Mamici de ianuarie-februarie 2005

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ingerasu, ce ai avut de la Duphaston?

Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Mie nu mi-a recomandat dr nimic in afara de Ca, si asta pentru ca i-a spus dieteticiana ca nu mananc lactate. Este normal?
Eu nu m-am uitat in oglinda, dar acum mi-a dat ingerasul ideea cu pernuta, am incercat si eu si mi se pare ciudat tare...

oana si bb din burtica
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Patricia, mie mi-l recomandase doctorul din ziua 15-25 si la 2 zile dupa intreruperea lui a inceput o usoara sangerare. Am facut un test de sarcina in ziua 28, mi-a iesit pozitiv, am mai facut inca 2 de siguranta si la fel. Apoi au inceput niste crampe violente si sange mult cu cheaguri si am pierdut sarcina.
Bine, asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa pateasca la fel. Daca la tine au trecut deja 4 zile nu cred ca mai are vreun efect -. Oricum daca nu este bebe stiu ca dupa incetarea Duphastonului iti vine imediat ciclul. Daca ti-a mai iesit testul si pozitiv inseamna clar ca esti insarcinata.
Stai linistita.

eu va pup si ne auzim maine

5+ saptamani
ingerasu cu ingerasul mic din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ingerasu, eu sunt in Arabia Saudita, si nu stiu daca gasesc ceai de cretisoara. Ai idee care e denumirea in latina?

Duphaston iau pt ca mi s-a recomandat sa iau cam 2 saptamani, iar acid folic, aici se da doae 1 mg pe zi, iar daca se iau 5mgm se recomanda 2 pe saptamana. Si pe prospect e trecuta doza asta pentru sarcina, de aceea ma mira ca in Romania se da asa doza mare. Acum sunt chiar in ceata.
Eu nu sunt obisnuita sa iau progeteron, de aceea nu stiam ce efecte secundare da, si citisem pe net ca da breast tenderness, si de aceea ma gandeam sa nu aibe cumva legatura cu Duphastonul.
Ma bucur ca este de la sarcina.

Nu stiu ce am azi, dar am ameteli puternice, in schimb greturi mai deloc.
Am uitat sa va spun ca am un gust metalic in gura, si asta cam de o saptamana. Voi aveti la fel?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Ingerasule, de ce nu pot deschide site-ul dat de tine? Nici ieri nu a mers.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Crinuta, eu nu inteleg de ce nu merge site-ul acela la tine, caci la mine a mers?! Ingerasu a zis ca ne vedem maine, cred ca pleaca de la munca acasa. Eu nu am gust de metal in gura. Dar in schimb ma iau crampele tare din cand in cand... Nu mi-ati raspuns si mie daca e normal ca dr sa nu-mi fi prescris si mie ceea ce voi luati (acid folic,...). Ma ingrijoreaza, daca e grav daca nu iau si nu mi-a dat si fara reteta nu pot lua.
Pupici!

oana si bb din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

buna fetele
am revenit si eu dupa o pauza cam lunga
eu sint la practica si ieri am fost dupa ameaza azi am ajuns acasa la ora 18
mi-e cam rau si greata si nu am pofta de mincare..si ma cam dor ovarele ca si cum ar fi niste cutite..o fi normal nu o fi..
eu n-am timp la medic decit pe 1 iunie ziua copilului
in rest cam toate la fel..

adana

Mergi la inceput

Sper sa nu fie ceva grav ca te dor ovarele...Iti doresc pofta de mancare si o sarcina usoara in continuare! Pupici, adana!

oana si bb din burtica

Mergi la inceput

Oana, este foarte ciudat ca medicul tau nu ti-a dat acid folic.
Da si tu o cautare pe google la " Folic acid in pregnancy" si te lamuresti.
E musai a iei. Daca nu vrea sa iti dea, schimba medicul. Tu ai nevoie de cineva competent care sa iti urmareasca sarcina.

Adana, dureri de ovare am avut si eu dar mai devreme, cam inainte sa aflu ca sunt insarcinata ma durea in partea stanga ( dar nu numai), acolo unde a fost cel mai mare folicul, dar acum vad ca m-au lasat junghiurile. Foarte rar a vagi intepaturi, dar foarte vagi.
Oana, crampele s-au rarit la mine, de ex azi nu am avut deloc, in schimb ieri dupa on partida de ras am avut o crampa puternica.

pupici
Crinuta si puiutul mic si scump din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Mamicioselor in devenire, ce dulci sunteti!

Oana iti recomand sa mergi la biblioteca si sa incepi sa iei carti despre cresterea copilului, despre sarcina, etc. Sunt multe scrise pe aceste teme si foarte folositoare. Si da sfoara printre prietene ca esti insarcinata, ca esti dispusa sa primesti lucrusoare pe care ele nu le mai folosesc ele de la copii lor, pe la " secour populaire", nici nu-ti poti imagina ce bine iti vor prinde. Iar hainute, te sfatuiesc sa pastrezi banutii pe care vrei sa-i investesti aici si sa rogi pe cineva din Ro sa-ti cumpere. De aici fa cumparaturile de la magazinul "Tati". Sa cumperi body-uri si pijamalute, sunt tare bune.
Daca imi mai aduc aminte de ponturi bune iti spun.

Celelaltor fete, curaj!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput