Mamici de ianuarie-februarie 2005

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Vorbisem cu ea acum cateva zile si chiar spunea sa mai asteptam sa se stranga si alte fete.
Sper sa vada ca am deschis subiectul si sa intre si ea.

Eu la eco ma voi duce in 12 zile, deci voi fi in 7 saptamani, si deja mor de frica.
Ai grija la eforturi, sa nu ridici nimic greu, sa nu cari, de asemenea sa nu faci bai fierbinti.
Eu facusem dusuri fierbinti inainte sa aflu ca sunt insarcinata.
Apropos, eu am aflat abia marti ca voi fi mamica.

pupici pentru tine si burtica

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Si eu am carat mullte sacose cu cumparaturi ieri si tremuram toata si m-am speriat, dar nu mai fac prostii din astea!
Apropos de simptome, nu am deloc, doar sanii mi s-au intarit un pic (dar nu stiam ca este un semn). Sper sa nu am nici in continuare. Si tie iti doresc la fel, o sarcina fara greturi, vome...Te pup!

oana si bb din burtica
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Bey mamicioaselor, ce dulci sunteti! Si ce novice!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Merci, delphin, si tu esti o dulce!
Crinuta, deci crampele sunt semne ale sarcinii? Ca eu le am de cateva zile si nu stiam de ce! Si ce simptome ar trebui sa urmeze? Ma refer in general!
Pupici pe burtici!

oana si bb din burtica
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

WOW, a mai aparut o graviduta........

Buna dimineata Crinuta si Oana, eu am UM tot pe 26 martie iar din ceea ce am calculat eu pe diferite site-uri imi iese DPN pe 1 ian 2005. Asa ca ne luam de mana si o sa petrecem revelionul prin maternitate.
Eu am aflat ca sunt insarcinata vinerea trecuta, am reusit sa-i fac sotului meu cadou de ziua lui un test barza intens pozitiv. Am reusit sa fac saptamana trecuta si o analiza de sange, BHCG si mi-a iesit si aceasta pozitiva. Eu azi sunt in a 39a zi de la UM, deci in 5 sapt si 4 zile. Momentan ma simt bine, doar cateodata f usoare greturi si ameteli dar doar atat. Eu la prima sarcina (din pacate a fost o SEU care am pierdut-o la 9 sapt) am fost la fel, usoare greturi la diferite mirosuri si atat. Sanii au inceput si ei sa se tensioneze dar putin. Am inteles ca de obiecei incep cam prin a 6a sapt sa se simta tensionati.
In rest stau foarte bine cu simptomele. Sa stiti ca si mie mai imi scade temperatura, a doua zi imi creste iar cica asa ar fi normal. Important este sa nu scada brusc si foarte mult pentru ca atunci prevesteste o problema (ex. pierderea sarcinii).
Eu sunt programata pe 13 mai la doctor la echo. Este bine sa faceti echo vaginala cam in a 48a zi de la UM, atunci se vede si embrionul format si se vede cum bate si inimioara.
Fetele care au UM in 26 martie sa stiti ca sacul gestational a aparut, embrionul de asemenea si atentie, miercuri sau joi incepe sa-i bata inimioara.

Va astept sa mai vorbim,
Ingerasu cu ingerasu mic din burtica

ingeras

Mergi la inceput

Oana, da crampele sunt normale. Eu le aveam mai intens in primele zile cand am aflat.

Ingerasu, temperatura nu este relevanta acum. Si la mine este mai scazuta, ba creste, ba scade, si eu ma panicasem rau, am sunat-o pe dr care a spus ca este normal sa revina, si nu se mentine ridicata.
Evident ca am facut vreo 4 teste de urina, toate pozitive, din ce in ce mai intens, apoi am facut iar analize de sange cantitativ, sa vad evolutia HCG, si totul este bine, deci nu mai ae sens sa ne stresam.
Ingerasu renunta la temperatura. Dr mea mi-a spus clar ca nu mai are nici o relevanta, si nu trebuie sa fie ridicata ca in faza luteala.

Oana, tu unde ai disparut?
Fetelor, mie miercuri mi-a fost foarte rau, apoi nimic, si de aseara iar simt ceva vag, ce nu pot defini. Oricum, azi dimineata, de cand am baut cafeaua am un nod in gat si sper sa nu.....

In fine, mie dr mi-a dat un medicament in caz de greturi, se numesteNavidoxine. Este un medicament numai pentru gravide, deci bineinteles ca este permis in sarcina. Cu toate astea eu voi incerca sa nu il folosesc decat daca va fi cazul.

Ma bucur ca am renuntat la picaturi de nas, de multi ani sunt dependenta, insa de cand am aflat ca sunt insarcinata nu am mai folosit, si vad ca e ok.

pupici pt voi si burtici

Crinuta 5 saptamani si 4 zile

Mergi la inceput

Oana, ma gandeam ca ar fi trebuit sa pui ca titlu " Mamici de ianuarie- februarie" 2005. Ce zici, mai poti modifica?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

buna fetele
Dupa cum bine stiti deja si eu sint o viitoare mamica
inca nu am fost la medic dar dupa calculele mele bb meu are 2 saptamini desi moasha mi-a calculat si a zis ca am 5 saptamini.
Dar vorba uneia dintre fete si eu stiu cind am muncit..Eu am o ovulatie cam tirziue adica in ziua 21-22 de ciclu..

adana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Crinuta am facut si eu hcg-ul la diferenta de 3 zile ca sa ma linistesc. Cu temperatura nu stiam ca poate fluctua, acum m-am linistit. Sa stiti ca crampele sunt normale, eu am patit-o sambata seara de m-am speriat ingrozitor. Stiu ca ele sunt normale pt incepe uterul sa creasca in dimensiuni si atunci este normal sa se simta niste "misculatii" pe acolo.
Aveti mare grija de voi, incercati sa evitati pe cat posibil tot ce este nociv pt voi si bb : tigari, cafea, alcool, medicamente si incercati sa beti cat mai multe lichide (min 1,5 l pe zi), mancati multe lactate (cate un iaurt si o cana de lapte zilnic) si multe fructe si legume.

Ia cititi ce am gasit pt fetele cu UM 26 martie:
Pe 29.04:Blastocistul a devenit embrion.
Pe 30.04:Embrionul incepe sa aiba fata. Capul, corpul si sacul copilului sunt de aceeasi marime.
Pe 1.05: Embrionul are 3 invelisuri. Invelisul extern devine creierul,nervii si pielea. Placenta devine functionala.
Pe 2.05: Invelisul mijlociu devine oase, muschi, vasele sangvine, inima si organele sexuale.
Pe 3.05: Invelisul din interior devine stomacul, ficatul, intestinele, plamanii, tactul urinar.

Ingerasu cu ingerasul mic din burtica
5 saptamani si 4 zile

ingerasu cu ingerasul mic din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

fetele UM-eul meu a fost pe 27 martie si am primit timp la eco pe 1 iunie si pina atunci nu m-au kemat nici la analize nici la nimic
a zis ca-mi trimite informatii acasa si daca e ceva sa sun sau sa merg la urgentaSi eu am mai avut o pierdere de sarcina acum 2 ani .Fatul s-a oprit din evolutie cred ca incopatibilitate cromozomiala

adana

Mergi la inceput