Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Mai fetele, la mine chiar e o "problema", ptr ca DPN e 21 noiembrie, desi nu m-am gandit decat la cezariana (avand in vedere ca e primul si mai am si 35 ani )... e la granita dintre zodii. Eiiii, important e sa fie bine si sanatos, nu mai conteaza zodia, cand ti l-ai dorit atat.
Am uitat sa va spun, maine ne ducem la eco...si am niste emotii ... ...sper sa fie totul ok. Va povestesc vineri.

aime 10 sapt si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Da, mi-am dat seama si eu ca am sarit o zodie, pe cea dintre Balanta si Sagetator, adica Scorpion.

Ar fi OK sa fie bebe Scorpion, fiindca eu sunt Pesti si fiind 2 zodii de apa probabil ne vom intelege foarte bine. Si sotul meu e Taur...

Roxana, si eu mi-am planificat bebelusul sa se nasca in luna mai... asa ca eroarea e de numai 7 luni... da' bine ca e si in noembrie ca m-i l-am dorit foarte foarte tare si eram distrusa ca nu mai vine.
Sanatos sa fie, in orice zodie ar fi!

Aime, iti tin pumnii a fie toate in regula!!!

, Dana 9 sapt. si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by try

Gandacel, exact la sta ma gandeam si eu ca in timp a deviat sensul de zarzara de la o zona la alta. Dar, cum eu tin cu zona mea (), ma gandeam ca la voi a ajuns termenul gresit.

Mii de floricele pentru tine ...

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
13 sapt DNP 1 nov.

hihihi ce dulce esti!!!

(daca n-as fi vazut cu ochii mei fructul numit zarzara mai ca ti-as da dreptate!)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmine

Fetele,revin dupa o perioada de tacere.Nu m-am mai simtit in stare sa scriu nimic pe forum.
In ultima vreme am facut 7 sau 8 ecografii.Concluzie : bebe e bine,sarcina are 9 saptamani si e in evolutie.
Acum 3 saptamani,dupa ce mi se spusese ca sarcina e oprita in evolutie,am avut o hemoragie care m-a bagat in sperieti rau de tot.Nu puteam sa cred altceva decat ca organismul elimina sarcina oprita in evolutie.Am inceput sa iau utrogestan,sunt in concediu medical si trebuie sa stau in pat.
Am fost pe cale sa o iau razna cand dupa o saptamana in care am crezut ca sarcina e oprita in evolutie si trebuie sa fac chiuretaj....mi s-a spus ca de fapt copilul e bine.
Mi-a pus nervii la grea incercare.Am trecut de la extaz la agonie….si acum inapoi la extaz.Dar inca nu pot sa ma bucur pe deplin,nu reusesc sa-mi revin dupa zilele in care am plans,am crezut ca Dumnezeu nu vrea ca acest copil sa traiasca si m-am gandit numai la chiuretaj.
Ultima luna a fost pentru mine una de cosmar.
Acum trebuie sa ma linistesc,sa ma impac cu idea ca a fost doar o alarma falsa si totul va fi bine.
Sunt destul de calma acum si sper ca perioada care urmeaza sa fie una mai senina.

draga jasmine, am impresia ca ciuf a avut o problema similara cu a ta si a dus sarcina pana la capat, acum are un bebe frumos si sanatos!
Doamne ajuta!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eliza5

Jasmine, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pentru copilul tau si pentru tine.
Eu mi-am dat seama ca, atunci cand e vorba de sarcina, suma "neajunsurilor" ramane constanta. De ce spun asta: eu intru deja in 9 saptamani dar pana acum nu am avut nici un fel de greata, nici un fel de disconfort, nici nu simt ca sunt gravida.
Insa am descoperit ca am E coli (nu mai stiu cum este denumirea corecta - esescheria coli parca....) asa ca fac un tratament, in plus mi s-au reactivat (deja!!) hemoroizii si toata lumea stie ca asta nu este deloc placut, iar colac peste pupaza medicul meu mi-a spus ca eu am riscuri mai mari sa pierd sarcina pentru ca am uter dublu (uterul meu este impartit in 2 de un sept) asa ca fatul are mai putin spatiu sa se dezvolte si din cauza asta pot sa incep sa am contractii mai devreme. Ideea este sa nu fac eforturi.
Voi naste cu domnul doctor Anca la Municipal. Are cumva cineva informatii despre dansul? Deocamdata sunt multumita, singurul lucru care ma deranjeaza este ca este foarte, foarte ocupat (data trecuta a trebuit sa il astept 2 ore la cabinet...

eliza, eu sunt tot in 9 saptamani si nasc tot la municipal (cu sotia lui badea!)
hai, poate nastem impreuna!

Mergi la inceput

danette, eu am um tot pe 22 feb si mi-au fixat ieri dpn pe 30 nov... ce-ti veni cu cezariana asa hodoronc-tornc?!!!

Mergi la inceput

try, ramasesem datoare: am fost extrem de multumita de data asta de medic, a fost super!
singurul necaz a fost ca la 9 sapt si o zi de la UM nu se auzea inimioara... la voi la cat s-a auzit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

gandecelu, eu cand am fost la ecografie la 6 saptamani doctorul a spus ca e "embrion cu activitate cardiaca".. eu n-am auzit nimic deci nu stiu ce inseamna exact "activitatea cardiaca". eu zic sa nu te ingrijorezi, probabil inimioara se aude mai tarziu, dupa 10 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Gandacelu, eu am miopie forte, adica dioptrii de -9 la ambii ochi.... da' nu se vede fiindca port (de 2 ani) lentile de contact, si bine fac, fiindca de cand le port nu mi-au mai crescut.

As putea sa ma operez. Se fac acele operatii cu laser care iti pot reduce dioptriile la o, dar mie mereu mi-a fost frica de o interventie la ochi... in fond daca se intampla ceva...
Pana la urma poate o sa ma razgandesc.

De la -7 dioptrii se indica cezariana, fiindca in cazul nasterii normale exista un mare risc de dezlipire de retina.
Asa ca la mine din start mi-a spus ca va fi cu cezariana. Adevarul este ca stiam si eu lucrul asta, de mai multi ani, fiindca ma atentionase dr. oftalmolog.

, Dana 9 sapt. si 5 zile

Mergi la inceput

danette... ihm... oki, nu stiam, credeam ca vrei cezariana asa, de frica:)

stii ca mie mi-a scazut miopia la nastere (naturala)!!! de la -2 la -1 !!!

Mergi la inceput