simptome de sarcina???
Raspunsuri - Pagina 4
debby spune:
Flori a fost acum pe La France o prietena de-a noastra in discutie , la ea simptoma a fost in deosebi mirosul pronuntat al urinei . Dupa al doilea test ( primul era defect ) a iesit pozitiv .
Succes si voua sa dea Domnul sa reusiti sa aduceti pe lume un ingeras mic , dulce si scumpel
http://community.webshots.com/user/deborah_debby-date
Naty spune:
Flori,
o prietena a mea a facut doua teste care au iesit negative. Era insarcinata si acum are un baietel de 2 ani.
Cat despre simptomele tale si eu am avut exact la fel. Temperatura nu aveam insa decat dimineata, seara imi scadea la 36.9.
Eu zic ca intarzierea menstrautiei e cam mare, chiar si pentru un ciclu neregulat.
Si inca ceva - eu aveam exact durerile de ciclu, ziceam tot timpul - acum imi vine!
Mult succes!
Raluca DPN 8 oct
arad_linda spune:
Draga Flori,
Daca ai asemenea probleme cu ciclul neregulat, eu zic sa lashi la o parte temp si alte cele caci nu sunt concludente. daca vrei sa stii exact cind ovulezi..fii atenta la viscozitatea scurgerii de cervic.. Ai o zi sau doua in care scurgerea este super transparenta, shi f foarte lichida. Cind te trezesti dimineata ..ai aproape o senzatie ca ai facut pe tine..insa este doar acea scurgere apoasa si foarte elastica.. ia-o intre degete( mare si aratator) tre sa se intinda bine fara sa se sparga... Eu am incercat 1 an si sa ramin pina am gasit un site care zicea de scurgere. a doua luna am facut treaba asta..si in 7 ianuarie am observat tipul acesta de scurgere..boom-boom atunci...lol..si acum am un bbb frumos care tre sa soseasca prin octombrie.
pupici pe burtici, linda
try spune:
Flori, mult succecs, acum am pricipit cu mera cu temperatura. Deci esti in ceata si mai rau: nu stii cand ai ovulat, nu stii cand ar trebui sa-ti vina... din pacate n-ai decat de asteptat. Pti fi foarte simplu in a 5-a zi post ovulatie sau la fel de bine poti fi in a 12-a zi dupa ovulatie.
Daca simptomele continua mai multe zile de acum incolo nu poti spera decat ca ai mai multe sanse sa fii insarcinata.
Rayuela, si eu am avut aceeasi problema ca si tine: transpiratie foarte puternic mirositoare. Nu abundenta, ci mirositoare. O data chiar am iesit din dush si stand cu prosopul pe mine la tv am simtit ca miros din nou. Stipud, enervant, frustrant chiar. Problema era ca asta se intampla mai mult cu subratul stang, cu dreptul aproape deloc. Cateodata nici antiperspirantul meu ni facea fata si ma simteam nevoita la servici sa ma duc la baie sa ma spal (noroc ca la noi nu poate intra decat cate-o persoana in baie). Am inceput sa-mi car deodorantul cu mine toata ziua, desi pana atunci nu fusesem niciodata nevoita.
Acum am scapat de problema, dar m-a tinut pana prin sapt. 9-10 de sarcina. La inceput credeam doar ca mi s-au ascutit mie simturile, dar m-am convins ca nu era asta motivul.
13 sapt DNP 1 nov.
flori76 spune:
Fetelor,revin cu o ...noua problema,si anume:
De ieri,dupa(ca inca ne mai arde)de cateva ori dupa ce am mers la baie,am vazut o scurgere rozalie.Asa ce mai e????Ca eu nu mai inteleg nimic
Simptomele sunt cam aceleasi,numai ca acum ma cam doare burtica,am senzatia ca trebuie sa vina uratii.DOAMNE AJUTA SA MA OCOLEASCA VREO 9 LUNI!!!
Va pup dulce si sa stiti ca nu mi-am pierdut speranta.
Flori
try spune:
Linda, temperatura bazala este o metoda de identificare a ovulatiei mult mai precisa decat mucusul cervical. Ai avut tu noroc sa ai parte de un mucus cervical clar si manifestat la timp, dar destul femei au probleme cu identificarea mucusului cervical. Plus ca el se verifica de mai multe ori pe parcursul unei zile, nu doar dimineata.
Tocmai, ca metoda temperaturii bazale este indicata celor ce au un ciclu neregulat. Mucus cervical specific perioadei fertile (albusul de ou cum i se spune) poate fi intalnit de mai mutle ori pe parcursul unui ciclu, atat inainte de ovulatie cat si dupa. Da, recunosc ca la carte spune ca el trebuie sa fie asa si pe dincolo in perioada x, in perioada y sau z, dar tot la carte spune ca metoda mucusului cervical nu e decat o metoda auxiliara temperaturii bazale, ea te ajuta mai bine sa identifici momentul ovulatiei, impreuna cu metoda pozitiei cervixului, a consistentei cervixului si a folosirii altor teste de ovulatie, in fond temperatura bazala este cea mai exacta dintre toate (poate ca anumite este de ovulatie sunt la fel de exacte, dar in nici un caz mucusul cervical). Eu nici macar n-aveam mucus cervical. A trebuit sa umblu dupa el la interior caci la exterior nu era nimic. In plus, daca nu as fi verificat la pranz, nici nu as fi realizat ca am avut albus de ou in ziua ovulatiei, caci dimineata nu exista, iar a doua zi deja nu mai era vorba de albus de ou. Temperatura pentru mine a fost hotaratoare, ea mi-a confirmat ca ovulatia s-a produs si cum stiam ca am facut "treaba" in perioada cu pricina, am banuit 80% ca-s insarcinata.
Flori n-a urmarit cu rigurozitate nici unul din semnele prevestitoare ovulatiei, iar la oscilatia foarte mare de durata a ciclului ei e foarte greu de spus cand a ovulat. Numai metodele de genul asta te vor ajuta, Flori sa identifici cand ai ovulatia, daca asta vrei. Daca poti sa lasi sa se intample de la sine fara sa fii sclavul metodelor de idetificare a ovulatie, fa-o, e mai linistitor pentru psihicul tau, urmarirea permanenta a acestor semne duce automat la cresterea stresului.
Sau foloseste testele de ovulatie de urina sau de sange, ele iti spun cu o zi inainte ca ovulatia se va produce (ceea ce nu pot spune depsre temperatura, ea iti va confirma ovulatia numai dupa 3 zile de temperatura ridicata, deci tu in prealabil ar fi trebuit sa prestezi tot timpul), dar inconvenientul este ca daca ai un ciclul de 60 de zile iti trebuie vreo 30 de teste sa faci (se fac zilnic) si te poate costa cam mult. Exista si aici riscul sa pierzi momentul cand testul este pozitiv, adica sa ratezi sa identifici momentul cand hormonul pe care-l masoara acest tester este la valorile maxime si ca urmare poti face testul de ovulatie, el sa nu iasa niciodata pozitiv, tu insa sa fi ovulat deja.
Tocmai imposibilitatea de a localiza ovulatia la tine si imposibilitatea de a spune cand ar trebui sa-ti vina ciclu, face aproape imposibil de spus daca esti insarcinata. Ai simptome, nu-i problema, dar daca ne-ai fi dat informatii de genul "in jurul datei x ar trebui sa-mi vina" sau "am ovulat in jur de data x", ar fi fost mai usor sa spunem daca esti insarcinata sau nu. Asa... nu-ti ramane decat sa speri si sa astepti.
Sper sa fie cum vrei tu, cu 2 ochisori dulci si albastri.
13 sapt DNP 1 nov.
lacri spune:
iti urez multa bafta!dupa mine, eu cred ca AI TRAS LOZUL CASTIGATOR!dar nu vreau sa-ti faci sperante dar acestea au fost si simptomele mele.sa auzim numai de bine si iti tin pumnii.pupici
Fabian si mami Lacramioara
try spune:
Din pacate nici noile semne nu-s mai concludente.
Poti foarte bine sa fii inainte de ciclul si contactele sexuale care le-ai avut sa fi fost mai penetrante si sa fii fortat un pic cervixul si astfel s-au eliberat primele urme de sange ale mentruatiei ce ar urma, mai ales daca spui ca ai dureri ca de ciclu. Daca e varianta asta ar trebui ca in maximum 1-2 zile de la aceste scurgeri sa-ti vina ciclul.
La fel de bine poti sa fii insarcinata si, din nou, contactele sexuale sa fi fost mai penetrante si sa fii cauzat mici spargeri de vase de sange. De regula, daca esti insarcinata si observi astfel de pete/scurgeri dupa contactele sexuale, sfatul medicilor e sa le intrerupi, cel putin pentru un timp. Sau macar ai grija sa nu mai fie penetrarea atat de puternica sa loveasca in cervix tot timpul, cautati pozitii in care penetrarea sa fie mai slaba sau... gasiti modalitati de a va satisface nevoile/dorintele sexuale fara penetrare. dati frau liber imagiantiei...
Nu stiu daca-ti mai iei temperatura, dar urmareste ca ea ar trebui sa scada cu 1-2 zile inainte de ciclu (de ex.: de la 37.1 ar trebui sa scada la un 36.9 cu 1 zi inainte de ciclu... sau poate scadea mai treptat: la 37.0 cu 2 zile inainte de ciclu si la 37.9 cu 1 zi inainte de ciclu, apoi in ziua ciclului, ar trebui sa fie si mai scazuta). Daca zilele-astea totusi nu-ti scade temperatura de la acel 37.1 si simptomele continua, ai mari sanse sa fii insarcinata.
13 sapt DNP 1 nov.
try spune:
Flori, hai c-am citit mai bine mesajul tau, deci e vorba de un singur contact pe care l-ai avut (duminica), dar scurgeri rozalii de mai multe ori. Am crezut c-ai avut mai multe contacte si dupa fiecare o scurgere rozalie.
Deci, daca luni, marti eventual miercuri nu-ti vine, eu zic ca e BEBEEEEEEE. Scurgerilea-stea rozalii de regula pot aparea, daca nu esti insarcinata, numai in preajma ciclului. Mi se mai intampla si mie sa stiu ca-mi vine ciclul maine si cu o zi inainte aveam contact si observam primele semne de ciclu, dar a doua zi deja veneau rushii.
La tine ma gandesc ca poate fi un pic diferit pentru ca ai ciclu atat de neregulat. Ti s-a intamplat pana acum sa ai scurgeri/picaturi de sange intre cicluri?
Da-ne de stire cum mai stau lucrurile cu voi... 3
13 sapt DNP 1 nov.
flori76 spune:
Astazi am fost convinsa ca o sa vina..uratii.
Toata ziua am avut simptome de ciclu,dar sanii imi sunt la fel de tari si mari si fierbinti,in schimb,mai putin durerosi.
Dimineata temp a fost 37,ceea ce m-a cam pus pe ganduri dupa ce am citit randurile lui Try,dar eu nici nu iau temp ca la carte(la aceeasi ora si ma mai duc si pe la baie uneori la 5 dimineata,alteori la 6...).Asa ca,tot mai sper intr-o minune.
Nu mai spun ca azi mi-a fost cam rau(acum ma banuiesc de autosugestii)ca toata ziua am avut senzatii de greata....
Oricum,va multumesc la toate pt randurile voastre,pt ca m-ati mai luminat,m-ati mai scos din ceata..
O sa va tin la curent si sper ca in curand sa va dau o veste buna.
Pupicuti