Semnatura mea

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninja spune:

Pai nu voi spune nimic xenefob, e ceva xenofob in link-ul de-acum? Citind ce scrie acolo, iti dai seama cit de prosti pot fi unii.

Aela99: pai cred ca aia cu fail better se aplica destul de bine, si are in ea simburele The Way of The Samurai (care, btw, nu e Bushido, e Death, as scri-o in japoneza dar nu o sa va apara corect fonturile).

---------------------------------------------------------------
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans

Mergi la inceput

Lasa-i pe aia din nord, eu am ce am cu astia din sud.
De ce nu merge teleportarea? Citez: "cantitatea de informatie necesara transcrierii unui model uman ajunge pina la aprox 22 Gigabytes la puterea a zecea. Daca pentru incarcarea acestei cantitati uriase de informatie s-ar folosi harddisk-uri de 160GB, ar rezulta o coloana lunga de 150 de ani lumina!!!" Deci merge cu atomi, cel mult molecule. Da, si reconstructia cred ca e o problema.
www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Nu Ninja nu-i nimic xenofob in link-ul de acuma, dar cand ai zis ca o sa mai adaugi tu ceva contra... si i-ai mai si catalogat asa pe toti de perversi... Deh ai o reputatie, blandutz spus, de instigator... care te insoteste!

Acus gata... pastreaza-ti si tu o semnatura in linia asta decenta de acum si sa auzim de bine!

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Evident, o sa va placa. Hai gata ca miine am ore si vad ca o sa dorm si eu cot la cot cu japonezii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by Ninja

Pai nu voi spune nimic xenefob, e ceva xenofob in link-ul de-acum? Citind ce scrie acolo, iti dai seama cit de prosti pot fi unii.

Aela99: pai cred ca aia cu fail better se aplica destul de bine, si are in ea simburele The Way of The Samurai (care, btw, nu e Bushido, e Death, as scri-o in japoneza dar nu o sa va apara corect fonturile).

Ma refeream la link-ul de sub.
Noapte buna!

"Un om nehotarat ajunge la fiecare pas pe pragul unei alternative, adica in situatia de a vedea ca este intr-adevar o fiinta libera. Un om hotarat este lipsit de acest neajuns."
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Care link de sub?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Pe care il aveai inainte: The Kill Everyone Project, unde scrie despre "cantitate creste, calitate scade", samd. Ma abtin de a cita de pe site-ul respectiv.

"Un om nehotarat ajunge la fiecare pas pe pragul unei alternative, adica in situatia de a vedea ca este intr-adevar o fiinta libera. Un om hotarat este lipsit de acest neajuns."
Lucian Blaga

Mergi la inceput