Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (15)
Raspunsuri - Pagina 7
ocebine spune:
Conchita, iti tin pumnii sa-ti gasesti job dupa pofta inimii.
Si eu am plecat acum doi ani de la un job care ma adusese la un pas de nebunie. Am lucrat la un publishing house 4 ani jumate. Dupa ce l-am avut pe Alex (si a trebuit sa stau in concediu medical 6 luni) se tineau numai de sicane.
Nu-mi dadeau nici-o zi libera (anuntam dinainte si in ajun imi spuneau ca nu se poate), nu puteam sa mu duc cu bb la doctor (nu era zi de boala pentru mine, ci pentru bb, deci nu puteam sa-mi iau sick ci doar fara plata), presedintele se tineau numai de gainarii (se razgindea de 7 ori pe zi pentru fiecare lucru doar ca sa muncesc de 7 ori mai mult), vacanta intr-un an nici nu mi-a dat-o pe motiv ca nici el nu-si ia vacanta (ce-mi trebuie mei asa ceva?).
Dimineata, in parcare trebuia sa-mi tin singura o prelegere de motivare ca sa mai merg inca o zi.
Intr-o buna dimineata, am dat telefon si le-am spus ca nu mai vin.
Am gasit un job (a durat 1 luna) cu de 2 ori mai multi bani decit faceam inainte si cu oameni minunati.
Nu te indoi, mergi mai departe!!!
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/alex2.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/nick2.jpg
Cleomax spune:
conchita, as fi facut exact ce ai facut si tu. cand nu mai merge si stii, e mai bine s-o rupi repede. inconstienta o avem cu totii, nu e neaparat ceva negativ. iti inteleg problema cu achizitionarea casei, dar sunt sigura ca gasesti tu alta slujba pana luni. sa te iei cu sotul meu de mana, si el se lupta cu ideea demisiei dar, fiind singurul care are venit in casa, ii e mai greu sa ia o decizie. poate ii trimiti tu ceva curaj din cyberia ta. eu nu ma pot gandi decat la bill-ul ce-l vom primi in august de la college.
Laura Takacs spune:
Conchita mama, stiam eu ca esti poznasa, na ca o facui si pe asta. Nu te ingrijora e parte din mama ei de experienta americana. Am facut si eu din astea, dar numai o data in facultate cand mi se rupe de toate cele. Eram bookkeeper la o firma de avocati, si intr-o buna zi, dupa ce trecura cele trei-sase-opt luni cand trebuia sa-mi mareasca salarul cu un amarat de dolar pe ora, si d-nul avocat avusese amnezie selectiva, mi-am bagat picioarele in biroul lui si i-am zis pe loc ca de a doua zi sa nu mai conteze pe mine. Unde-s lovelele nene? Ca nu te arati cu ele nici cum. La care el imi zice ca nu-s aduc aminte. Na uite de aia ca ai ajuns milestone-ul senilitatii io plec. Cinspe minute mai tarziu imi da nevasta-sa telefon, cum ca mi se va da dolarul numa' sa raman, si am mai ramas inca un an. Nu vreau sa ma laud, dar adevarul e ca daca esti bun nu vor sa te piarda. Mie drept sa-ti spun mi-era indiferent, ca stiam ca gasesc altceva. Sa vezi ce masa de adio mi-au trantit cand am terminat facultatea si am plecat ca trebuia sa lucrez ceva normal. Si in ziua de azi, dupa enspe ani de atunci mai keep in touch cu el si ea.
Asa ca nu dispera, ca indiferent ce e, trebuie sa ai personalitate si doar n-o sa tragi ca boul in jug pt niste idioti. Esti tanara si mai ales fara obligatii, ca daca s-ar repeta "figura" acuma, as face-o dar nu pe impuls, ci calculat.
Iti doresc mult noroc, se rezolva toate.
Andrada spune:
Sa-ti traiasca baieteii Laura! Familie frumoasa ai!
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
tani spune:
quote:cimbru nu este basil
Originally posted by ciuf
Tarragon este tarhon si cimbru este basil.
basil = basilicum = busuioc
iubibubi spune:
C, ma bagi in sperieti, obisnuiai sa spui la "casier" al doilea job... :) oricum, de la primul sau de la al doilea, eu te admir sincer. face bine sa stii sa spui "nu", "gata", "pana aici". la mine marja de toleranta este cam (prea) mare si face rau la somn :)... eh, cuvinte mari, sunt o fricoasa, asta sunt :)) iar justitia imanenta m-a pedepsit rau :)) cum am gasit ceva sa-mi placa, job si ambient, cum m-am trezit pe alte plaiuri, asa ca n-am avut parte decat 6 luni de paradis :))) nu te uita inapoi, bafta! numa' faza cu "pana luni" ramane sub semnul intrebarii :))
Laura_T, ce barbati misto ai! :))
Lexi, multam pt. completarea listei! uitasem de deodorante. sa inteleg ca vrei niste esenta de rom si niste fondante pe cand vin? :))
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
Laura Takacs spune:
Multumesc dragelor pt aprecieri! Sunt tare mandra de ei.
Iubi, nu uita leusteanul. Al meu tocmai a facut ochi, m-am dus ieri in gradina sa ma uit daca a scapat de iarna, sau iarna de el. E un survivor.
iubibubi spune:
quote:
Originally posted by Laura Takacs
Iubi, nu uita leusteanul. Al meu tocmai a facut ochi, m-am dus ieri in gradina sa ma uit daca a scapat de iarna, sau iarna de el. E un survivor.
Laura, crezi ca poate scapa si de vama?
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi