Mamici de Sept.-Oct. 2004 (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arad_linda spune:

ceau burtici,

Uf, ca nu am mai gasit forumul..si in final i-am dat sa caute pe google..Ma speriasem ca nu imi gasesc consoartele de sept.Oct.
Vad ca ati fost foarte ocupate cu scrisul..si citesc cu placere mesajele voastre..
Eu cam am dureri de vreo 3-4 zile incoace si gura nu-mi mai tace..lolol..Durerile seamana cu intepaturi de cutzit...vin pe neasteptate si dureaza citeva secunde..iar apoi revin din nou in 15-20 minute.. Shi ma tot tine ashe vreo 2 ore dupa care sunt ok pt inca vreo zi..In special seara...Nu imi dau seama daca e ok sau nu.. Am vazut ca si unele sufera de aceeleashi probleme.. este ok?

pupici pe burtici
Linda
18 saptamini si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna seara

dragele mele, scuze ca nu prea am mai scris da' mi-e tare greu sa ma reobisnuiesc cu biroul. ma oboseste rau de tot, iar bebelusha face scandal cand stau pe scaun putin aplecata in fata. imi da niste suturi in burta de numa-numa!! ce sa faca, isi face si ea loc! pe la 7-8 luni nu stiu ce ma fac...

linda - durerile constante nu sunt normale. tu iei ceva impotriva contractiilor? ai grija de tine si cere sfatul doctorului.

roandre - ai vorbit cu dr pentru scurgerea aceea? hai ca un telefon nu o sa il doara, si stai si tu mai linistita

ralucule - eu nu am probleme cu cosurile, mi-au iesit doar dupa nunta cateva, dar cred ca de la oboseala. acum au trecut. chiar mi se pare ca tenul meu s-a facut mai luminos decat sunt insarcinata. sau poate o fi de la demachiantul cu argila de la aslavital (vi-l recomand din toata inima, este excelent!)

corina - prima data dupa 7 ani s-ar putea sa fie chiar un soc! in ce oras mergi?

pupici

marcela si alexandra din burtica - DPN 5 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Bine ai revenit Marcela!
Fete cu burtici va recomand o cartulie tare dragutza,aparuta la Humanitas: "Cel mai simpatic ghid de sarcina" - Vicky Iovine (USA).
E diferita de ghidurile de sarcina clasice, desi nu le exclude.In caz ca erati deja vesele o sa fiti si mai vesele, daca erati indispuse o sa va binedispuneti. Eu am ras cu hohote.
Cum bine zicea Ioana (Pufymic) ce bine ar fi fara contractii si dureri de burtica...Si cand te gandesti ca aceste contractii pot fi si nedureroase...Dar mai bine sa nu ne gandim si sa sa avem Credinta, Nadejde si Speranta!
Cristiana si bebe 19 saptamani si 2 zile

Mergi la inceput

Tot eu,

Vrabiutza...aici in canad nu se da nimic pt dureri sau contracztii..Ei merg pe premiza ca daca e sa se intimple ceva cu sracina ..oricum nu s epoate face nimic...Am auzit de ceva NeoSpa..se ia in Roi..dar cred ca ar fi periculos sa iau fara sfatul doctorului.
Mai am o saptamina si ma duc la eco sa aflu daca e junior sau junioara..abia ashtept..am sa va anuntz.
Apropo..eu tot nu il simt pe bb inca

pupici pe burtici
Linda
18 saptamini si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut burtici!
@arad_linda, bine faci ca nu iei medicamente fara "aprobarea" medicului....e cel mai bine asa si pentru tine si pentru bb mic...
Sa stii ca durerile de burtica pot fi extrem de variate, si ca intensitate(asta depinde si de organismul fiecareia, de cum percepem noi durerea), si ca localizare, si ca frecventa...cel mai bine vorbeste cu medicul tau despre ele, sa vezi ce-ti zice el.
De regula durerile in partile laterale ale burticii sunt din cauza intinderii ligamentelor care sustin uterul...eu de ex. am dureri, de fapt am contractii ale uterului(intreg uterul mi se contracta, se face ca piatra de tare), insotite de dureri destul de puternice(ca cele din prima zi de ciclu), iar pentru astea iau(medicul mi-a recomandat) No-Spa(antispastic) si Utrogestan(progesteron-ajuta la fixarea si mentinerea sarcinii).
Cat despre bb ai timp destul sa-l simti...nu te ingrijora!

Ah, si inca ceva sa-ti mai zic, sa nu uit: fetele din Arad (printre care si eu) te asteapta pe subiectul mamici din Arad!
@ Marcela, chiar ma gandeam la tine...pe unde mai esti...
Ma bucur ca ai revenit printre noi! Ziceai ca ti-e greu iar la lucru....de ce nu treci la program redus?
@Cristia, tu cum te simti?Te loveste bb?
Pupic, Ioana si bb mic(18 sapt. si 6 zile)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Apar si eu mai pe seara... Am fost cu pregatitul bagajelor. Nu am terminat inca (mai e pana vineri), o luam incet. Cred ca am cam exagerat, caci ma doare iar "fundul"

Azi-noapte am avut si eu dureri de burtica... m-am trezit speriata. Nu stiu de la ce, cert e ca nu au tinut mult si am putut adormi. Nici mie nu mi-a dat nimic dr. pentru contractii. Nici nu stiu daca se dau, de altfel.

Corina, cum ai rezitat, mama, atata timp? Eu sunt plecata din august 2003 si abia astept sa ajung. Probabil ai inteles ca plecam in acest week-end. Socul o sa fie si pentru noi, dar pentru tine.

Vrabiuta esti fericita atunci ca nu ai probleme cu tenul... am inteles ca depinde de fiecare cum reactioneaza la sarcina. Te invidiem.

Roandre, si eu tot asa sunt cu burtica... mi-e si rusine. Imi zice lumea "ia sa-ti vad burtica" si eu trag de bluze ca la 5 ani

Va pupacim.

L si bb mic (DPN 20 oct.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Buna fetelor!!

Marcela (Vrabiuta) si Danyce, multumesc pt. "pregatire". Mergem in Bucuresti si mi-e groaza... O sa stam la parintii sotului, care stau la etajul 8 intr-o zona aglomerata si galagioasa... Of, nu ma atrage deloc ata sa mergem in Rom (pt. vacanta), dar trebuie sa mergem pt. ai nostri.

Linda, nici eu nu l-am simtit pe bebe si azi fac 19 sapt. Stiu ca mai am timp (se spune ca pina la 22), dar deja incep sa ma panichez... Vad ca aproape toate celelalte fete (care sint cam in acceasi perioda cu noi) l-au simtit deja pe bebe.

Fetelor, si eu sint "deranjata" de parul de pe burtica care s-a innegrit si ingrosat. NU imi place deloc, cum spuneti si voi, mi-e si rusine sa imi ridic bluzita sa ma mindresc si eu cu burtica... Ce e si mai rau, (incerc sa trec peste rusine si pudoare), este ca am patit acelasi lucru si pe sini... Nu stiu ce sa fac!!! Voi vi-l smulgeti? Ati patit vreuna asa ceva? Eu sint bruneta si deci de fel am parul negru si mai gros, dar chiar asa nu am fost niciodata... Mi-e rusine de mor. Sint curioasa daca sint singura!!

Va pup,

- DPN Sep. 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Lorena, am postat cam in acelasi timp si d-abia acum am citit mesajul tau. Eu sint pleacata din 1993, dar nu am mai fost in Ro din 1997. Adevarul este (va rog sa nu sariti pe mine sau sa mi-o luati in nume de rau), mie nu mi-este dor deloc de Romania in sine. Bineinteles ca mi-e dor de parinti, familie, si prieteni. Dar atit!!! Parintii au venit aici sa ne vada aproape in fiecare an, deci nu am avut nevoie sa mai mergem noi in Ro. Anul asta ne-am hotarit totusi sa mergem fiindca dupa ce voi naste nu vom mai merge sigur multi ani, si parintii sotului nu au mai fost aici de vreo 2 ani si deci trebuie sa ii vedem!!

Sint atitea locuri frumoase in lumea asta, ca zau ca nu ne-a tentat prea mult sa ne petrecem vacantele in Bucuresti. Asa ca pe parcursul anilor ne-am facut niste vacante superbe in locuri minunate, in loc sa mergem sa ne calcam pe picioare in nebunia Bucurestiului, unde numai vacanta nu se poate numi timpul petrecut acolo. Inca o data, asta e parerea si experienta mea, nu mi-o luati in nume de rau.

- DPN Sep. 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

roandre si marimar eu vreau din tot sufletul fetita, asa o fi cum ziceti voi ca daca e rusinos o fi fetita, dar mai jos cineva scria ca la ea a deschis picioarele si e fetita, vom vedea noi

lorena andreianu si arad linda si eu am contractii asa cum zici tu, eu le am lateral, asa ca niste cutite, in special seara, am spus doctorului meu si el m-a examinat, si in final mi-a zis ca se intinde uterul si ligamentele si ca sa nu imi fac probleme ca e totul ok, nu mi-a dat nimic, ca mie nu prea imi place sa iau medicamente, dar a zis ca daca devin insuportabile imi va da ceva, stie el ce, hahaha

mina eu am o nebunie cu pepenii, imi trebuie in fiecare zi cate un pepene, si mai vreau rosii si branza feta, si pere, si kiwi, portocale si capsuni si biscuiti. Si ce ar mai fi? Multe legume foerte sau crude. Cam asta ar fi, ciocolata mancam inainte sa raman gravida in nesimtire, acum nu mai imi trebuie, dulciuri de asemeni nu imi trebuie, in schimb am o burta

danyce ma ingrijorezi cu raceala ta, pe MSN nu te-ammai vazut adevarul ca nici eu nu am mai stat ca am avut treburi, ce sa iti pot zice? Te rog ai grija, ca aci la Olanda vai de noi sa fim bolnavi, dai ininte cu ceaiurile si lamaile si mierea si mai departe habar nu mai am..... Mie mi-a trecut raceala, am bagat ceaiuri, si am dormit la caldura.

corina G problema cu parul pe sani o am si eu, mie sincera sa fiu nu imi este rusine, eu sunt mai nesi... de fel, dar il smulg cu penseta, inainte nu aveam acum ete ca iese si parul apar si cosurile alea urate, parul negru de pe burta eu nu il am, toata lumea ce imi vede burta imi zice ca e frumoasa, si ca dupa forma fac o fata,sa dea Dumnezeu sa fac o fata, ca si eu si Dim vrem fata. Deci in concluzie eu imi arat burta, ca e fara par, dar e mareeeeeeeeee.

pupici la burtici
17 sapt si 3 zile

ralucule

Mergi la inceput

ceau mamici,

lol..ma distrez cu burticile voastre.. Cu parul de pe burta...o singura solutzie..ceara unifolosibila..de preferat pe baza de zahar..este mai moale ..nu se lipeshte de piele ci doar de par...
Miere cu zahar, putina apa si zeama de lamiie shi gata cu ceara..lolol.

va pup pe burtici....
Linda N.
18 saptamini si 5 zile

Mergi la inceput