Mamici de Sept.-Oct. 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 11
cali spune:
Mel, ai grija cu raceala asta si cu durerea de gat. sper sa te faci bine cat mai repede!
pufymic, eu ma simt bine.. dureri de burta am cand si cand, cand obosesc.. si atunci mi se intareste si burtica, dar iau un no spa, si parca-mi trece, zic eu, sau o fi doar efectul psihologic?? oricum, nu exagerez, am luat doar max 2 pastile/zi! si ma duc si la munca, si cu mancarea si tot restul treburilor de acasa.. tu cum mai esti??
aveti dreptate cu dr.. dar totusi, ii platim pentru serviciile lor, mi s-ar parea normal sa se arate macar un pic mai implicati!
va pup, aveti grija de burtici
Cali
roandre spune:
Salutare burtici!
Cali, te inteleg asa de bine! Si doctorul meu a fost foarte expeditiv ultima oara si ma gandesc serios sa-l schimb. Consider ca daca tot ii platim, macar sa aiba amabilitatea sa ne lamureasca problemele pe care le avem.
Fetelor mi-am luat ieri rezultatul la urocultura si a iesit bine (uraaaaa). Ma gandeam sa-l sun maine pe doctor si sa ma mai duc inca o data la el sa vad cum se comporta.
Ma intreba cineva cum sunt pantalonii luati din Titan: pai, sunt drepti doar ca in parti au cate un petic (arata ca un buzunar) din material elastic care se regleaza dupa marimea burticii.
Garo, tare frumoase hainutele la voi...si accesibile ca pret! Ne-ai facut sange rau!
Lorena, cand s-a miscat bebe prima oara am simtit ca un mic val in burtica, apoi am simtit ca o bula de aer care s-a spart iar acum il simt deja cum da "ghioante". S-a mai marit si il simt ca si cand ma ciocaneste cineva in burta.
Fetelor, dar bebe se poate si intoarce? Adica la ultima eco avea capul in stanga. Ei se si sucesc, sa ajunga cu capul in dreapta?
Mihaela, 23 ani si puiul mic de 18 saptamani si 3 zile
Dr Branescu, Polizu
danyce spune:
Salut,
Merci mult, Adela, pt. informatie. O rog atunci pe sora-mea sa se intereseze mai departe ca ea e studenta la Medicina (an 5) si face practica acolo.
Eu ma simt azi excelent si cred ca o sa continui sa imi aranjez gradinuta cu verdeturi. Mai am de pus ceapa verde, menta si leustean. Ar trebui sa ma ocup si de flori, dar mai vad eu...Oricum, azi fac mai mult munca fizica deoarece ieri am stat aproape numai cu nasuŽn calculator pt. un proiect in franceza.
Pupici la burtici,
Daniela Veuger si bebe mic din burtic
Naty spune:
Buna, fetele!
Garo, ce hainute dragute aveti pe acolo! Sa mori de nervi, nu alta! Cand le compari cu porcariile de la noi!
Lorena, si eu am problema sutienelor, nu mai imi intra nici unul. Asa ca mi-am luat doua bustiere si mai folosesc un sutien mai vechi, pe care il luasem din greseala prea mare, iar acum e la fix. Oricum, am inteles ca e bine sa purtam lenjerie de bumbac, dar am observat ca toate sutienele si bustierele pentru gravide sunt din polyester, lycra si altele asemenea, probabil pentru ca astea sunt elastice si se pot intinde.
Roandre, felicitari pentru analizele bune!
Raluca DPN 8 oct.
babirusa spune:
Buna fetelor, sambata mi-au plecat parintii in tara si am fost tare trista. Mi-am comandat si eu o pereche de blugi cu burtica, si in rest imi sunt bune hainele normale. Voi cum stati cu mancarea? Eu sunt nehotarata, nu stiu ce sa mananc, desi nu mi-e rau, parca nu ma atrage nimic, oare e normal? Inainte am fost mult mai pofticioasa...
15 sapt.
lorena_andreianu spune:
Pupici la mamici.
Babirusa sa stii ca si eu am probleme cu mancarea. Azi am pofte si as manca ca un lup, maine nu si tot asa. Parca si eu eram mai pofticioasa inainte... ehe, l-am speriat pe tati
Merci Naty. Si eu tot din lycra am bustiera. Are insa ceva bumbac pe dedesubt, probabil de aia nu mai e asa elastica. O sa mai caut ceva pe "masura".
Fetelor, voua vi se pare ca aveti parul mai inchis la culoare? Eu aveam ceva fire de par -vizibile doar daca te uitai atent- pe burtica si mi se pare ca in ultimul timp e mai... colorat ca de obicei... O fi normal?! sau mi s-o fi dus "bronzul" de asta-vara?
Va pe toate.
L si bb mic (DPN 20 oct.)
roandre spune:
Si eu am parca firele de par ceva mai inchise la culoare pe burtica. De fapt, am ca o linie neagra de par care incepe de la buric in jos.
Mihaela, 23 ani si puiul mic de 18 saptamani si 3 zile
Dr Branescu, Polizu
pufymic spune:
Fetelor, cred ca l-am simtit pe bb.....parca am niste balonase care se sparg in burtica......oare sa fie bb?Nu se simte tot timpul, dar eu sper ca e el.....
Babirusa, si eu sunt la fel cu mancarea...acum as manca ca un lup, mai incolo nu stiu ce as manca....parca nimik nu ma atrage...:(Lasa ca trece si faza asta!
Roandre, ma bucur ca ti-au iesit bine analizele!si inca ceva: nu te ingrijora in legatura cu linia aia mai negricioasa de la ombilic in jos, pentru ca e un semn normal in sarcina, o sa-ti treaca dupa nastere(cam la toate burticile apare, la unele mai repede, la unele mai tarziu).
Adela, ce noroc cu tine, ca nu-mi gasesc pe aici haine pe masura, poate imi voi gasi pe site-ul dat de tine....
Cali, ma intrebai cum ma simt....sunt relativ bine, in sensul ca de cand iau si utrogestan parca nu mai am contractii asa dese ca inainte.....dar tot am si tot ma doare burtica....:(
Oricum, sapt. viitoare ma duc la control din nou...
Pupic, Ioana si bb mic(17 sapt. si 6 zile)
camipl spune:
Apropo' de par pe burtici....eu mi-am cumparat de la Teora o carte care se numeste "cartea viitoarei mamici"(nu e scumpa...undeva la 100.000-nu mai stiu sigur). O recomand cu caldura celor interesate pentru ca este absolut super...stiu dinainte ce se va intampla in spaptamana care urmeaza, cat masoara si cantareste bb, ce se intampla cu organismul meu, sfaturi s.a....Acolo am citit ca dunga mai inchisa la culoare de la buric in jos se numeste "linea negra" si este cat se poate de normala si des intalnita...asa ca nu va faceti probleme! La fel de normala este inchiderea la culoare a areolei mamare...la mine una deja se observa...de unde era roz acum e "neagra"...:)
Camelia, 16 sapt
lorena_andreianu spune:
Multumesc fetelor... mai sa cred ca sunt nebuna cu perisorii negrisori pe burtica
Cat despre aureole... la mine s-a observat din prima luna, cand mi-au crescut si sanii.
Ce ma bucur, Pufymic... si eu abia astept! Sa-l mangai din partea noastra pe nazdravan
Pupici la toate.
L si bb mic (DPN 20 oct.)