Mamici Iulie-August 2004(56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

aaaa lasa ca nici cu inghetata ta nu mi-a fost rusine...am salivat ca un caine ziua intreaga. Noroc ca a invins lenea si nu am avut chef sa ies din casa mai ales ca expediasem terminatorul si avea o zi de tolaneala la dispozitie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Merci ,merci are ionu la laborator si hartie de turnesol si ph metru masoara ph-ul cu o precizie micro multzam de idee:-)))

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata la burtici!

Papadie, m-am gandit io ca asta o sa zici...hahaha
Eu personal m-am gandit mai demult sa iau niste hartie de la laborator, dar mi-e ca ma bate omu' daca ma vede si cu d'alea prin casa...

Marina, iertare!!! :)

O zi excelenta sa avem!

Monica 28+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Buna dimineata burtici!

sa nu dati cu pietre, dar am aparut si eu! zilele astea am fost pe drumuri, dar asta nu inseamna ca nu am citit cumintica ce ati scris, hehehe am fost omul din umbra! din pacate timpul si locul mai ales nu mi-a permis sa va scriu, dar de acum voi fi mai activa:)

suntem bine (raspund pe scurt pentru fetele care s-au ingrijorat de lipsa mea). am revenit la munca si dupa atatea zile de plimbari am un chef nebun de munci. nu stiu daca-i molipsitor...ca din ce am citit aici sunt multe fete care deja sunt in vacanta.

n-am apucat sa dau raportul, dar saptamana trecuta, intre 2 drumuri am fost si la dok. baiatu' e bine sanatos, da din toate cele, face ture de bazin cum bine a spus cineva mai deunazi si nu a ripostat catusi de putin ca l-am scos din bucurestiul asta poluat. avea acum vreo 2 sapt vreo juma' de kil (ditamai balena).

altfel, toate sunt bune!

Papadie...ma inscriu si eu pe lista cu uitucele:) noroc de calculator, de sora, de sot, de mama, de reminderu' de la telefon..si cate si mai cate. dar nu ne ingrijoram ca e normal, nu?

va pup si hai TREZIREAAAA!! s-avem o saptamana buna.

si era sa uit (hahahaa)...sunt disperata!!!!! fetele din bucuresti...ma trimiteti si pe mine la o croitoreasa? cica sambata merg la nunta...si tanti croitoreasa a mea mi-a stricat si material si chef si tot. adevarul e ca nici eu nu mai sunt subtirica din vecini...dar ce sa fac???? va rooog. sau poate stiti un magazin cu ceva de-a gata...ca eu am batut tara in sus si-n jos, da' n-am gasit nimic care sa fie pe gustul meu:((

Maria DPN 29 august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Neata!

Mai fetelor acum am ajuns la lucru si m-am speriat, pentru ca mi-am simtit chilotul ud si m-am dus la baie si e ud de-a binelea, de la o secretie apoasa iar la intrarea in vagin am o secretie cremoasa alba fara miros. Ce sa fie asta Doamne? Sa merg la medic ? Cand am plecat de acasa n-o aveam dar am simtit pe drum cum mergeam senzatia ca "curge". Sunt tare speriata.

lia 27 sapt de la UM

Mergi la inceput

lia...si mie mi se intampla, nu stiu din ce cauza...dar e normal. au mai vorbit fetele despre asta...deci NU ai nici un motiv de ingrijorare. trece repede si apoi revine. nu am reusit s-o leg de ceva raceala...

ideea e sa nu te ingrijorezi ca se intampla si la case mai mari:)

Maria DPN 29 august.

Mergi la inceput

mi-e frica sa nu fie lichid, sa se fi rupt ceva membrane Doamne Fereste! Ca se pare ca e secretie apoasa din moment ce mi s-a udat chilotul pur si simplu asa mergand pe strada. Abia am asteptat sa ajung la serviciu sa merg la baie sa vad ce e. M-au trecut transpiratiile deja.

lia 27 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!! Pic de somn, m-am foit ca pestele pe uscat si nu am mai dormit de la ora 1, am nevoie de scobitori pentru sustinerea pleoapelor!
Cu scurgerea apoasa, eu o am de vreo doua saptamani, dar dr. mi-a spus ca am lichidul amniotic in cantitate normala, deci nu sunt motive de ingrijorare. O fi normal??!!

In alta ordine de idei, eu am anuntat la serviciu ca sapt. aceasta ma internez dar...pauza, NU mi-au gasit inlocuitor, cica sunau mobilele si ieri ca la nebuni "sa se sfatuiasca" sefii pe cine sa puna in locul meu, ca cica e post de raspundere. M-AM SATURAAAAT!!!! Vreau acasa!!!!

Gata, m-am refulat, va doresc o zi minunata si o saptamana linistita pentru voi si bebici!

Roberta + BeBe scump din burtica - 22 saptamani

Mergi la inceput

Lia, suna-l pe doctor atunci...este singurul mod in care poti scapa de ingrijorare.

Maria DPN 29 august.

Mergi la inceput

daca-l sun ma cheama la consult, ca zice ca nu da consultatii prin telefon, deci ... ori ma duc la el direct ori nu fac nimic.

Doream sa stiu daca a mai patit dintre voi asa ceva sa stiu cat si pana cand sa ma alarmez. Am vorbit cu sotul meu deja si m-a luat la 3 pazeste ca "sa nu incep iar cu panica prosteasca, ca e normal sa se mai curete vaginul in perioada asta" din care cauza m-am dus la toaleta si am plans. Mi s-a parut asa insensibil, incat cred ca nu-i mai spun nimic si gata. De unde naiba stie el ce e normal si ce nu mai bine decat o femeie gravida ?

lia 27 sapt de la UM

Mergi la inceput