Spaga noastra cea de toate zilele

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

"revin, conditia de medic rezident merita ceva mai mult respect decat judecata la prima mana "in Cluj nu te calca nimeni pe trecerea de pietoni"

Inainte de a te retrage demn tradu ce ai vrut sa zici.
Sau tot tu faci pe victima si noi suntem aia rai care trebuie pusi la zid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Nu mi se pare prea frumos ca o puneti pe Catalina la zid pentru ca a mituit personalul CFR, ca sa se asigure ca va calatori in conditii civilizate. In primul rand, apreciez sinceritatea Catalinei. Mi-e greu sa cred ca exista cineva in Romania care sa nu fi dat niciodata spaga, asa ca nu o mai luati la rost pe Catalina ca s-a gandit la cum va dormi copilul ei. De ce, totusi, nu vedeti ca problema e la nashul, care a luat spaga si, mai mult, a cerut spaga? De ce revolta impotriva spagii se rezuma la revolta impotriva medicului care ia spaga, si care, in cele mai multe cazuri, te ajuta sa te faci bine, si nu ii include si pe cei de la CFR, care umbla cu limba scoasa dupa ciubuc? Eu am avut o experienta foarte neplacuta cu nashul, cand am calatorit ultima data cu trenul: aveam bilet platitit, m-am asezat pe locul meu, numai ca trebul in care m-am urcat se despartea in 2 trenuri, care ajungeau, pe rute diferite, la aceeasi destinatie. Vagonul in care eram eu, mergea pe cealalta ruta, desi nu am fost atentionati, in nici un fel. Asta nu l-a impiedicat pe nash sa vina din 10 in 10 minute sa ne atraga atentia ca nu suntem pe ruta care trebuie, biletul platit nu a avut nici o relevanta in fata lui, pana nu i-am dat 10 marci nu s-a potolit. Pe nashii astia de ce nu-i aduce nimeni in discutie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

quote:
Originally posted by Llaura

...revin, conditia de medic rezident merita ceva mai mult respect decat judecata la prima mana "in Cluj nu te calca nimeni pe trecerea de pietoni".

Mergi la inceput

Asculta Casandra nu pune nimeni la zid pe Catalina.
A intrebat , am raspuns.
Nu sunt de acord.
Iti vine greu sa crezi? EU nu am dat spaga,si nici nu dau.
Intelegi? Nici 5 bani, nici 5 lei.
Le-ai lamurit?
Alina.
PS: Era chiar vorba despre CFR, nu era vorba despre nici un medic aici.

Mergi la inceput

Da pisi imi cer scuze, ti-am confundat postarea...incepusem chiar sa ma enervez destul te tare.
Inca o data: Scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Ca sa revenim la realitatea istorica, eu nu sunt si n-am fost niciodata medic rezident, am fost cercetator stiintific (aici puteti comenta cu fis, e permis si e justificat:-)), si chiar asa am facut, n-am mai rezistat, am abandonat doctorat la jumatate si m-am apucat sa fac altceva mai productiv, cu tot cu scoala aferenta. Consider ca am luat o decizie corecta, desi credeti-ma nu e simplu sa arunci la cosh cam 8 ani de munca nu chiar usoara.
Stati un pic sa mai citesc, ca nu mai stiu la ce sa raspund!

Mergi la inceput

Ai putea sa incerci sa explici ce legatura are medicul rtezident cu subiectul asta.
In fraze scurte te rog ca eu sunt mai grea de cap si nu-ti pot urmari sirul vorbelor.

Mergi la inceput

Ai putea sa incerci sa explici ce legatura are medicul rezident cu subiectul asta.
In fraze scurte te rog ca eu sunt mai grea de cap si nu-ti pot urmari sirul vorbelor.
Nu intereseaza pe nimeni ca esti medic rezident sau femeie de serviciu.Regula-i regula si daca tu ca si medic nu o respecti si o incalci esti cu 7 clase mai jos decat femeia aia de serviciu.
Respectul fatza de regula, de lege inseamna educatzie nu ma incalzesti tu pe mine cu nimic ca ai facut medicina.chiar ca fas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Hai ca ne-am aprins de aiurea; eu ziceam sa nu confundam apa cu copilul din copaie (mama, ce literatura!) si sa dam mai putin cu piatra in medicul rezident care da 3 dolari spaga pt un pic de confort in tren.
Am mers si eu cu vagon de dormit curat, am mers si in cel mai inimaginabil jeg, la fix aceeasi bani, din pacate serviciile cfr-ului sunt de doua parale dupa parerea mea si, tot dupa parerea mea, aici e de fapt problema.
Este foarte bine sa nu dai nici 5 lei spaga, e cea mai buna atitudine; spaga poti s-o ocolesti, am ocolit-o si eu, plateam asigurari medicale de la 3 slujbe, si cu toate astea preferam sa merg la cabinet particular sa platesc onorariu (pentru care trebuie sa spun ca, intamplare sau nu, intotdeauna am primit chitanta). Cred insa ca nu se poate ocoli chiar in absolut toate cazurile, din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by Llaura

Hai ca ne-am aprins de aiurea; eu ziceam sa nu confundam apa cu copilul din copaie (mama, ce literatura!) si sa dam mai putin cu piatra in medicul rezident care da 3 dolari spaga pt un pic de confort in tren.

Si daca nu era medic? Chiar are vreo legatura, importanta?

Mergi la inceput