Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Jasmine, nu-mi vine sa cred... felicitari ca n-ai ajuns la chiuretaj pana la urma, ca nu ti-a murit increderea si ca nu ai luat de bun ce ti-au zis medicii. Dupa cum povesteai problema la subiectele de dincolo si luand de bun ceea ce ti-au zis medicii, eram convinsa ca ai pierdut sarcina, adica acea sangerare era de fapt avort spontan. Doaaaamne, e o minune, esti pimul caz pe care l-am vazut pe forum intors la 180 de grade dupa asa verdicte nasoale cum primisesi tu. Ti-a deschis Dumnezeu ochii si ai facut cum ti-a dictat inimia si nu cum au facut-o medicii (sau cum imi dadeam eu cu parerea pe acolo). Imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin atatea emotii, dar ma si bucur enorm ca bebe e bine. Si sper sa mearga totul struna pana la sfarsitul sarcinii.
Iti zicem bine-ai revenit im mijlocul nostru.

13 sapt DNP 1 nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Jasmine
bine ai revenit, sa ai parte numai de bucurii si de BB sanatos si sa dea Domnul ca totul sa fie bine de acum inainte.Ma bucur enorm ptr tine, o sa vezi ca toata suferinta ta de pana acum se va lumina de gandul ca BB e acolo si e bine.

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Jasmine, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pentru copilul tau si pentru tine.
Eu mi-am dat seama ca, atunci cand e vorba de sarcina, suma "neajunsurilor" ramane constanta. De ce spun asta: eu intru deja in 9 saptamani dar pana acum nu am avut nici un fel de greata, nici un fel de disconfort, nici nu simt ca sunt gravida.
Insa am descoperit ca am E coli (nu mai stiu cum este denumirea corecta - esescheria coli parca....) asa ca fac un tratament, in plus mi s-au reactivat (deja!!) hemoroizii si toata lumea stie ca asta nu este deloc placut, iar colac peste pupaza medicul meu mi-a spus ca eu am riscuri mai mari sa pierd sarcina pentru ca am uter dublu (uterul meu este impartit in 2 de un sept) asa ca fatul are mai putin spatiu sa se dezvolte si din cauza asta pot sa incep sa am contractii mai devreme. Ideea este sa nu fac eforturi.
Voi naste cu domnul doctor Anca la Municipal. Are cumva cineva informatii despre dansul? Deocamdata sunt multumita, singurul lucru care ma deranjeaza este ca este foarte, foarte ocupat (data trecuta a trebuit sa il astept 2 ore la cabinet...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna tuturor!
Sper ca sunteti bine toate...Jasmine,ma bucur enorm ca bebe este bine si sper sa nu mai treci niciodata prin astfel de trairi rele.Mult noroc,sanatate si un bebe sanatos!
Eu sunt bine in general, cu exceptia unor stari de greata trecatoare pe tot parcursul zilei,care trec daca mananc putin.
Gandacelu,cand am spus ca ma balonez,ma refeream ca se intampla de la orice,fie ca mananc biscuiti sarati,sticksuri,fructe,legume,piure etc fie ca beau lapte sau orice altceva.Dar nu ma vait,v-am spus ca sunt fericita cand am simptome de sarcina .
Eu sunt in sapt.9 de la UM si ma dor sanii ingrozitor,nici nu ii pot atinge,iar mameloanele sunt super umflate...Si voi aveti aceste simptome?
Va pup pe toate

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

HI!

JASMINEma bucur foarte tare ca sunteti bine!
Multa sanatate si tie si bebelusului!!

Andra, tu ai intrebat medicul cum sa intrerupi progesteronul... Asa pur si simplu??
Eu ma gandesc cu groaza la episodul cu scurgerea aceea si imi propusesem sa incerc sa-l scot treptat... sa nu fie prea mare socul.
Eu il iau oral si pana acum nu mi-a provocat stari de rau.
Oricum eu mai trebuie sa-l iau cam 3 saptamini, si o sa intreb medicul cum sa fac.
Pana atunci mai merg odata la consultatie.

Si apropos de zarzare , uite ce am gasit pe net:
"Probabil tuturor ne plac caisele (si chiar si zarzarele – varianta mai putin nobila a caiselor, care se coc primele, dar sint mai putin gustoase, putin mai seci si cu simburii amari)."

Eu una nu am vazut si implicit nici n-am mancat zarzare...

Corcoduse, da... stiu ce sunt, cum sunt... dar chiar nu i se pare ca ar semana cu caisele... nici ca aspect, nici ca gust.

Am o intrebare, stie cineva cam cu cat timp inainte de DPN se fixeaza data cezarienei???? Sau nu este o regula, depinde de dr., de fat...
Stiu doar ca nu trebuie sa intru in travaliu, si ma gandeam cam cu cate saptamani inainte o sa ma cheme sa sa ma interneze la Cluj.
se pare ca DPN-ul meu de 27 Nov. e mai mult fictiv... fiindca probabil bebe o sa apara mai repede, nu ca n-as vrea...

Va, Dana 9 sapt. si 5 zile

Mergi la inceput

Danette, tot ce poti sa iti spun este ca doctorul meu a spus ca normal as naste in jur de 29 noiembrie asa ca cezariana a programat-o pe 19 noiembrie.

Mergi la inceput

Din pacate asta e cu cezariana... nu mai decide bebe cand vine pe lume, decide doctorul...

Asa ca probabil si la mine va fi ori in zodia Balantei.. ori in Sagetator... habar nu am care este mai buna....

Dana

Mergi la inceput

Din pacate asta e cu cezariana... nu mai decide bebe cand vine pe lume, decide doctorul...

Asa ca probabil si la mine va fi ori in zodia Balantei.. ori in Sagetator... habar nu am care este mai buna....

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Jasmine, felicitari , bine ca s-a terminat totul cu bine. Ai sa vezi ca totul va fi OK de acum incolo.

Dana, bebele tau va fi Scorpion sau Sagetator, Balanta e numai pana-n 20 oct.Eu una ma astept la inca un Scorpion (sau o scorpiuta) , si mai am una acasa , sper sa supravietuim combinatiei explozive de zodii din casa(eu- Berbec, sotul-Taur + 2 Scorpioni) - vai noua! Asta e , important e sa fie sanatosi. La prima sarcina imi planificasem minutios zodia in care se va naste bebe , si n-am dat eroare decat cu ... 8 luni. Asa ca m-am lasat de previziuni , si iata ce a iesit!

Roxana- 12 saptamani

Mergi la inceput

La mine se pare ca va fi Scorpion si asta ma bucura nespus pentru ca e o zodie puternica. Asta daca nu cumva ma razgandesc pe parcurs si nasc natural. Inca nu stiu... sunt atat de multe pareri pro si contra...
In momentul asta mi se pare ca este mai bine si pentru mine si pentru copil sa fac cezariana.. Am uter dublu si nu stiu in ce masura "conditia" asta imi va provoca complicatii la nastere..

Mergi la inceput