simptome de sarcina???
Raspunsuri - Pagina 5
flori76 spune:
La mine cred ca vin uratii pt ca deja scurgerea a devenit maronie si am dureri de burtica,de ovare..
Durerea mea cea mai mare este ca nu mai inteleg ce se intampla cu organismul meu.Acum am alte indoieli:ma gandesc ca as putea sa raman insarcinata si sa pierd sarcina prin menstruatie(pt ca am simptome de sarcina inainte de a veni uratii).Mi-a spus o data medicul de familie si acum ma gandesc ca ar putea fi asa.
Voi ce parere aveti?Se poate?A mai patit vreuna din voi chestia asta?
Pupicuti
Irinel spune:
Flori eu cand am ramas gravida, am avut dureri de burtica asa ca si cum trebuia sa imi vina ciclul. Si mai stiu fete care au avut astfel de dureri.
Daca tu suspectezi ca totusi ai fi fost sau ar fi sarcina, mai fa un test de urina si du-te si fa si testul de sange ca sa te convingi, acela e cel mai sigur.
O prietena a crezut ca e ciclu cand a avut sangerari si dureri ca la ciclu, si totusi era sarcina. Cand a realizat ca ar putea fi, s-a dus la doctor dar a fost prea tarziu, a trebuit sa faca chiuretaj.
Nu vreau sa te sperii, insa e bine sa faci investigatii daca ai astfel de banuieli, de cand au aparut petele rozalii trebuia sa te duci la un control daca tot mai banuiai ca ar putea fi sarcina totusi. Poate ca totusi n-a fost sarcina insa daca a fost (sau inca mai e), e bine sa stii macar pentru viitor.
Pupici si sper sa nu te fi speriat.
Irina, burtica cu baietel
34+ saptamani (DPN 9 iunie)
flori76 spune:
Si daca petele maronii nu mai apar,se poate(daca e sarcina)sa evolueze fara probleme?
Stiti,eu am mai avut dureri asa mari de sani doar o data,in noiembrie ,dupa care au venit uratii(dar atunci nu-mi masuram temp,deci nu stiu daca a fost situatia similara).
Oricum,cred ca v-am plictisit cu atatea probleme si intrebari.Daca e asa,va rog din suflet sa ma iertati si sa nu fiti suparate pe mine.Imi doresc atat de mult un bebe mic....ca am inceput sa ma "leg" de cel mai mic amanunt.
Orice ar fi,eu va tin la curent.Zilele urmatoare am de gand sa repet testul(daca uratii nu vin-DOAMNE AJUTA!!!)
Va pup
Irinel spune:
Flori, stai linistita ca nu plictisesti pe nimeni, doar nu e nimeni obligat sa iti raspunde daca nu are chef, nu?
Da, eu cred ca sunt sanse sa mearga totul bine. Am o alta prietena care, insarcinata fiind (stia ca e) a avut niste pete maronii (sper sa nu ma insel da cred ca maronii a zis), a fost la medic si i-a spus sa stea linistita si sa nu ridice greutati.
Eu as zice ca, daca ai o banuiala mai serioasa ca totusi ar putea fi sarcina, sa te duci la doctor acum si sa faci un test de sange sa vezi daca e asa, e pacat sa astepti inca cateva zile si sa nu fie bine.
Pupic si sper sa ti se implineasca visul (stiu cum e sa astepti)
flori76 spune:
Fetelor,mie mi-au venit uratii.Asta e!
Ceea ce ma supara foarte tare nu este faptul ca nu am ramas insarcinata luna asta,cat faptul ca organismul meu se joaca cu mine,ca nu pot sa stiu si eu ca voi: cand am ovulatie,cand am simptome de ciclu,cand am siptome de sarcina..
Oricum,nu disper!Dimineata eram suparata ca mi-a venit,imi era rau tare,dar m-am binedispus imediat ce am intrat pe forum pt ca....CRINUTA ESTE INSARCINATA!!!!!Asa de tare ma bucur...Ma bucur pt ea si imi da si mie curaj ca...SE POATE!!!Totul este sa am credinta si rabdare.
Va multumesc pt sprijinul si sfaturile voastre prompte si va pupic dulcic.
Flori
Irinel spune:
Flori, ce draguta esti, cat esti de necajita ti-ai ridicat moralul cu vestea buna despre Crinuta. Azi chiar nu ajunsesem pe la "aspirante" asa ca mi-ai dat si mie o veste buna, ma bucur tare-tare mult pentru ea.
Iar tu, curaj mult si roaga-te mult si sigur va veni bebelica si la tine.
Pupici!
try spune:
Flori, urmareste cu seriozitate temperatura bazala si eventual alte semne (mucusul cervical, pozitia cervixului) si ai sa poti afla destul de usor perioada fertila. Ai nevoie de asta pentru ca dupa cate spui ciclul tau poate sa fie si de 60 de zile si atunci doar n-o sa incerci pe orbeste pana nimeresti...
Imi pare rau ca n-a fost bebe si sper ca luna viitoare ne dai vesti bune, ce zici? Promiti?
13 sapt DNP 1 nov.
crinuta spune:
Flory, esti o dulce.
Ma bucur ca vestea sarcinii mele ti-a mai luat din suparare, si vreau sa crezi ca intr-o zi vei trece si tu prin asta.
Eu ajunsesem sa neg testul, desi il vedeam cu ochii mei, si asta pentru ca, in celelalte 2 luni cand banuiesc eu ca am prins ovulatia ( in rest nu am prins-o) am tot avut simptome, insa, aceste simtpome pe carele pomenesti tu sunt simtpome si de faza luteala normala, de aceea apar confuzii.
Try are dreptate. Tu trebuie in primul rand sa iti cunoasti organismul, sa iti poti da seama, dupa mucus si temperatura cand ovulezi, si atunci sa treci la treaba.
De asemenea, poti face monitorizare eco. Eu am facut prima data luna asta, si a fost cu folos.
Daca ai intrebari in legatura cu temperatura, mucusul, sau orice nu ezita sa ne intrebi.
pupici
Crinuta
flori76 spune:
Multumesc mult pt incurajari,fetelor!!
Sa stiti ca,intr-adevar,ma bucur pt voi,cele care reusiti sa ramaneti insarcinate si ma rog sa va fie bine si sa aveti bebelusi frumosi si sanatosi.
Crinuta,fiindca mi-ai spus ca pot reveni cu intrebari...indraznesc deja:
Eu tot nu am inteles bine care-i treaba cu temp.Cand incepe sa creasca temp,deja a trecut ovulatia sau v-a veni???
Daca vreti,va rog lamuriti-ma!
Pupicuti
crinuta spune:
Flori, temperatura creste dupa ce ovulatia a avut loc, la 1,2 zile, depinde de persoana, si, tot atunci, concomitent cu cresterea temperaturii se schimba si mucusul. De retinut faptul ca trebuie sa se mentina ridicata in jur de 12, 13 zile.
Inainte de ovulatie temperatura este scazuta. De regula mucusul " anunta" faptul ca se apropie ovulatia.
pupici
Crinuta