Mamici Iulie-August 2004(55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns butterfly spune:

Unde in Cringasi, Mihaela? In zona pietei?
As vrea si eu rochita ca vine vara iar prietena mea imi va imprumuta ceva abia peste 3 saptamini ca e plecata...

Florina 28 ani 31(+) sapt cu puiutzul Teodor
Dr Badiu - Sp Universitar
DPN 1 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Butterfly, sanatate multa si ai grija de tine...
Roberta, vezi sa nu se supere grasunelul daca nu stai acasa si te duci la servici...:)...tare nevoiasi aia de la tine de acolo...:)

Lia, cum e uterul asa in cavitatea abdominala, posterioara inseamna inserata spre sira spinarii, spre spate, si anterioara spre burta, spre buric...:)
Sus si jos inseamna ...sus si jos...:)...posterior anterioara inseamna, de exemplu, pe o parte...:)
Placenta la mine zice ca e "inserata anterior dreapta sus"...
O avea logica ce spun io?! Ca mie asa mi se pare...hehehe
Asta cu gradul 0...e mai pe intelesul lor, unii doctori zic mediu, sus, jos, ca sa priceapa tot omu;...:)

Monica 28+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Super Dana,sa-mi zici ce gasesti pe acolo.Eu sunt intr-o pana de bani ca meargeam si eu maine.Trebuie sa-mi fac si eu garderoba de primavara-vara,asa ca o sa dau o fuguta (cand fac rost de banuti) la tanti sa-mi iau ceva.

Monique si bebe mic 22 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Vreau si io hainuuuute!!
Miha unde e magazinul din crangasi?
Monique si Dana care tanti, unde, ce, cum? spuneti si mie ca m-am saturat de pantaloni si camesoaie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns butterfly spune:

Dar eu, ce sa mai zic? Una bucata salopeta, aspect de urs in vacanta
Monica, ati mers marti la curs? Ce s-a prezentat? Poate vin si eu martea viitoare (cu salopeta, evident...) daca voi avea o zi buna. Sunt seara la ora 19.00, asa e? Unde se tin, in ambulator?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Buna dimineata, grasilor!!! Asta asa, sa va necajesc putin!
Acum vin de la dr. de familie care mi-a spus ca e ok cu leucocitele mele care erau foarte crescute, iar cu fierul, sunt putin anemica, dar nu e grav.
Am vazut si eu niste hainute foarte dragute azi in oras si bineinteles ca n-am avut bani la mine sa-mi cumpar cate ceva.

Diana, 26 ani, gemeni/rac

Fetita Strumfita - 22 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai si eu sunt interesata de hainute, asa ca spuneti-mi si mie! As vrea o rochita mai lejera de vara... Dana, cine-i tanti asta cu hainute? Si Miha, vorba Corinei, unde in Cringasi??

Gabriela saptamina 28
31 ani, zodia: gemeni
DPN 25 iulie 2004
Dr. Florina Mihalache - CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Cunosc eu o tanti care aduce haine din afara la preturi foarte bune si mi-am luat cateva hainute de gravida de la ea foarte misto.I-am dat si Danei numarul ei de telefon si a sunat-o si i-a zis ca a bagat ceva hainute noi cu burti.Care vreti dati-mi PM si va dau telefonul.
Butterfly am fost marti la curs,incep la ora 17 si tin pana la 19.Tema a fost nasterea (expulzia) si va fi si data viitoare ca sunt multe aspecte.Asa ca daca vreti...marti la ora 17 la Municipal in cladirea Ambulatoriu...foarte misto,aspect occidental...folotii de piele...filme video...TV cu ecran mare...v-am tentat???va astept.E merg sigur (99% daca nu apare vreo urgenta).Ma oftic ca am ratat primul curs de tarvaliu (cu respiratii etc) dar se va repeta cursul si voi merge atunci (o sa o intreb pe moasa cand se repeta).Nu costa nimic.

Monique si bebe mic 22 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Multumesc Monica si Monique, ati explicat pe intelesul creierasului meu.
Mai, nu stiu cum se fac dar de la o vreme mi se scurg banii printre degete ceva de mirare; acum ii am, acum nu-i am si uneori pe bune ca nu stiu pe ce se duc. Inainte eram campioana la economisit iar acum cheltui aproape tot salariul si nu stiu pe ce daca nu pe mancare, ca haine, cosmetice si incaltaminte nu mi-am luat decat tot ca pana acum, adica in limite rezonabile, o pereche de pantofi, un pantalon, niste creme...Trebuie sa contabilizez ce se intampla, ca nu-mi dau seama si ma tot intreb zi de zi

lia 26 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Gagici,
Undeva indreptul pietei,pe partea cealalta,e un magazin care se numeste STIL.Hainutzele de gravi sunt in camera din spate dar cel mai bine le intrebati pe vanzatoare.Au si costumase mai elegante cu pantalon si bluze,dar si rochitze de primavara vara la 546.000
Daca ajunteti prin zona dati un tel poate mergem impreuna.

Mergi la inceput