Mamici Iulie-August 2004(53)
Raspunsuri - Pagina 3
mihaella spune:
Dragutza nasicaaaaa!Hai,mai pune pozici!
Danule,eu prin Crangasi stau,dar ne vedem cand ai tu chef.
cristalina spune:
Roxana, ce facusi cu copilu?! Unde'l ascunsesi!?...hihihi
Cred ca e de la vreo diana e-mailul...ma gandesc io asa...Care esti Diana p'acilea?!...
Mihaela, pai nu trebuia sa stai cuminte acasa, ce cauti la plimbari..
Dana, pai sa vezi ce saptamana minunata ai dupa un weekend din asta..:)
Azi noapte am dormit din nou in fund, buburuza mea cred ca a dat chef si a avut invitati, ca simteam vreo trei prin apartamentul ei p'acolo pe la etajele inferioare...
Monica 28+ saptamani
Ssarah spune:
Mersic fetelor,
Monique, e un Bobtail (ciobanesc ancestral englez), din pacate sunt foarte putzini in Romania si va nu am gasit decat un mascul cu drept de monta care sa nu-i fie ruda si sa aiba si ceva concursuri luate...sper sa-i placa domnisoarei ...
Alexa - 28 saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel
andreea_s spune:
Alex, e super catelusa ta, felicitari pentru titlu... Sper sa il luati si pe celalalt la fel de usor...
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu
alunelsialbinutza spune:
Fetelor, daca n-a inceput nimeni sa se vaite azi, imi permiteti mie? Astept comitetul de bataita,( sa-mi ziceti de cate cafele pun, ca trebuie sa va si rasplatesc dupa ce mi-o fur nu?)caci eu ma tot vait de saptamana trecuta de oasele dintre picioare, mai ales in partea stanga. Dupa ce ca oricum mergeam ca o ratusca, acum sunt pinguin de-a binelea. Si obosesc....
Simt ca Bradutul mic s-a intors cu capul in jos, caci galmele cele mari apar pe sub buric, iar la buric imi trage niste talpite, destul de sanatoase si bine conturate, as putea spune.
DE CE MA DOR OASELE ALEA, ca nu mai pot, cand nu ma dor ma ustura sau ard, nici nu stiu cum sa descriu senzatia.
Roxana, Cristalina, certati-ma si lamuriti-ma, pls.
Alina+Bradut(29sapt)- DPN 14 iulie - Dr. Nayel -CFR2
Doamna Bibi spune:
Leello,si eu tot la inceputul lui inuie (de pe 4-10) sunt in Mamaia la Club Mediteranean.Eu deja mi-am luat bilet (ala cu litoralul pt. toti,merita ca pret eu am dat 1 mil. o sapt. cazare fara masa la hotel 3*).Tu unde mergi,hai ca ar fi misto sa ne vedem pe acolo.Costumul cu burta l-am primit de la o prietena care l-a primit de la verisoara ei din Italia,asa ca...
Diana este diana21 de pe forum.
Monique
andreea_s spune:
Alina, nu vine nimeni sa te bata pentru ca intrebi. Venim la cafea daca vrei dar nu si la bataie.
Gabi, costum de baie cu burta gasesti pe bebelusultau.ro (dar nu e decat un singur model). Mai bine iti iei unul elastic si rezolvi problema
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu
alicegh spune:
Alina, subscriu si eu la durerea asta, centrata la mine in partea dreapta. Ma doare de nu pot sa merg, mai ales daca ma ridic dupa ce am stat foarte mult pe scaun. Cred ca se apasa niste muschi/vene/oase si de-aia ne doare. Insa ieri nu puteam sa mai cobor scarile - cred ca nu mai merg nici ca pinguinul, ci sunt cracanata de'a dreptul!
Roxana, sapt. 26
roxanaz spune:
Alinule mamam..nu te batem.cum te doare? cum adica te ustura si ard????? e intermitenta durerea, e constanta, se modifica intensitatea cind te misti, e accentuata cind stai in vreun fel....da si tu niste detalii ca asa sunt in ceatza total....
Tizo mama ce ti-e si cu coincidentele astea.....
eeee, ce mistoooo....haideti, sa facem gascutza mai mare la plajaaa.......abia astept!!!!
si eu m-am gindit la diana21...dar astept o confirmare, pls. Diana?
roberta04 spune:
Alexa, m-am indragostit de cutzu!!! Eu sufar in tacere ca mi-am abandonat catzelul la parintii mei cand m-am mutat cu sosul, e un caniche alb si cam independent, ieri l-am vizitat si dragul de el a stat cu capul pe burtica mea, asa de tandru!!!
La capitolul dureri, am si eu o problema delicata: din cauze de probleme cu "iesitul", ma doare in stanga, undeva sub coaste. Nu am avut niciodata astfel de probleme, ci dimpotriva, aveam Smecta in buzunar tot timpul. Asa ca am ajuns la dr. si mi-a spus ca ma doare colonul, dar am niste dureri de nu pot respira. Mi-a recomndat No-Spa si sa fac ceva sa ma tratez pe cai naturiste. Astept sugestii de la voi...
Roberta + BeBe scump din burtica - 21 saptamani