Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

conchita,

io zic ca ai luat cea mai buna decizie. cred ca esti o tipa cerebrala, sau iote ca asa mi-ai lasat mie impresia, dupa ce ti-am citit scrierile pe forum.
ashea ca dont uorii. daca ai ajuns sa-ti dai demisia, nu te meritau. punkt.

oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Cleo, multumesc.

Iubi, asta e leustean scapat de vama. A adus mama o radacina cum cativa ani, si l-am purtat saracu' in ghiveci vreo doi ani, apoi l-am pus in gradina. Mama l-a adus la purtator in hainele de pe ea. Daca-i uscat poti sa-l aduci linistita, nu ai probleme la vama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Laura T sunteti superbi toti, mai ales ala micu' e delicios.
Ana, care job mama? La aia de fac pe desteptii dupa ce tu vii cu ideile? Asa, fii rea, da-le la gioale

Ziceti-mi si mie daca stiti site-uri pe net de unde pot sa cumpar perne, da' nu orice fel de perne ci din alea cu pene. Sau ce magazine mai stiti inafara de BBB, Kohls, Marshalls si mall. Mi-am cumparat eu unele (foarte comode de altfel) da' au inceput sa iasa penele din ele...marfa de doi lei. Mie imi trebe Ralph Lauren king size. De ce musai RL? Ca nu cunosc altele, am vazut la un var, "e bune", nu ies penele. Daca stiti si altele bune-bune dati cu scriitorul aicea pliz ca mai e nitel si mi se golesc de tot si n-am pe ce pune capu'.
Pupiu si merci in avans,

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Oana, eu mi-am luat Ralph Lauren de la Cosco din Canada...pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Laura T, ce dulceata e cel mic! felicitari pentru asa familie frumoasa, dar sa stii ca mutrita ta nu se vede, ca e in umbra. :))

Oana si eu tot la Costco am vazut perne RL! ia da o fuga sa vezi.

quote:
Originally posted by Oana_B
Ana, care job mama? La aia de fac pe desteptii dupa ce tu vii cu ideile? Asa, fii rea, da-le la gioale

aolica, nuuu! vai de mine, atata de tampitica nu sunt totusi :)))
de la alalalt am zis ca plec. dragelor, sunteti niste scumpe-scumpe si va iubaricesc muuult de tot. mi-ati mai crescut moralu'. adica mi-ati linistit constiinta, ca sa fiu sincera :))
va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

Oana, mai poti incerca Bed Bath&Beyond sau Linen&Things, daca ai pe acolo, pe la tine.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

oana, sau la http://tuesdaymorning.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

LAuraT.,
Ai si de ce fii mandra de copii tai pentru ca sunt foarte reusiti amandoi. Cel mic este o dulceata, numai ochi! Sa-ti traiasca!

Chiar daca nu am mai scris pe aici, v-am citit fiecare randulet!

Conchita, succes in gasirea unui noi job!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Multam fetele de magazine, la astea n-am fost pana acum.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Fetele ce dragute sunteti. Sunt o mamica fericita, cand nu fac prostioare nici unul. Al' mic e "bug-eyed", e adevarat Camelia.

Cleo, cat traiesti inveti, multam pt link, in jurul meu, nu departe, as adauga, se gasesc vreo trei magazine din astea de marti dimineata. Trebuie sa aranjez cu mama sa faca overtime in weekend sa ma duc pe acolo, sa bag un ochi.

Mergi la inceput