Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Uff, numai mie nu mi se vede burtica deloc.. Si nici nu cred ca m-am ingrasat.. Poate am pus un kilogram mai mult nu. Daca ma iau dupa UM, am intrat totusi in 10 saptamani.
Oricum, la inceputul lui iunie ma marit si parca mi-as dori sa nu imi creasca burtica prea mult pana atunci. Trebuie sa incap si eu decent in vreo rochie de mireasa, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Roserb,fetita ta e o Scorpioanca tipica. Cunosc atat de bine pe Scorpionii fete! (si baieti, dar ei difera mult). Fetele Scorpion cu ambitia si increderea lor in ele insele, cu puterea lor de munca si abilitatea de se strecura diplomatic printre situatii critice si de a pica intotdeauna in picioare, nesifonate si cu zambetul pe buze, nici nu au nevoie sa fie prea inteligente. Stiu ele cum sa faca sa para oricum. Sunt cam incomode pt cei din cercul lor pt ca au convingerea ca totul e bine cum considera ele ca e bine si impun asta, devenind niste mici dictatoare. Pt ele insa e o zodie buna. Poate ca nu as vrea sa fiu sora cu o Scorpioanca, dar indubitabil as vrea sa FIU o Scorpioanca. Si eu ma pregatesc sa devin mama de Scorpion (DPN 15 Noiembrie) nu stiu inca daca fetita sau baietel.
E tot ce mi-as dori mai mult: un copil cu personalitate , cu un EU puternic, asa cum o descrii tu pe micuta ta!
Eu am fost un copil si mai tarziu adolescent tare ascultator si sensibil si.... brrr! tare nu mi-a placut, dar nu am putut fi altfel, asta mi-este constructia. Desi nu sunt o prostuta, paream tare tontutza si ma exploatau toti din toate partile(stai acolo, imbraca-te asa, mananca asta, ai grija de fratiorul tau- cand toate fetele se jucau in fata blocului- etc.).Mama era tare mandra cand toata lumea o felicita pt fetita ei ascultatoare si harnicuta, dar nimeni nu stia ca era din cauza unei timiditati de a carei frustrare nu scap nici acum.
NUUUUUUUU! NU VREAU UN COPIL CUMINTE!
Fetita ta, in mintea mea intruchipeaza copilul pe care mi l-as dori tare mult! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea si de mititelul care vine cu pasi marunti, dar repezi.
De gustibus!

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Dena, esti o draguta !
Multumesc de urari si sa dea Dumnezeu sa ai si tu un bebe Scorpion (fetita?) sanatos si voios.
Ai dreptate, pentru ei cred ca e o zodie buna, dar pentru cei din jur... crede-ma ca uneori poate fi cam obositor. Cateodata ma surprind in parc uitandu-ma cu nostalgie la fetite mai delicate, mai feminine in comparatie cu "sefa meu de trib" mereu zbuciumata si un pic cam baietoasa.Dar in marea majoritate a timpului , e o persoana simpatica
Dar sa vedem ce ne asteapta cu Numarul 2, poate va fi baietel si atunci se mai schimba lucrurile.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

1. Elyanne ....UM 22 ian....DPN 1 nov
2. IrinaA ....UM 24 ian....DPN
3. Camys2000 ....UM 25 ian....DPN 31 octombrie
4. Ela2001 ....UM 25 ian....DPN 2 nov
5. Try ....UM 26 ian....DPN 1 nov
6. Gioni ....UM 28 ian....DPN
7. Roserb ....UM 14 ian....DPN 8 nov
8. Moss ....UM 1 feb....DPN
9. Hannen ....UM 4 feb ....DPN 10 nov
10. MariamO....UM 5 feb....DPN
11. Dena....UM....DPN 15 nov
12. Hena ....UM 6 feb....DPN 16 nov
13. Laura Miu....UM 12 feb....DPN
14. Vivian....UM....DPN 17 nov
15. Trinity ....UM 14 feb....DPN 20 nov
16. Jasmine ....UM 14 feb...DPN 20 nov
17. Mihaela Ema....UM 15 feb....DPN 28 nov
18. Aime....UM 16 feb....DPN 21 nov
19. Madachan ....UM 17 feb....DPN 28 nov
20. Ileden ....UM 17 feb ....DPN 22 nov
21. Danette....UM 22 feb....DPN 27 nov
22. Gandacelu....UM 22 feb....DPN 28 nov
23. Mate ....UM 24feb....DPN 30 nov
24. Eliza5....UM 25 feb....DPN
25. Ellina....UM ....DPN 7 dec
26. Printess2 ....UM ....DPN
27. Diana 2004 ....UM .... DPN
28. Misticgirl....UM 29 feb....DPN 5 dec
29. Cricor ....UM 1 martie....DPN 7 dec
30. 1Sanziana.... UM....DPN 22 dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

daca tot ne-am imprietenit asa de bine, hai sa povestim mai multe despre noi: ce zodii suntem + partenerii si copii (eventual datele de nastere, sa "sarbatorim" on-line), ce lucram, mai stiu eu ce?!

eu sunt balanta, am 26 de ani, 55 kg, 1.73 m... sotul e gemeni iar primul copil, ileana, e rac (4 iulie 2002)

momentan sunt in concediu de maternitate, dar am lucrat in domeniul phare (proiecte de afaceri)

sunt in quebec temporar, ma intorc in tara peste 1 luna, unde ma asteapta si fetita...

sunt rh negativ, a2, sotul e a2 pozitiv... am mai pierdut o sarcina in nov 03... cam atat!

de formatie filolog (ro-fr)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Buna, fetelor!

As avea si eu rugamintea sa ma puneti si pe mine pe listutza (asta daca mai exista) , cu UM 8 martie si DPN ar fi cica pe 13 decembrie! Si daca tot mi-am facut si eu fixul asta cu listuta ...Si acu vine si intrebarea : dar, de fapt, pentru ce faceti listuta aia ?????? !!!!!!! E un fel de evidenta sau ce?

Poate raspund si eu cu intarziere la subiect , dar eu am auzit inima bebicului meu de la 6 saptamani (acum avem 8). Si emotia a fost atat de mare (e prima mea sarcina) ca tot restu zilei …si chiar a saptamanii nu m-am mai putut gandi la altceva.. Abia atunci am simtit responsabilitatea pe care o am…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Fulguletz, bine-ai venit. Imi place ca se lungeste listaaaaa... si-mi place ca suntem toate de la inceput, nu ne-a parasit nimeni pana acum. A avut Jasmine o tentativa, dar s-a intors fugutza inapoi.
Sa dea Domnul sa ramanem impreuna pana ne-o veni sorocul la fiecare-n parte. Lista o tinem doar ca o evidenta si pentru ca ... suntem mandre de noi.

roserb, aoleeeeuuuuu (n-am un emoticon cu un cap si 2 maini tinandu-ma de par), eu taur, el berbec si bebe o sa fie scorpion. Nu-i deloc combinatia pe care mi-o doream. Aveam cateva zodii pe care am vrut sa le evit: leu, rac, scorpion si eventual pesti. Uite c-am nimerit cum n-am vrut.

Eliza5, ai un picutz de rabdare, vine ea si burtica. Eu la 10 sapt. mai mult imi vedeam eu burtica, in schimb toti din jurul meu imi ziceau ca nu se vede, chiar stiind ca-s insarcinata, tot li se parea ca nu-i inca burta de gravidutza, ci mai mult ca si cand m-as fi ingrasat un pic. In 3 sapt. o sa vezi diferenta clar.

Cu toate ca-s in a 14 sapt. eu tot mai am greturi si vomit (de trei zile eu tot ), ieri am terminat progesteronul si sper ca de maine sa se vada vreo diferenta in greturile mele. Sper ca el sa fi fost motivul pentru care inca n-a n-am scapat de greturi, ca altfel... ma poate paste o lunga perioada de stari de rau chiar si de acum incolo.

Cum va ziceam, eu cred ca bebeul meu misca; ieri am simtit de vreo 5 ori fluturasi in burtica (este ca atunci cand ti se zbate un muschi pe corp, diferenta e ca eu simt exact in centrul burtii, sub nivelul buricului). Astept pana ce bebe va lovi zdravan si indubitabil si sa fac comparatia cu ce simt eu acum. Numai asa o sa ma dumiresc daca ce simt eu acum e bebe sau e cine-stie ce prin burtica mea.

13 sapt DNP 1 nov.

Mergi la inceput

Gandacelu, buna ideea ta
Eu am 27 de ani si sunt la prima sarcina. Sunte Peste iar (viitorul) sot este Sagetator.
Dupa ce am tot citit pe forum, eu m-am simtit tare rusinata. Voi toate sunteti asa de fericite ca sunteti insarcinate si v-ati pregatit dinainte, si multe fete fac tot felul de teste (temperatura bazala, etc.) ca sa prinda momentul ovulatiei, pe cand la mine a fost o surpriza totala. Iar imi este rusine sa recunosc, dar eu nu prea am tinut un calendar al menstruatiilor.. Am spus 25 februarie la doctor pentru ca pe atunci ar fi trebuit sa vina.. Imi doresc un bebe, tot vorbeam despre asta inainte sa se intample, insa in momentul in care am vazut doua liniute pe testul de sarcina mi s-au taiat picioarele de frica. Am inceput sa respir repede si sa mai invart prin casa... Nici acum nu prea m-am dezmeticit bine. Bineinteles ca o sa-l iubesc si o sa incerc sa fie cel mai fericit copil din lume, insa in momentul asta nu pot spune ca imi dau seama ca in mine creste o alta fiinta si este sange din sangele meu. Cu atat mai mult cu cat nici nu prea am simptome de graviduta..
In sfarsit, sper sa imi iertati sinceritatea si sa nu ma judecati prea tare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

eliza, tot ce descrii tu... poate ni s-a intamplat si noua!
eu perosnal n-am fost pregatita pentru copilul asta, pe primul l-am "pregatit" mai bine... dupa ce am pierdut sarcina in nov am zis sa luam o "pauza" la bebei... am fost socata oarecum pentru ca am pierdut mult sange

asadar nu era deloc programat asta micu de acum! plus ca eram sigura ca nu am cum sa fiu insarcinata, luasem toate masurile (ca-n bancul cu david copperfield!)

cand am vazut ca-mi intarzie am zis c-o fi pe baza de stress intr-un final am facut si testul, doar ca sa stau eu linistita ca "nu sunt"! si... crede-ma, cand am vazut liniutele am ramas blocata, nu-mi reveneam, nici eu nici barbatu-meu!

poate a vrut Dumnezeu acest bebe, eu asa cred!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Gandecelu, multumesc
Si eu cred ca nimic nu este intamplator, iar faptul ca am ramas insarcinata acum este pentru un motiv... La urma urmei anul trecut mi-am cumparat casuta mea, tot anul trecut am terminat si facultatea (cam tarziu, stiu ), deci chiar acum este momentul sa am si copilul.. Cateodata le aranjeaza viata asta asa de bine, ca ma intreb ce-am facut oare sa merit asta.. .
Ce stiu eu sigur in schimb si nu stiu daca toate sunteti la fel de sigure este data conceptiei. Asta idntr-un motiv trist - eu si viitorul sot nu prea ... decat cam 1 data - de 2 ori pe luna.
Asa ca stiu sigur ca s-a intamplat de ziua mea
Problema mea acum este alta: copilul se naste la 40 de saptamani de la data ultimei menstruatii sau la 40 de saptamani de la data conceptiei?

Mergi la inceput