Semnatura mea
Dupa ce am fost agresat pe Yahoo! Messenger, va intreb: gasiti ca link-urile din semnatura mea sint ofensatoare intr-un fel? La al doilea hai ca as putea scoate smile-ul, dar primul e doar un proiect facut la caterinca, nu vad nimic ofensator.
---------------------------------------------------------------
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
The Kill Everyone Project
www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and
Koreans
Raspunsuri
Adela99 spune:
Daca tot ai intrebat...o idee buna sa scoti smile-ul din al doilea si in privinta primului, necunoscandu-te lumea nu stie ce sa inteleaga, chiar daca proiectul e facut la caterinca cum te exprimi tu.
Si sincera sa fiu, citindu-ti unele mesaje, cred ca, cu fantezia si creativitatea ta poti alege/produce o semnatura care te reprezinta mai bine, sau...?
"Un om nehotarat ajunge la fiecare pas pe pragul unei alternative, adica in situatia de a vedea ca este intr-adevar o fiinta libera. Un om hotarat este lipsit de acest neajuns."
Lucian Blaga
Ninja spune:
Bun, s-a rezolvat.
www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans 
AC spune:
Si cu proiectul acela de kill-arit in semnatura?
Ninja daca tu chiar vrei sa sochezi, eu zic ca esti suficient de inteligent ca sa o faci si altfel.
Numai bine,
Andreea
Ninja spune:
Ideea de baza de la priectul ala e foarte adevarata. Cantitatea creste, calitatea scade, e o realitate.
www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans 
AC spune:
Daca asta e parerea ta, treci la treaba pentru proiectele de teleportare si terraformare de noi planete. O Solaria pentru Ninja... vrei cumva si sa devii intr-un viitor o "fiinta completa"?
Poate totusi asa vei parasi ideea cu proiectul acela dubios... si foarte putin original.
Anne-Sarah
si mamica sa Andreea
Ninja spune:
A, nu cred, omul, care este sclavul unui virus numit ADN, se va autodistruge intr-un final. Bine, am reconsiderat, avind in vedere ca aici se fac oameni, nu de masacreaza. O sa adaug altceva, tot impotriva coreenilor, aceste creaturi perverse.
Ninja spune:
Apropo, teleportarea este posibila, dar nu se va reusi niciodata teleportarea unei fiinte umane.
Andrada spune:
Din Regulament:
05. Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe
Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe. Adresati-va celorlalti membri cu respect si incercati sa ii ajutati. Lipsa de respect duce la 'exmatricularea' de pe forum si la blocarea vizionarii sale. Desprecopii.com isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu se incadreaza in zona sa de interes sau care creeza tensiune si dezaprobare in randul comunitatii.
Andrada Moderator
AC spune:
Ninja, tocmai stiam si eu ca se reusise ceva de genul teleportarea unor particule. De ce nu cea umana? Problema de reconstructie..?
Lasa Domne coreenii in pace. Nu-l au deja pe tovarasul acela in nord? Au ei destule pe cap si fara tine!
Anne-Sarah
si mamica sa Andreea