Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

Gandecelu, multumesc
Si eu cred ca nimic nu este intamplator, iar faptul ca am ramas insarcinata acum este pentru un motiv... La urma urmei anul trecut mi-am cumparat casuta mea, tot anul trecut am terminat si facultatea (cam tarziu, stiu ), deci chiar acum este momentul sa am si copilul.. Cateodata le aranjeaza viata asta asa de bine, ca ma intreb ce-am facut oare sa merit asta.. .
Ce stiu eu sigur in schimb si nu stiu daca toate sunteti la fel de sigure este data conceptiei. Asta idntr-un motiv trist - eu si viitorul sot nu prea ... decat cam 1 data - de 2 ori pe luna.
Asa ca stiu sigur ca s-a intamplat de ziua mea
Problema mea acum este alta: copilul se naste la 40 de saptamani de la data ultimei menstruatii sau la 40 de saptamani de la data conceptiei?

de la data conceptiei s-a nascut fetita mea (4 oct-4 iulie) dar cica a fost cu intarziere de 1 saptamana!

voi faceti 1 data pe luna? pai acuma, ca va casatoriti, o sa facti o data pe... an!

(scuze, nu m-am putut abtine, nu-i adevarat!)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

pe bebycenter la pregnancy e un calendar care-ti arata exact dpn

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Sa stii ca m-am gandit si eu la asta. Vom vedea - de iubit ne iubim ca nebunii (suntem de 7 ani impreuna) dar... Se mai intampla si lucruri de astea in viata reala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Dragele mele,eu nu am mai scris la subiect pentru ca am fost si inca sint extrem de suparata.Bebe este bine deocamdata dar eu nu sint bine deloc,am avut cea mai neplacuta "surpriza" din cauza omului pentru care pana mai ieri mi-as fi dat si viata.Ce sa va spun,sint la pamant si incerc sa ma ridic si nu pot.Nu este la prima "surpriza"de acest fel si realizez ca daca vom mai continua impreuna va fi mai rau.Dar imi este extrem de greu sa iau o hotarare,aici departe de familie si de toti,singura practic si insarcinata.Fetelor,trec prin cea mai neagra perioda a vietii mele,desi ar fi trebuit ca acum sa ma consider cea mai fericita femeie din lume pentru ca il astept pe bebe,dar nu este asa.Oricum,bebe este tot ce mi-a mai ramas,pentru el string din dinti si incerc sa rezist.Probabil ca voi fi o mamica singura,asta este,nu am vrut sa iasa asa,dar nu am nici o vina.Ma rog numai la Dumnezeu sa ma intareasca sa pot merge mai departe.As fi vrut sa deschid subiect separat dar imi stie nick-ul si parola.Va pup,m-am mai descarcat si eu si va doresc numai zile senine.Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Eliza, n-are de ce sa-ti fie rusine, sunt fete aici care ar da orice sa ramana insarciante asa pe nepusa masa cum ai ramas tu. faptul ca unele din noi stim de temperaturi, ovulatii, mucusuri si alte de-astea e numai o consecinta a faptului ca am vazut ca bebe nu vine cand vrem noi. Si-atunci ce faci? Te-apuci si studiezi problema. De la una la alta, din informatie in informatie ajungi sa le stii pe toate. Crede-ma ca multe fete au ajuns de nevoie la faza asta, nu de placere.

Iar legat de cat de des faceti voi amor.. tine doar de ritmul vostru fizic. Daca amandoi sunteti multumiti cu ritmul asta e perfect. Daca organismul vostru nu simte nevoia de mai des, nu inseamna ca-i ceva in neregula cu voi. Problemele apar cand unul din cei doi e nemultumit ca e prea rar sau... prea des, in alte cazuri.

13 sapt DNP 1 nov.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mate

Dragele mele,eu nu am mai scris la subiect pentru ca am fost si inca sint extrem de suparata.Bebe este bine deocamdata dar eu nu sint bine deloc,am avut cea mai neplacuta "surpriza" din cauza omului pentru care pana mai ieri mi-as fi dat si viata.Ce sa va spun,sint la pamant si incerc sa ma ridic si nu pot.Nu este la prima "surpriza"de acest fel si realizez ca daca vom mai continua impreuna va fi mai rau.Dar imi este extrem de greu sa iau o hotarare,aici departe de familie si de toti,singura practic si insarcinata.Fetelor,trec prin cea mai neagra perioda a vietii mele,desi ar fi trebuit ca acum sa ma consider cea mai fericita femeie din lume pentru ca il astept pe bebe,dar nu este asa.Oricum,bebe este tot ce mi-a mai ramas,pentru el string din dinti si incerc sa rezist.Probabil ca voi fi o mamica singura,asta este,nu am vrut sa iasa asa,dar nu am nici o vina.Ma rog numai la Dumnezeu sa ma intareasca sa pot merge mai departe.As fi vrut sa deschid subiect separat dar imi stie nick-ul si parola.Va pup,m-am mai descarcat si eu si va doresc numai zile senine.Oana

oana, am citit cu lacrimi in ochi
Dumnezeu sa fie cu tine! te inteleg perfect, si inteleg la ce te referi...
nu te pot ajuta decat ascultandu-te... fa-ti alt nick, te asteptam...

cu drag,
un gandacel care e alaturi de tine (nu ti-e frica de gandacei, nu?!:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Oana, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta. Te inteleg perfect, "I've been there". Bine, sper ca in cazul tau sa nu fie vorba de infidelitate pentru ca, din punctul meu de vedere asta doare cel mai tare.
Trebuie sa iti pui in ordine prioritatile: in momentul asta bebeul tau si cu tine sunteti cele mai importante persoane din lume. Sa nu lasi pe nimeni si nimic sa va afecteze. Mai ales in perioada asta.. Si gandeste-te bine: crezi ca o sa fii mai fericita fara partenerul tau? Te vei descurca? Sarcina nu este lucru usor, o sa ai nevoie de ajutor. Incearca sa lasi putin timp si spatiu intre voi si poate o sa va dati seama ce vreti cu adevarat. La mine a functionat.. Probabil se simte sufocat de noua situatie, probabil se simte prins in cusca si stii ca barbatii nu suporta asta..
Sper ca Dumnezeu sa te ghideze sa faci ce este mai bine pentru tine si copilasul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata fetele!

Suntem atat de fericiti ...ieri bebita al nostru ne-a facut din manuta...nu-mi venea sa cred, atat de mic si e...OM si el, a ridicat si din piciorus, inimioara ii batea bine...nu mai putem de bucurie. Cand ne-a aratat ca se si plimba prin burtica ...insa mi-a explicat ca inca nu-i pot simti miscarile, dar asta nu inseamna ca sta locului...
Mai avem 2 saptamani si putem rasufla linistiti...optimismul meu e maxim acum si ma rog ca totul sa fie bine si la urmatoarea eco, peste 3 saptamani sa ne vedem sanatosi.

aime 10 saptamani si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

Oana sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceste neplaceri ale vietii si sper din suflet sa se rezolve, sa ai liniste sufleteasca si sa fii fericita...pupici

..eu sunt Tauroaica (30/04/76)..deci azi implinesc 28 anisori si sotul meu este un Pestisor dragut si se pare ca viitoarul bb va fi Scorpion (DPN 18 NOV 04)..

va iubesc pe toate si sa fiti fericite..
pupici
laura, DPN 18 NOI..UM 12 FEB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Buna dimineata!

Oana, imi pare tare rau ca ai necazuri , sper sa reusesti se treci peste ele intr-un fel.
Aime , ma bucur ca bebe e bine si vioi, abia astept sa merg si eu joi la eco, sa vad ce mai e prin burtica.
Try, nu-i chiar asa dezastruoasa situatia cu zodiile. Oricum , bine ca nu esti tu Berbec , asa ai sanse ceva mai mari sa te intelegi bine cu bebe. Asa ca - nu dispera !(iti dai seama ca nici eu nu am vrut 2 copii Scorpioni, dar ...)

Gandacelu, pentru "statistica":
- eu, Berbec+ sot Taur+ bebe nr. 1 Bianca Scorpion- 2 ani 5 luni (17.11.2001)
am 31 ani , de formatie inginer, acum sunt Project Manager intr-o companie de calculatoare.

Primul bebe a fost indelung planificat , acum am fost luati oarecum prin surprindere, ne doream inca un copil, dar lucram "relaxat" la problema. Oricum, ne-am bucurat foarte tare si speram sa fie totul bine.

tuturor
Roxana - 12 saptamani

Mergi la inceput