Mamici Iulie-August 2004(55)
Raspunsuri - Pagina 12
corianai spune:
Neata fetele,
Roberta ma bucur ca e bine bebele tau. tu sa stai cumintica cum a zis dr. am mancat si eu painea asta cu statul in pat la prima sarcina si stiu ca e greu dar merita tot efortul!!
Va pup, o zi faina
Cori
corianai spune:
Gabita tinem pumnii si o sa vezi ca va fi bine, fruntea sus! Nu stiu eu ce inseamna saptamana cu probleme pt tine, dar am incredere ca o sa treci cu bine.
cristalina spune:
Buna dimineata la burtici!
ce zi minunata!...:)...se vede ca am mancat, nu?!...hehehe
La mine starea de bine e invers proportionala cu timpul care a trecut de la ultima masa!...
Gabriela, tinem pumnii! O sa fie foarte bine, o sa vezi! Concediu placut si odihnitor!
La mamici de mai-iunie a aparut inca un flacau...imi place de fetele de acolo, pana acum 4 pitici sanatosi si voiosi ...:)))
O zi excelenta sa avem! Sa nu plecatzi la plaja fara mine (au anuntat astia la meteo ca o sa fie 25 de grade azi!...uau!)
Monica 28+ saptamani
alice2004 spune:
Buna dimineata si din partea mea !!!
La Bucuresti e o vreme superba, abia astept sa se termine si ziua asta de job si sa inceapa weekendu', ca tare m-am plictisit de stat la birou ... cit va invidiez pe cele care intrati in concediu !!!
Roberta, ma bucur din suflet ca bebe este bine, stai linistita ca el se tot misca, nu o sa ramina doar cu capul in jos, mai este pina se pozitioneaza asa... in rest, asculta-l pe nenea doftoru si o sa fie bine, chiar daca statul in pat nu este chiar atit de placut, dar ce nu facem noi pentru bebicii nostri, nu ?
Gabriela, bafta, dar de ce spui ca este o saptamina cu probleme aceasta ? Iti tinem cu toatele pumnii si iti dorim numai bine si multa sanatate si tie si bebicului !
Sa avem o super zi !
Alice -35 de ani/pesti
roller025 spune:
Buna dimineata! Ce zi frumoasa e azi! Asa ca de acum am programat o iesire la padure pe duminica. Si maine imi vine si sosu' acasa! O sa fie iarasi bine si pe strada mea!
Gabita, o sa fie bine! Iti promit io ca o sa fie asa! Fii pozitiva si o sa vezi ca va fi super bine. Joi iesi intr-o plimbarica prin parcuri, lejera si o sa vezi ce bine va fi! Concediu placut si odihneste-te si pentru noi astea care mai muncim!
Roberta, pupici pe burtici si bebic. Sa-ti traiasca grasunelu'.
Azi as pleca o tura la m,are! Roxa, macar telepatic ma primesti???
Sa avem o zi buna!
Dana M 27 saptamani
29 ani si 9 luni
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru
Doamna Bibi spune:
Buna dimineata mamici.
Am reusit si eu sa-mi termin o parte din treburi si am zis sa va salut.
Roberta,stai linistita ca totul o sa fie bine,o sa vezi.
Leeloo e fericita ca mai are doar o zi de munca...offf
In rest cred ca ne pregatim de un gratarel nu, mergem la padure ca e asa frumos.
Monique si bebe mic 22 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
leeloo2004 spune:
Multumesc mult fetelor - o sa va urmez sfatul si o sa incerc sa fiu cit mai linistita. Oricum stiindu-ve pe voi ca imi tineti pumnii si va ginditi la mine, deja simt ca o sa fie totul bine!
Gabriela saptamina 28
31 ani, zodia: gemeni
DPN 25 iulie 2004
Dr. Florina Mihalache - CFR2
Dorsilia spune:
Neata!
Roberta, ai grija de tine si stai linistita. Tu spuneai ca il simti pe bebe prea jos ?
Eu nu stiu ce sa spun insa cand l-am intebat pe medic, mi-a zis ca e bine sa fie placenta posterioara, ca asa scrisese pe biletelul ala "placentatie posterioara" si l-am intrebat exprex ce inseamna si daca e bine, si dupa ce a zambit indulgent a zis "normal ca e bine". Acum deja nu mai stiu, anterioara, posterioara, cum e in cele mai multe cazuri? Cum scrie in carti ca e cel mai "normal" ?
pleease, lamuriti-ma si pe mine! Si nu ma certati, va rog, ca am pus problema
lia, 26 sapt de la UM
roberta04 spune:
Tare-s slaba de inger, ma simt eu prost anuntand la serviciu ca "ADIO, eu plec sa ma fac mamica", parca am un sentiment de culpabilitate ca ii las descoperiti, daca ii vedeti sunt chiar hilari cum ridica toti din umeri si ma intreaba cine imi va tine locul!!!??? Asta cei platiti sa rezolve astfel de probleme...
So...voi mai lucra probabil pana miercuri cel tarziu, dupa aceea voi sta 1-2 zile in spital ca sa pot sa-mi iau concediu, apoi concediul de odihna, apoi iar medical, prenatalul...si apoi BB!!!
Intre timp am de rezolvat marea probelma a Internet-ului acasa, am PC dar trebuie sa-l duc la service pentru ca lucreaza foarte greu desi e performant. Asa ca s-ar putea sa ma cateva zile de pauza de NET! Dar voi recupera...
In alta ordine de idei, m-ati incalzit pe suflet cu incurajarile voastre...si chiar am un grasun???
Roberta + BeBe scump din burtica - 22 saptamani