Mamica de mai-iunie (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

cred ca s-a cam terminat cu rabdarea si puterea si optimismul meu... tocmai ce am fost la baie si am constatat ca mi-am pierdut "dopul gelatinos" ... L-am sunat pe tati sa treaca acasa ca poate o sa fiu mai calma dupa aia. ma intreb totusi daca nu nasc azi el o sa trebuiasca sa se duca maine la serviciu doar n-o sa stea dupa fundul nostru....eu ce fac??? Ar fi ok sa nasc azi mai ales ca nenea dr e de garda......
Ma duc sa fac un dus si sa ma spal pe cap.. cine stie cand mai apuc...
va pup si va tinem la curent (l-am instruit pe tati deja ce si unde sa scrie)

Maria - 38+ saptamani - baietzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fetele, si eu pe-aici!
La noi-ploaie si nor da totusi e placut afara ca miroase a iarba si pamant reavan.
Maria, poate ma insel, da eu stiam ca poti sa pierzi dopul si sa nasti si mai tarziu chiar peste 1-2 saptamani. Evident insa ca poti sa nasti si imediat cum a fost ai la Mona. Oricum tine pumnisorii si eu si bebe, sa fie totul usor si sa se lase cu bebe sanatos si mamica refacuta rapid, daca se intampla evenimentul.
Irinusha, inca un pic de rabdare! Te-ai plimbat cu bicicleta???? Ai grija ca centrul de greutate e mult schimbat acum, sa nu cazi... Simpatic tati al vostru ce mesaje trimite :0) Al meu e inca rabdator, eu sunt nerabdatoare e drept deja da noi nici n-am ajuns asa "inaintati" ca voi. Sa stii ca in weekend chiar sunt cuminte si ma rasfat, bietul meu sotior trebuie sa fie vrednicut ca eu abia misc cate ceva (da mi-e asa de greeeeeeeeu, si nici nu-mi place sa stau sa ma uit, da oricum nu prea am spor cand ma apuc de ceva, ca ma misc in reluare) si pap si dorm mult.
Va pupic pe toate si va doresc o duminica placuta (la noi e dimineata la voie deja s-a cam dus ziua da mai e seara).
Irinusha, uitai, acu nu trebuie sa te mai "abtii" ca a trecut 1 mai, poate sa vina bebe

Irina, burtica cu baietel

34+ saptamani (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Maria fii gata de intalnirea cu puiul tau!!!!!!!!
Eu dupa ce am pierdut dopul gelatinos am nascut la scurt timp!!!
Nastere usoara si fii curajoasa ca sunt sigura ca te vei descurca de minune!!!!
Asteptam vesti cat mai curand posibil despre tine si puiut!

Nally si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

MariaI, in caz ca se apropie marea intalnire: nastere usoara si un bb sanatos si perfect!!! Ai grija de tine!!!! Nu poate sa vina tati repede acasa in caz ca nasti? Nu-i aproape?
Eu zic ca sa stai linitita ... eu am pierdut dopul acum 3 zile si tot aici sunt ... cred ca depinde de om!
Oricum, ne gandim la tine sa-ti transmitem putere!!!

Cady, cum sa ma supar mai? De-as fi o suparacioasa si tot nu as avea motiv. Saru'mana de sfat, cine stie ... poate-l punem in aplicatie ;)

Irinel
, bravo ca esti cuminte si te lasi rasfatata! Asa si trebe! Lasa ca tati o sa se odihneasca cand tu o sa ai treaba cu bb-le, asa ca pune-l acum la treaba ;) Si rabdare, rabdare ... ca bb-le tau trebuie sa mai stea la tine in burtica! Te pupic!!!

Irinusha - cu minunea "surpriza" de 38+ saptamani din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Dragele mele Mamici si burtici,

Va multumesc pentru gandurile voastre bune pentru mine. Tot nu ma simt bine si pe deasupra am mai si racit.
Am fost la ecografie. Totul este bine. Bebelusa mea este mai mare decat varsta, cum spun ei este la limita superioara ca masuratori. Ma bucur ca macar ea este bine.
Pietricico, parca tu m-ai intrebat de ce imi mai fac astia ecografia transvaginala... pentru ca sa vada colul pe ecograf si poate si alte chestii, dar care nu le stiu. Oricum a fost ultima obligatorie si numai la ecografiile obligatorii, doctorul mi-a facut si transvaginala.
Maria eu iti tin pumnii. S-ar putea sa nasti destul de repede. La mine, cu Ioana, mi-a cazut dopul la 6.30 dimineata si la 13.22 am nascut. Nastere usoara!!!
Va pup pe toate mult de tot!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei (4 ani) si a Mariei din burtica (33+ saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutus spune:

Salut burticute!

Maria, daca e sa vina bebe, Doamne ajuta sa fie sanatos si sa nasti in pace!
Irinusha, de n-am ras de mesajele sotului tau ... e tare glumet. Voi ce hainite aveti pt bebe? Adica ce culori? Eu le am pe cele de la R si mai am cateva (f f putine) roz, ca si atunci nu stiam ce-o sa fie si ce am vazut frumusel, am luat. Ma gandeam ca daca nu o sa fie pt fetita mea, o sa fie pt a altcuiva.
PiatraLunii, daca bine tin minte tu spuneai demult de conservarea unor celule stem de la bebe. Eu am citit zilele trecute intr-o brosura ca se poate face aici asa ceva. Cica procedura are loc in primele 24h dupa nastere, nu e dureroasa, costa ~125euro (nu stiu daca pe viata sau pe an sau ...). Eu nu cred ca o sa fac asa ceva, si doamne ajuta sa nu-mi para rau.
Lauraa, ce faci, pe unde esti, cum te simti?

Noi, eu si bebe, ne odihnim mai greut, dar se pare ca bebe mai sta unpic la caldurica si asta e bine. Fetelor, voi cele ce ati pierdut acel dop, sunteti unpic stressi? Ceva contractii aveti? Daca da, cum is?

Azi cica e o emisiune aiurea la tv, sotul zice ca-i groaznic. Fug sa vad
pa pa

"Ma-ma" cu sau la bord de 37.2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Ce face-ti burticutze si mamici cu bebici?

Se pare ca inca dormiti la ora asta .Eu am fost mai harnicuta azi ca a trebuit sa fiu la 9 la spital iar.
Mai are si sotul meu 3 zile de liber asa ca profit din plin sa stau cu el cat mai mult.Iar mami a mea peste 4 zile va fi aici .Yupiii.

Maria nastere cat mai usoara.

Eryka & sufletzica din burtica (37 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Sper ca am nimerit pe forumul corect!(mamici mai iunie)
Va anunt ca irinusha a nascut azi 03-05-2004 (5:30)un baietel de 3450g
de care e foarte mandra(si yo si mai si).
A fost o nastere normala, usoara(pentru mine, care doar am asistat)
si ne bucuram de un baiat voinic ca mamica si frumos ca taticul.
Amanunte veti afla in zilele urmatoare direct de la sursa, eu trebuind acum, sa ma intorc la spital sa-mi vad "odrasla" si sotzioara cea chinuita(dar fericita...acum).
Multe salutari si copii sanatosi!

Boby (sotzul)

p.s. se pare ca am creat un subiect nou(sorry....emotii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

na ca sunt prima care o felicit pe irinusha, cred..abia am deschis forumul si am vazut vestea...
Felicitari irinusha si sa iti traiasca odorul.......

gabitza DPN 4 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Irinusha felicitari pentru puiul scump!!!!!!!!!! Sa-ti traiasca si sa infloreasca frumos!!!!!!!!
Refacere usoara si un bebe mancacios!!!!!!!!

Nally si Sebastian

Mergi la inceput