Viata in Germania (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Nici eu nu am inteles de ce a trebuit sa fie inchis subiectul respectiv... E intr-adevar o chestie speciala, nu ne priveste pe toti si pe cei pe care ii priveste ii ajuta o separare de subiectul mare. Nu cred ca toate de aici avem legatura cu GC, eu una nu am... Nu ma deranjeaza absolut deloc sa discutati aici dar eu cred ca e mai usor pentru voi sa aveti o discutie cap-coada la obiect... Subiecte precum " Catelul vostru face pishu afara?" stau cap de afis iar asta e inchis...

N-am nascut :)))))))))) !!!
Lasnad gluma la o parte ,tre sa spun ca nu cred ca o sa nasc prea curand, nu am nici macar un semn, ma simt mai bine ca oricand, burta e parca mai mica, alerg, sar, car,conduc masina si nu ma deranjeaza nimic-nimic... Parca vad ca ma apuc de 100 metri garduri doar-doar ma apuca... Dar acum inca nu vreau :)))

Laura si papusica din burtik (39 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_alex spune:

Subiectul nu l-am formulat bine.
Tema aceasta e la fel de importanta si pt celelalte fete venite in Germania.Toate au trebuit sa o ia de la capat cu gasirea unui job si cu echivalarile daca au fost posibile.

Laura, esti tare pe pozitie.E bine ca esti asa optimista.Si bine faci finca travaliul nu dureaza chiar asa mult iar dupa o sa fi asa fericita inca o sa uiti ce a fost neplacut.

Hai Romania!
(meciul de acuma seara cu Germania )

Mergi la inceput

Haideti sa facem pronosticuri pentru meci!!!

Incep eu

1-2

De la 2-1 am modificat la 1-2 pt. ca am aflat ca nu joaca Mutu si Ganea e doar rezerva. Pe ei imi puneam eu baza :)))))))

Mergi la inceput

1-0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

Laura, ma bucur ca esti atat de optimista si de vesela. Chiar daca acum BBul tau nu se grabeste, o sa vrea el pana la urma sa te cunoasca. Iti doresc si eu nastere usoara, multa sanatate si sa fii o mamica fericita si frumoasa cu bebelusul tau in brate.

Am si eu mica intrebare. Nu am apucat sa citesc toate mesajele anterioare, de acea te rog pe tine sa ma lamuresti de ce meci vorbiti ca eu nu pri,n nici un post romanesc la TV si habar nu am de ce meciuri are echipa Romaniei.

Pupici

Mergi la inceput

Diseara e amical ROmania-GErmania. Se joaca in Bucuresti. Se transmite in direct parca pe ZDF la ora 18.45 (parca din nou...) . FIind amical nu e pe viata-si pe moarte dar e interesant de vazut ,mai ales in familiile bi-nationale (cum e la noi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Laura nastere usuoara,un bb frumos si sanatos si sfaturi cu produse de aici nu pot sa iti dau, adela mea este nascuta si crescuta in tara dar cred ca fetele te-au lamurit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

Diseara e amical ROmania-GErmania. Se joaca in Bucuresti. Se transmite in direct parca pe ZDF la ora 18.45 (parca din nou...) . FIind amical nu e pe viata-si pe moarte dar e interesant de vazut ,mai ales in familiile bi-nationale (cum e la noi)

Mi-ai adus o raza de soare si un zambet pe ziua de azi. Ei sa vezi ca-l fac cu ou si cu otet pe barbatu-meu ("HAI ROMANIAAAAAAAAAAAAAA!!!!")

Eu nu ma mai pricep la pronosticuri, dar ma bag si eu in seama cu 2:1 (parca vad ca pierdem si atunic ma oftic ca se umfla sotul meu in pene de mandrie , iar daca castigam, o sa-mi plezneasca mie ranza de mandrie si parca vad ca iarasi ii dau peste ochi ca nemtii sunt asa si pe dincolo,...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Eu nu o sa vad prima parte de meci pt ca sunt la curs dar sotul tocmai mi-a promis ca va inregistra pe video prima repriza si din solidaritate nu o sa se uite nici el,si o sa mearga la Spielplatz cu copilul .
Vom vedea impreuna a doua repriza si daca bate Romanica la final scoatem steagul nostru in balcon .

1-1 cred eu...

Alina

Mergi la inceput

si noi avem steag :)si tare ne mandrim cu el.

Mergi la inceput