Mamici Iulie-August 2004(57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Bine ca s-a rezolvat, Roxi, ca nu's ce are netul azi .. merge de parca nu ar merge !!!! Se misca aiurea rau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dimineata! (la mine)]
Da Roxanz o singura eco la 19 saptamini si gata! Stiu ca-i greu de crezut Asta este. Probabil ca o sa incep sa mimez anumite simptome si in felul asta sa mai am si eu parte de inca o eco. Asa-i in capitalism! Totul se rezuma la bani si la economisirea lor de catre companiile de asigurari. Uf, ce necajita sint!
va las si nu va mai stresez cu problemele mele.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

kim, nu te mai necaji...noroc ca nu au fost probleme pana acum care sa necesite ecografii nenumarate. Tinem pumnii sa fie bine!

Monica 26+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Eu am sa fac o pauza acum, ca am stat cam mult in fata calculatorului si ma dor ochii ... sa aveti o seara buna si o zi de miine la fel de insorita ca si cea de azi, in caz ca nu ne mai auzim tonight ! Si aveti grija de voi !
Pupici la mamici si burtici si bebici !
Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna mamici si burtici!Am dat pe la voi de cateva ori si apoi am disparut.Vreau sa va anunt ca voi avea un baietel si se va numi Alexander Matthias;data trecuta inca nu putea sa vada,mai bine zis voiam sa fie o surpriza pentru toti,deci si pentru mine,dar nu am putut rezista ispitei.Multa sanatate,sarcina usoara si pupici la toate.

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Sa-ti traiasca Alexandra si sa fie sanatos!
Si eu voi avea tot un baietel, Luca Alexandru.
In ce perioada o sa nasti?
Ai dreptate Cristalina, bine ca nu-s probleme...
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alexandra sa iti traiasca baietelul!!! l-am trecut in listuta, la locsor de cinste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Aseara am fost la ecograf si se pare ca e fetita, desi eu tot mai cred ca .. e baiat! Statea cu minutele in fata fetei,rushinoasa ca ma-sa!! Nu stiu unde e lista aia, de aceea va rog pe voi sa o completati. Pupici pe burtici!

Carmen, Ionut si Pasarica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Neata!

Felicitari celor ce au aflat genul puiutilor lor !

Am si eu o intebare. Cred ca s-a mai dicutat dar as vrea mai multe pareri. Un medic mi-a spus ca nu se poate vedea la eco daca e colul inchis sau nu, insa daca nu am simtit dureri si intariri la burtica inseamna ca e ok.Alt medic mi-a spus- dupa ce mi-a facut ecografia- de fapt, eu l-am intrebat de col si a zis ca e ok. Care din medici a fost sincer? Ecografele erau la cam fel de performante.

Eu tin minte ca am discutat cu voi pe tema asta si cred ca Miha mi-a zis, sau Andreea, ca femeia nu simte dacac se deschide sau nu colul, pt. ca nu apar dureri.

Deci eu asta as vrea sa-mi spuneti:
1. se vede la eco daca e colul inchis sau nu
2. e adevarat sau nu ca femeia nu simte daca se dechide sau nu colul, si se deschide doar in caz de contractii?

merci

lia 24 sapt dela UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza la mamici.
Carmen, sa iti traiasca fetita.....sa o trec fetita?
Lia, colul se poate vedea la ecograf daca e deschis sau nu, la fel ca si la tuseu.
se poate deschide si singur, daca musculatura este slaba (fara contractii adica - se numeste col incompetent). si nu simti "cind" se deschide colul, ci doar contractiile -daca ele exista. se mai poate deschide de la efort, stat in picioare...stii tu povestea.
daca medicul ti-a spus ca e ok, atunci asa e.

Mergi la inceput