Semnatura mea

Semnatura mea | Autor: Ninja

Link direct la acest mesaj

Dupa ce am fost agresat pe Yahoo! Messenger, va intreb: gasiti ca link-urile din semnatura mea sint ofensatoare intr-un fel? La al doilea hai ca as putea scoate smile-ul, dar primul e doar un proiect facut la caterinca, nu vad nimic ofensator.

---------------------------------------------------------------
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
The Kill Everyone Project
www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Daca tot ai intrebat...o idee buna sa scoti smile-ul din al doilea si in privinta primului, necunoscandu-te lumea nu stie ce sa inteleaga, chiar daca proiectul e facut la caterinca cum te exprimi tu.
Si sincera sa fiu, citindu-ti unele mesaje, cred ca, cu fantezia si creativitatea ta poti alege/produce o semnatura care te reprezinta mai bine, sau...?

"Un om nehotarat ajunge la fiecare pas pe pragul unei alternative, adica in situatia de a vedea ca este intr-adevar o fiinta libera. Un om hotarat este lipsit de acest neajuns."
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninja spune:

Bun, s-a rezolvat.

www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Bravo Ninja!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Si cu proiectul acela de kill-arit in semnatura?
Ninja daca tu chiar vrei sa sochezi, eu zic ca esti suficient de inteligent ca sa o faci si altfel.

Numai bine,
Andreea

Mergi la inceput

Ideea de baza de la priectul ala e foarte adevarata. Cantitatea creste, calitatea scade, e o realitate.

Mergi la inceput

Daca asta e parerea ta, treci la treaba pentru proiectele de teleportare si terraformare de noi planete. O Solaria pentru Ninja... vrei cumva si sa devii intr-un viitor o "fiinta completa"?

Poate totusi asa vei parasi ideea cu proiectul acela dubios... si foarte putin original.

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

A, nu cred, omul, care este sclavul unui virus numit ADN, se va autodistruge intr-un final. Bine, am reconsiderat, avind in vedere ca aici se fac oameni, nu de masacreaza. O sa adaug altceva, tot impotriva coreenilor, aceste creaturi perverse.

Mergi la inceput

Apropo, teleportarea este posibila, dar nu se va reusi niciodata teleportarea unei fiinte umane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Din Regulament:
05. Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe
Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe. Adresati-va celorlalti membri cu respect si incercati sa ii ajutati. Lipsa de respect duce la 'exmatricularea' de pe forum si la blocarea vizionarii sale. Desprecopii.com isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu se incadreaza in zona sa de interes sau care creeza tensiune si dezaprobare in randul comunitatii.

Andrada Moderator

Mergi la inceput

Ninja, tocmai stiam si eu ca se reusise ceva de genul teleportarea unor particule. De ce nu cea umana? Problema de reconstructie..?

Lasa Domne coreenii in pace. Nu-l au deja pe tovarasul acela in nord? Au ei destule pe cap si fara tine!

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput