Mamici Iulie-August 2004(53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Vreau si eu la mare!! Monique de unde se iau beletele alea pt toti? sunt la orice agentie sau cum?
Hai sa va spun si eu din pasuri, mi-a crescut titrul la listeria la 1/320 si dr de la Cantacuzino a zis sa iau ampicilina 2g/6 ore. l-am sunat pe Badiu si el a zis sa iau 1g/8 ore. asa ca am sunat-o si pe Nicole care mi-a zis ca a urmat metoda lui Badiu si a dat rezultate. deci am si eu sacosa mea cu ampicilina...
Felicitari pt premiu Alex, imi amintesti de vremurile cand ma indeletniceam si eu cu concursurile, eram gravida cu Mara pe atunci. Bobtail are si baiatul lui Emil Constantinescu, parca vreo 2 avea la un moment dat. mai intreaba la asociatie iti gasesc ei "ginere" imediat. si eu aveam problema asta cu mastino al meu acum 6 ani si m-au ajutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Alina, io nu sunt de acord cu Andreea si Roxana, ma gandesc ca putinica bataie de control nu strica!...hihihi
Io intelesei ca te dor oasele si muschii de la solduri sau asa ceva!? Daca e asa pe mine ma dor de ma seaca!
E din cauza ca apasa uterul pe nervi, nu prea ai ce sa faci decat sa te rogi sa treaca...
Oricum ligamentele de la sold incep acum sa se intinda...pana acum s-au intins alea din bazin, acum ca se mareste uterul incep sa doara si cele de la sold...eu asa am inteles...

Monica 28+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Roberta, ti-am trimis PM.

Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Monicule, mama, nu mai fii asa violenta, please. Zicea ca o dor intre picioare, pe interiorul coapsei, mai exact. Nu la sold

Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Eu sunt, am lamurit treba. Roxana, ti-am trimis un PM.

Fetita Strumfita - 21 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Multumesc, Andreea, esti o bomboana!

Roberta + BeBe scump din burtica - 21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

So Monica isi aminteste bine ca sapt. trecuta ma durea pe la solduri, in afara de durerile dintre picioare.
Acum au inceput sa se accentueze durerile dintre picioare. Nu-mi trece de la Nospa. Ma doare de cate ori ma misc, mai ales cand ma misc in pat sau cand merg. Senzatia de arsuri este ca atunci cand ti se intinde ceva pana la limita, iar la limita intervine senzatia asta.
Eu m-am gandit ca poate au inceput sa se lateasca oasele, iar eu fiind prea mica (dupa cum afirma medicul meu) d-aia ma doare.

Alina+Bradut(29sapt)- DPN 14 iulie - Dr. Nayel -CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alina si eu zic ca de fapt te apasa pe nervi...si ca de fapt ei te dor, daca zici de dureri ascutite...dar mai astept detalii, eventula da-mi un tel cind ai o clipa libera...
Alex, mistocele bine de tot poznele!!!! cam batea vintul....parca e un facut, mai tot timpul bate vintul cind e expozitia, mie asa mi s-a parut...
Diana, totul ocappa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Daca nu e voie cu violenta, asta e...:)
Pe exteriorul coapsei ma doare pe mine, dar ma gandesc ca e de la dilatari de toate alea in ambele cazuri...

Andreea, ai fost sa vizionezi mobila pentru camera lui bebe!?

Monica 28+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Cam asa citisem si eu pe undeva, ca se tot intind ligamente peste ligamente, uterul marindu-se apasa pe ele si apar dureri unde inainte nu erau ... si eu ma pling uneori de dureri din acestea, dar nu stiu de ce doar ligamentele din partea dreapta dor mai tare, cel putin in cazul meu ! Iar de stat pe scaun mult, si eu stau, ca deh, asta mi-e jobul, dar ma tot ridic si ma duc prin alte birouri ... doar ca la ridicare e mai nashpa ... parca mai bine e in picioare - asta pina cind obosesc si imi vine iar sa stau jos - hehehehehehehehe !!!!
Alice

Mergi la inceput