daca vreti o locuinta

daca vreti o locuinta | Autor: samahol

Link direct la acest mesaj

tocmai am aflat de o sansa unica in romania.ovb allfinanz in parteneriat cu raiffeisen bank va ajuta daca doriti sa cumparati o locuinta si banca nu va ofera credit.e unic in romania.eu m-am inscris deja.nu aveti nevoie de carte de munca.daca va intereseaza,sunati-ma 0745593811.eu sunt din timisoara.numai bine.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Buna eu sunt andreea mamica de theo si de florin.
eu am incercat sa te sun da nu raspunzi la mobil opti sa-mi dai mai multe detalii despre acest lucru?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna, eu sunt o burtica de 18 sapt. si ne gandim si noi cum sa facem sa ne cumparam o locuinta, in Arad.
Te rog , daca ai mai multe informatii, ajuta-ne si pe noi!
Multumim mult de tot, Ioana si bb mic(18 sapt. si 2 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Si eu sunt interesata de aceasta oferta!! Poti sa dai mai multe detalii?

Nally si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Nu cred ca e cazul sa ne punem sperante in aeasta modalitate de creditare!!! Mare atentia ca necunoscute sunt caile Domnului si multe tzepe se mai dau in RO!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

uite am sa o sun pe o prietena care lucreaza la banca sa o intreb despre asta... desi eu nu cred ca exista o asemenea alianta cu o banca de asemenea anvergura am sa verific totusi si revin cu raspuns.

Freia si bebe Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Mie asta-mi suna a camatarie. Aveti mare grija, nu va da nimeni imprumut pe ochi frumosi! Stiti foarte bine ca exista multi care dau imprumuturi si pe urma umbla cu raketii sa le recupereze.
Apelati totusi la o banca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Cred ca e vorba de credit ipotecar. Orice tip de credit nu trebuie inceput pana nu aveti toate detaliile si citit eventual cu un avocat contractul inainte de semnare.
Creditul ipotecar e unul din cele mai frecvente credite...nu stiu daca si in Romania, ei iti platesc locuinta, iar tu tb sa dai lunar o cota. Trebuie sa fiti foarte siguri ca veti avea mereu sursa de venit si nu ramaneti cateva luni in imposibilitatea de a va plati ratele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Ar fi frumos sa fie adevarat. Noi avem banii pentru a ne plati ratele lunare, insa nu cu cartea de munca(acolo e mult prea putin salarul). Nu am auzit niciodata de posibilitatea asta, adica fara carte de munca sa-ti iei casa(sau rate undeva)
Spune-ne detalii

Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirupati spune:

Suna a credit ipotecar, dar cu o dobinda mult mai mare decit cea practicata de bancile care dau credite ipotecare standard. Poate e pt persoane care au greutati in a lua un astfel de credit ipotecar. Cereti toate detaliile si cititi foarte atent toate conditiile ! Comparati detaliile cu alte oferte de credit ipotecar de la bancile mari.

Miruna,
Horia si Martin, 26 August 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Sistemul este cam asa ( din ce mi-a povestit cineva ): timp de mai multi ani se depun in cont de tip depozit sume de bani - lunar, in functie de contractul cu banca. Atunci cand se strang 50% din val creditului, dureaza intre 3 si 18 / 24 luni aprobarea creditului, adica se ia de la banca cealalta jumatate.

Pe perioada de acumulare:
- nu te intreaba nimeni de unde ai banii
- dobanda la depozit este de 3% pe an( la lei ).

Rambursarea se face in lei, cu dobanda de 6%, rate pe parcursul mai multor ani. Costul creditului este destul de mare : trec ani sa aduni avansul, mai astepti luni / an sa primesti cealalta jumatate. O informatie neverificata: este amestecat si statul nu stiu cum, am auzit ceva de genul subventionare avans cu 30%. Exista o lege care reglementeaza chestia asta .. cand primesc legea va dau coordonatele. Promovarea proiectului ar trebui sa inceapa pe 3 mai ( este unul din termenele pe care le-am auzit ).

Cam asta este ce am auzit. Ceea ce este deosebit este modul de contractare: direct la banca sau prin MLM. Deci o sa apara diversi care ofera serviciile de contractare. Cel mai corect este sa discutati la banci.. este si cel mai safe, banca este obligata sa-ti arate costul real al creditului.

Cred ca este un sistem bun pentru cei care intentioneaza sa achizitioneze ceva peste multi ani. Cred ca este bun pentru cei care au bani si nu pot justifica cu CM si pot depune banii, dar creditul nu-l vor vedea mai devreme de ( aproape )2 ani. Pentru partea creditata de banca nu trebuie girant, dar trebuie asigurari etc... parca asa era.

Cam asta stiu... dar nu sunt informatii de la banca!!!!

O idee pentru cei care se vor grabi sa contracteze un astfel de credit: verificati ce se intampla in caz de stabilizare monetara si ce se intampla in caz de trecere la euro... o dobanda de 6% pe euro e altceva decat 6% la lei.

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

Mergi la inceput