 6 si nu mai puteam dormi, in schimb in timpul zilei pic.

Greturi, ba sunt, ba nu sunt, nici eu nu mai stiu. Oricum ele apar cam din saptamana a 6-a.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Fetele, am uitat sa va intreb ceva. Voi luati acid folic? Daca da, ce gramaj, de 1 mg sau de 5 mg>? Eu nu mai tin minte ce mi-a spus dr, si pana apuca sa o intreb vreau sa fiu sigura.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Oboseala este normala Crinuta in primul trimestru. Eu la 9 seara sunt moarta de somn asa ca nu am incotro si pun capul jos. Oricum la 6 dimineata, nu stiu de ce, dar parca am ceas ca ma trezesc. Iar in timpul zilei dorm pe mine.
Acid folic eu iau cam cu o luna inainte de a ramane si continui sa iau pana trec de sapt 12 de sarcina. Eu iau de 5 mg, cred ca Acidfol se cheama. Este o cutiuta mica cu 30 pastile, nici nu costa mult - vreo 10.000 lei si este exact atat cat are nevoie o .

va pupic
5 saptamani si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Fetelor , ma bucur mult pentru voi! Felicitari, sa duceti sarcinile cu bine si sa aveti bebei sanatosi! Bucurati-va de aceasta perioada, e asa de frumoasa, desi are si neplaceri :-)

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Buna fetelor!

ma alatur si eu voua, desi sunt un pic cam derutata!Povestea mea:
UM: 26 martie
In a 28-a zi, cand trebuia sa imi vina ciclul , mi-am facut un test( stiind ca trebuie sa plec in Romania si vroiam sa nu existe riscuri in cazul in care sunt gravida). Testul a iesit pozitiv, dar a doua linie a fost destul de vaga.Imi fac programare a doua zi la doctor sa imi confirme sarcina; doctorul imi face test de urina si imi spune ca lui i-a iesit testul negativ si ca pot sa plec spre Romania, ca in urmatoarele zile imi va veni ciclul.
Zis si facut: ma pun in masina si am plecat spre Ro.Problema este ca ciclul nu mi-a venit, mi-am facut inca un test( tot pozitiv si a doua liniuta mai intesa decat la primul test), sanii imi cresc si incep sa am si dureri de spate.
Imi vine sa ma duc cu testul la doctor si sa il dau de cap!!
Asa ca sunt in a 39 zi fara ciclu si cu simptome de gravida( in octombrie eu am pierdut o sarcina la 9 saptamani, asa ca imi mai amintesc simptomele de graviduta).
Astept inca o saptamana si o sa merg din nou la doctor sa imi faca ecografie si sper din tot sufletul sa se vada inimioara bebe-ului care bate.

Mergi la inceput

Bine ai venit Corail la mamici de ianuarie 2005!

Daca a 2a liniuta ti-a iesit vizibila, indiferent cat, inseamna ca esti gravida. La inceputul sarcinii BHCG-ul, hormonul pe care femeia il secreta doar cand este insarcinata, este la inceput in cantitati mai mici si de aceea liniuta a 2a a iesit mai slaba. Cel mai sigur este testul facut din sange. Acesta poate detecta o sarcina si la 9 zile dupa ovulatie, deci inainte de data cand trebuia sa-ti vina rushii.
Asa ca stai linistita din moment ce si al doilea test ti-a iesit pozitiv si liniuta a 2a chiar mai pregnanta decat prima oara.

Mergi la inceput