Mamici Iulie-August 2004(56)
Raspunsuri - Pagina 6
corianai spune:
Neata, neata,
Maria bine ca ai revenit. chiar ca intrasem la griji cu o absenta asa de lunga.
Pupam toate fetele, o saptamana cat mai buna.
Cori
corianai spune:
Lia stai cumintica si nu te panica. doar ai citit ca ne plangem cu toatele de diverse leucorei si secretii. si eu zic ca e normal, ca doar nu o fi un simptom la gasca noastra aici. cat despre barbati e clar ca la un moment dat obosesc si ei de stresurile noastre de gravide, nu-l judeca prea aspru.
roxanaz spune:
neatza la gagici. vad ca ati luat-o cu ingrijorarile de dimineatza.
eu din pacate m-a luat o viroza ieri, asa ca is cu capul cit banitza si cu nasul varza...yuck, yuck.
Miha, a iesit ok cheesesake-ul?
lasati ingrijorarile cu scurgerile apoase, nu e nici o problema. in ultimele luni asa e. si din ce in ce mai abundente. absorbante zilnice si..asta e. hai ca au trecut doua treimi, mai e doar una...ne apropiem de finish mamicilor!
Gabi si Alina...odihna placuta fericitelor....si sa va ginditi si la noi.
Robi mama astia ai tai sunt de-a dreptul nesimtiti....sa gaseasca pe cineva si gata!!!
mihaella spune:
Neatza la gagici,
Bai,Roxi, a iesit o bunatate la gust dar cam uratica ca aspect.Oricum, am dovedit-o in w.e. asta!
Pupi,
Miha 26 sapt.- 26 ani, Scorpion
Dorsilia spune:
Mai fetelor sa stiti ca pe vemea mamei mele incep sa cred ca erau superfemei femeile gravide, ca am vorbit cu ea despre grija mea din dimineata asta, si ca de obicei mi-a servit aceeasi placa ce mi-a mai servit-o si cand am mai intrebat-o de alte griji :
" nu stiu, mie nu mi s-a intamplat asa ceva"
Pai ce sa cred altceva decat ca ea o fi fost o gravida perfecta daca nimic din ce simt eu ea nu a experimentat
lia 27 sapt de la UM
corianai spune:
Asa deci Miha, nu a iesit cu aspect comercial prajitura. pt mine poate fi un avantaj asta ca mimoza mea de Mara nu mananca daca nu arata super, face o fata lunga si zice ca e scarboooos!!! hehehe... asta inseamna portie dubla pt mine
Am fost ieri la spital si am vazut-o pe fetita mica-mica a prietenei mele. e asa de dulce!!! uitasem cat de mici pot fi. mi-a ramas mutrita ei in cap.
corianai spune:
Lia sa nu crezi ca mamele noastre si alte femei care au nascut nu au avut probleme. numai ca natura face in asa fel incat uiti complet dupa ce se termina si te vezi cu copilul in brate. altfel nu ar face nimeni al doilea copil, nu?? eu iti spun sigur treaba asta. dupa 6 ani eu mai am amintiri foarte vagi despre tot ce a fost greu. de abia acum cand se apropie parca incep sa-mi amintesc de chestiile urate din spital...
roxanaz spune:
Miha da' de ce a iesit urita ca aspect? nu ai pus gelatina? sau din cauza formei? (cu ce fructe ai facut-o?) nu dati!!! sunt intrebari pur tehnice.
Doamna Bibi spune:
Buna dimineata si bine ne-am regasit (de parca a trecut un secol).
Vad ca nu va laudati niciuna cu mici si bere,doar cu prageturi...rusine...ca nu dati si la altii!!!! Vreau si eu reteta de chesee cake,ca reteta de inghetata o am: Napolact cu iaurt si cirese (e mortaaaala).
Monique si bebe mic 22 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
Doamna Bibi spune:
Lia,sa stii ca mamele noastre au trecut EXACT prin aceleasi stari,numai ca au trecut intre timp si fooooarte multi ani de atunci.Mama mea a recunoscut ca nu-si mai aduce aminte multe lucruri despre sarcina,singurul pe care nu poate sa-l uite este cand m-a tinut pentru prima oara in brate si ca plangeam cel mai tare din toata maternitatea.
Scurgerile sunt la ordinea zilei la toate,nu trebuie sa te ingrijorezi.Doctora mea mi-a zis ca la varsta noastra,chiar daca exista mcii scurgeri de lichid acesta se reface si nu este nici o problema.
Nu inteleg in schimb atitudinea doctorului tau cum ca "nu da informatii/consultatii prin telefon".Cand vei fi sa nasti oare la fel iti va spune "nu raspund ca ma suni noaptea,vino maine la cabinet???".Eu una l-as schimba imediat (parerea mea).
Monique si bebe mic 22 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea