Vreau sa-mi fac o FIRMA mica
Raspunsuri - Pagina 3
ili spune:
(Pe mine nu m-a intrebat nimeni, in apartamentul de pe scara s-a deschis depozit En-Gros de materiale imprimate .Este o galagie dar nimeni nu indrazneste sa-i spuna ceva......)
Ili
liviu`s spune:
quote:
Originally posted by ili
(Pe mine nu m-a intrebat nimeni, in apartamentul de pe scara s-a deschis depozit En-Gros de materiale imprimate .Este o galagie dar nimeni nu indrazneste sa-i spuna ceva......)
Ili
Ili, potrivit legii, acceptul trebuie dat de asociatie si de vecinii directi. In practica, este suficient acceptul dat de asociatie.
danacaltan spune:
Eu asi vrea sediul real in jud. Giurgiu, dar actele pt. firma sa le fac in Bucuresti(imobilul din Buc nu este proprietate personala), ccum procedez? Precizez ca nu este vorba de butic, activitatea va fi cea de servicii (analize laborator-initial portabil)si consultanta, dar nu exclud nici activitatea comerciala.In aceste conditii cite semnaturi de vecini si vecinutze am nevoie?????
liliana csaki spune:
Daca sediul social e in Giurgiu atunci si hartiile le faci tot acolo urmand ca aici sa-ti faci un punct de lucru. Daca vrei sa faci sediul in Bucuresti, ai nevoie fie de contract de inchiriere, fie de comodat iar daca la sediu nu se desfasoara activitate, e doar sediu social, acordul asociatiei e suficient.
http://community.webshots.com/user/lilianacsaki
Anima spune:
Buna!
Am terminat cu hirtiile si incepind cu 14 Iunie voi avea firma!
Cele interesate - la registrul comertului exista serviciu de consultanta, costa cam 1,8 mil lei (cine are pina in 30 ani si este student la zi nu plateste consultanta). Daca apelati la ei, blocati-va citeva ore bune pentru asta (4-6 ore, pentru ca e de asteptat mult; cel mai bine sa mergeti acolo dimineata, in jurul orei 9, cind nu e foarte multa lume). Tot acolo exista si un ghiseu CEC unde puteti sa depuneti banii pt. capital social, deci totul se rezolva intr-o zi, urmind ca in regim de urgenta sau obisnuit (20 zile) sa mergeti sa ridicati actele firmei.
Danacaltan, nu mai stiu daca ai primit info ref. acte necesare:
- adeverinta de la facultate (daca este cazul; oricum, exista un model anume, daca cineva are nevoie, il pot posta)
- cazier fiscal
- acord asociatie proprietari (daca sediul social este la tine acasa)
- copie contract spatiu (daca esti casatorita - inclusiv acordul sotului)
- 2 copii buletin
Daca alegi varianta consultanta prin RG, un reprezentant de-al lor te ajuta sa completezi toate cererile si iti redacteaza ei toate actele (actul constitutiv, declaratii pe propria raspundere etc.)
Mult succes!
Ai grija pe unde calci, pamintul e plin de ingeri!