Mamica de mai-iunie (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

URAAAAUraaa Felicitari ANDRA ,esti a 3-a mamica .Sa-ti traiasca fata si sa va faca fericiti.

Mey se pare ca avem 3 mamici printre noi .Ce misto.
Camelia poza poti sa o pui asa cum ti-a zis si Irinusha .Intrii la tine la profil si te duci pe paginutza despre copii,acolo se poate pune o poza.Multumim ca ne tii la curent despre Andra si fetitza ei.
Monet ce frumoasa este Lia voastra ,e o dulce sa va traiasca ,si ovestea ta e superba.

Eryka & sufletzica din burtica (37 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna fetelor, multumesc de incurajari!
Am fost astazi la doctorul ginecolog si mi-a spus ca va trebui "scos" mai devreme, atunci cand se va observa ca sunt semne de suferinta fetala. O sa ma duc saptamanl la control, iar atunci cand cred ca nu-l mai simt pe bebe miscand trebuie sa-l sun imediat. Ar vrea sa-l mai lase macar 2-3 saptamani pentru ca acum este totusi micut (macar pana la inceputul/sfarsitul sapt. 37). Nasterea va fi cel mai probabil prin cezariana ( nu m-am gandit nicioadata la ea, nu stiu mare lucru, trebuie sa ma documentez...). Mi-a spus ca nu are rost sa-l chinuim pe bebe cu nasterea vaginala indusa!

DPN 9 iunie 2004 (baiat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

iubitele mele,

va multumesc pentru toate-toate cuvintele voastre frumoase. nu am nici o indoiala ca si pe voi va asteapta o 'poveste' cel putin la fel de 'excitanta' si la sfirsit veti zimbi fericite cu bebe in brate ca si cum lumea incepe si se termina cu el/ea!

fetele care au indoieli de apa. la inceput n-am stiut, ca era devreme, dar pe cind am ajuns la spital (la cam 6 ore de cind am vazut primul semn de 'apa rupta') imi curgea deja siroaie si pantalonii erau uzi-uzi ca si cum aveam un furtunel acolo inauntru. linistiti-va, nu aveti cum sa stati cu apa rupta si sa dormiti linistite:). are dreptate ralu

irinel, de colostru stiu ca-i fenomenal, dar cum bebe suge si nu vine nimic super-vizibil pentru mine, eu nici nu stiu daca inghite ceva. pediatrul m-a linistit un pic zicind ca bebeii mici nici nu au nevoie de prea mult supt (e mai mult pentru tzitzi sa se instaleze laptele, care, pina una alta, la mine inca nu s-a instalat!!!), iar o picatura de colostru e super-destul pentru o masa !!

ma duc inapoi sa ma culc de data asta, am intotal vreo 10-12 ore de somn de vineri dimineata, uneori ma simt ca-mi pica capul din git, iar muschii si oasele ma dor de parca dau ortu' popii! doamne ajuta sa trec peste noptile astea mai grele - tre' sa-i dau la bebe din 3 in 3 ore chiar daca trebuie s-o scol (si trebuie, doarme fata asta ca tata-sau!!:))

va pup, nu inainte de-a o felicita din inima pe andra - cu bebelica al ei, sa fie sanatosi si bucurosi o viata intreaga!!!

mona si lia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

anacami, o sa vezi ca totul va fi bine. ai incredere. te pup tare

mona si lia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Andra, felicitari! Sa-ti traiasca puiul!

Mona, esti o scumpa! Ma bucur sa vad ca esti intr-o stare psihica buna. V-am mai spus ca eu am cam fost deprimata dupa si as vrea sa nu se mai repete, asa ca imi dai curaj.

Eu inca merg la serviciu, o mai fac saptamina asta si pe urma ramin acasa. Ieri si azi am fost foarte prinsa cu munca caci a venit pentru doua zile persoana care imi va tine locul si a trebuit sa "predau gestiunea", ca sa zic asa, si sunt multe lucruri de explicat...

Sa nu uit sa va spun ca azi am cazut, am alunecat de fapt si m-am speriat rau. Am facut un shpagat de toata frumusetea si am acum o durere intre picioare de parca m-as fi rupt in doua. Sper sa-mi treaca pentru ca am ginduri mari pentru weekend: vreau sa mergem la mare daca o sa fie vremea frumoasa.

Catusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_l spune:

Ei ce de vesti! Bravo fetelor ...

Nally, Mona, Andra felicitari! Sa fie sanatosi bebeii vostri! mie asta mi se pare cel mai important. Si voi sa aveti laptic pt ei!

Mona esti o fericita! Si tati desigur! dragutzul tati ce paginutza v-a facut. E o minunata bebicea, am stat si m-am uitat la pozele ei mult. E o scumpa. Si nici nu mi se pare asa mica. Eu mi-l inchipui pe bb asa de mic....Intr-adevar ne-ai povestit asa frumos si mai ales incurajator.
Camelia multumim pt vestile despre Andra, te asteptam cu pozica cu bebicea.

Anacami, totul o sa fie bine. Stie doctorul ce face/zice asa ca nu cred ca are rost sa te ingrijorezi prea mult. Stiu ca e greu dar incearca sa te linistesti. Stai cumintica si bb o sa stea si el acolo la mami in burtica. Sa-ti ajute Dumnezeu!

Catusha petrecere frumoasa la mare...ah ce'as mai merge si eu!

Anca si bb 37S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Mona, multumim, chiar parca am fost acolo cu tine si cu lia:) Scumpica ti-a facut surprizuta si a venit mai repede la mami, ma bucur ca esti in forma, sper sa reusesti sa dormi un piculet mai mult si sigur o sa vina si lapticul. Am vazut pozele, Lia este absolut superba si este putin spus, multi pupici pentru voi trei (+pisi-pisi si nemo).
Anacami, cezariana nu este nici o problema sunt fete care fac operatia la cerere, cand o sa considere doctorul necesar atunci o sa vina si baietelul tau, nu-i nimic ca este un pic grabit, o sa fie bine.
Lore, nu cred ca nasterea se declanseaza imediat ce iti scoate firul, oricum noi iti tinem pumnii sa fie bine si asteptam vesti de la tine.
Catusha, chiar planuri mari:) si am auzit ca o sa fie foarte cald..., te invidiez, saluta marea si din partea mea:) se fac 2 ani de cand nu am mai fost:( Ai grija cu alunecarea aia, sper sa iti treaca durerea, daca nu dute la un control inainte sa pleci.
Iuliana:), ce haios, ii adusesem si noi pe tati si cand colo:), cred ca special au incurcat fetele casetele:)). Data viitoare nu stiu daca mai iese schema, mai vedem noi. Ce vreme superba de plimbarica, mereu ma gandesc la tine si la plimbareala ta:)
pupici
Laura cu bebita , sapt 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meli_c spune:

Irinusha si Eryka, multumesc pentru ajutor!!
Am reusit sa upload poza cu Adelina, o puteti vedea pe paginutza la despre copii la al meu profil.
Aveti grija de voi
Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Camelia Wow transmitei Andrei te rog ca are o bebelina frumoasa foc .Ce poza superba .Si inca ceva, e o fericita Andra sa aibe o prietena ca tine .

Eryka & sufletzica din burtica (37 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Andra, superba printesuca, este o dulcica, inca o data sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!!!! Multi pupici pentru amandoua!!!
Camelia, multumim mult, are dreptate Eryka, esti o prietena minunata
pupici
Laura cu bebita ,sapt 31+

Mergi la inceput