Mamici de Sept.-Oct. 2004 (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Salutare

Am lipsit cateva zile, nu am fost bolnava, am fost libera.

In primul rand, toate urarile de bine sarbatoritelor!

Din cate vad, zilele astea au fost subiecte fierbinti pe forum. Eu nu pot sa ma alatur voua (din pacate) pentru ca nici pofte nu prea am dar nici voie nu am sa fac prostioare din cauza placentei jos inserata. Marti am programare la Dr. si abia astept sa vad ce zice

Geo DPN 06 oct.

Mergi la inceput

Mihaela, eu nasc la Municipal cu prof. Horhoianu

Geo DPN 06 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

fetelor,

multumim frumos pentru urari!
am intrat si eu putin pe forum sa vad ce mai faceti. pe fereastra se vad muntii si e tare frumos aici.
am vazut ca se discuta un subiect care m-a preocupat si pe mine destul de mult. eu am hotarat sa nasc natural. motivele sunt mai multe. in primul rand cred (poate ca gresesc) ca e traumatic pentru bb sa stea el linistit acolo in burtica si sa fie scos intr-o buna zi, pe nepregatite... cred ca prin nasterea naturala lucrurile decurg firesc. in plus, am trecut deja prin trei operatii cu anestezie generala si nu imi mai doresc inca una. este groaznica senzatia de rau pe care o ai, la care se adauga neputinta atunci cand creierul incepe sa functioneze, dar corpul tau iti este strain... sper sa nasc natural, eventual cu epidurala.
v-am spus ca alexandra a fost foarte cuminte cele trei zile de nunta (sambata la parintii mei la buzau, duminica la crowne plaza, luni ciorba de potroace la buzau). eeei marti, in primul minut dupa care am intrat in casa, m-a trimis la baie... am vomitat de imi curgeau lacrimi pe obraji... dupa care am zacut in pat toata ziua. cata oboseala s-o fi strans... dar cele trei zile nici nu am simtit ca sunt insarcinata cumintica de ea

va pupam, gata cu internetul pe ziua de azi,

marcela si alexandra din burtica - DPN 5 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput

lorena andreianu in cazul tau cezariana este obligatorie avand in vedere problema ta cu ochii. Eu la primul BB, am facut cezariana la cerere desi nu aveam nici o problema. Recunosc ca mi-a fost foarte frica de nasterea naturala si sa stiti fetelor ca nu regret absolut nimic. In primul rand m-am refacut foarte repede, operatia este foarte mica si aproape nu se vede iar BB nu a avut deloc de suferit nici in timpul operatiei nici dupa mai ales ca dupa 4 ore am avut voie s-o si alaptez si slava domnului am avut si lapte suficient.

Acum, evident, tot cezariana fac!

Geo DPN 06 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici la mamici pe burtici.

Adela, iti tinem pumnii. Sa ne tii la curent. Noi suntem programati abia pe 10 iunie... cat mai avem de asteptat... (aici se face eco la 12 sapt, apoi la 22 si la 32). Te cred ca trece timpul greu caci si mie mi-e dor de omuletul mic din burtica mea...

Corina, mie mi-a zis medicul sa nu exagerez cu vita C (de aceea am zis ca trebuie evitata). Se ia pentru tonus si cred ca daca mancam fructe este de ajuns. Oricum, eu am evitat sa iau si oricum numai sub supraveghere medicala. Vita A in nici un caz.

Ziceai ca bb nu a miscat... Esti la prima sarcina? In general la prima poate misca intre sapt. 16 si 22... Poate fi si datorita uterului care poate e mai marisor si cum el e inca micut, in lichid nu se simte. Nu-ti face probleme

Fetelor, multumesc pentru sfaturi si incurajari in legatura cu cezariana. O sa vorbesc si eu cu ginecologul luni.

Of, am uitat sa va zic. Ieri, tati a venit cu niste ochi mari acasa si cu o scrisorica in mana... era de la labo unde am facut testul 3... Era doar o instiintare ca rezultatul e la ginecolog si el e singurul in masura sa mi-l spuna si sa-l interpreteze. Adevarul e ca-mi cam statuse inima ca o vecina mi-a zis ca iti scrie labo doar daca rezultatul e pozitiv daca ma iau si eu dupa toti... Asa ca, pana luni, ne stresam un pic... Sa ne tineti pumnii!

Va pupacim si week-end placut tuturor daca nu mai reusim sa intram azi.

L si bb mic (DPN 20 oct.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

Mama mia ce mult ati scris,

la intrebarea cum vreau sa nasc spun cu fermitate si convingere CEZARIANA. Nici nu eram gravida si vroiam cezariana.

Noi avem azi 16 saptamani si 5 zile, miercuri am fost la dr, ne-a luat sange, ne-a luat urina, ne-a mai luat o lama si am vazut si bebele care nu s-a intors cu fata, ne-a arata fundul.... o fi rusinos... copilul e bine are tot ce ii trebuie.
ma dor gingiile si imi sangereaza, si am dureri de burta pt ca al meu copil sta pe burta cu capul langa un ovar si cu fundul langa celalalt ovar, si nu vrea sa se intoarca de nici un fel, si pt ca am un uter mic. Dar speram sa se duca in sus pana la urma. in rest suntem bine, mergem inainte. Ne-am ingrasat pana acuma 5 kg de fapt, si dr zice ca ar fi bine mai mult, oricum sanatosi sa fim.

felicitari vrabiutei si casa de piatra, eu raspund la spartul targului, dar srieti atata de mult, si eu am tot felul de treburi...

pupici la piticii din burtici si voua de asemenea

ralucule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna dimineata, burtici!
Adela, mult succes la eco.
Ralucule, vad ca bebeii nostri au aceeasi varsta. Tu l-ai simtit deja pe al tau?
Tot despre cezariana vorbiti? Auziti, dar cezariana cu epidurala nu se poate face? Am auzit ca doctorul te pune sa alegi daca vrei anestezie generala sau locala.
Eu am facut foarte urat la o rahianestezie, dar la una generala nu am avut absolut nimic, m-am trezit foarte bine si nu ma durea nimic. Pe cand la rahi ... am vomat doua zile intr-una, am facut hipoglicemie, caderea de calciu si multe altele. Si cand te gandesti ca era doar o operatie de apendicita si mie mi-a fost mai rau ca la alti pacienti cu boli mult mai grave.
Raluca

Mergi la inceput

Eu la primul BB am facut (sau mai bine zis mi s-a facut, pt. ca nu m-au intrebat cum vreau) anestezie generala si a fost super OK. Acum la fel as vrea!

Geo DPN 06 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Adela BAFTA la intalnirea cu bebeluhsul din burtica!Tinem pumnii!Si eu fac treispe paispe inainte de intalnire cu iubirea mea miscareata din burtica!
Fete va cer ajutorul:
Voi cununa peste o luna si nu am nici o idee de unde as putea procura o toaleta de nashica cu burtica !
Stiti voi cumva magazine / site-uri cu adrese de magazine sau modele de costumatii (rochite sau costumase)?
Nu-mi trebuie super extravagantza, pene si figuri . Vreau doar sa-mi imbrac burtica cu ceva elegant!
Imi puteti voi da vreun sfat?

Multumesc anticipat!
Cristiana si bebe de 19 saptamani din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana_oana spune:

salutare la toata lumea
nu am mai aparut de mult, dar am avut groaznic de multa treaba si mai ales mi-e un somn....poate o fi si din cauza eclipsei de soare din emisfera cealalta

multe felicitari si bucurii vrabiutei si sa va mearga bine in casnicie ;) e destul de usor daca nu uiti ca trebuie sa depui un mic efort si sa nu uiti de ce te-ai maritat

in rest, eu cred ca-i prea devreme sa ne preocupe cum nastem; eu daca ma gandesc la asta ma apuca o groaza.. si am inteles ca trebuie sa fim relaxate, asta e cheia :))

va sarut si numai bine tuturor

Ro

Mergi la inceput