Vizitati Kenia!
Raspunsuri - Pagina 2
kika spune:
In Kenia mergem Ninja ca de-aia spun ca abia acum vad ca asta inseamna Africa de Est - nu mai deschid gura fara sa ma uit pe harta!
piatra lunii spune:
Kika, si eu am fost cu sotul meu in Africa acu 2 ani (Africa de sud, Kenya, Swasiland)- el e danez- si daca-mi amintesc bine, la amandoi ne-au trebuit vize- da, uite m-am uitat acu in pasaportul meu si am vize pt toate 3 tarile.
Noi am aranjat vizele din timp, da' ma gandesc ca poti lua viza si la destinatie... nu stiu, am sa-l intreb pe el,ca el calatoreste in fiecare an.
bafta, o sa-ti placa mult!
Paste fericit!
kika spune:
Multumesc frumos Piatra Lunii! Stii, ar fi super daca ti-ai intreba sotul... nu mai am rabdare pina marti cind o sa pot intreba personal la Ambasada, si in afara de asta, pe mine ma preseaza si timpul, una e sa te pregatesti de plecare cind stii ca pleci, si alta e cind nu stii ce o sa faci... stau ca pe ghimpi, nici nu stiu daca sa sar in sus de bucurie sau mai bine sa stau in banca mea...
Paste frumos si numai bine!
piatra lunii spune:
Kika, uite revin si din pacate nu cu lamuriri ca sa te poti linisti pana marti... mi-am intrebat sotul, el n-are nevoie de vize pt toate tarile in Africa, si Kenya e una din ele.Mie mi-au trebuit. La fel, zice ca regulile sunt diferite pt cetateni din UE si noi, deci daca el isi poate lua o viza la destinatie, nu stie pt noi. Dar oricum, pt Kenya nu-i trebe. Deci nu poti decat daca te duci sa cauti informatii la ambasada sau consulatul Kenyei din De,poate si Ro, cautand cu google, poate sa afli inainte ce te intereseaza. El mai zice ca nu-ti va trebui mult timp sa obtii viza, ca se da usor, da' acum nu stiu daca in timp util cum vrei tu.
Bafta multa, si sa-mi zici si mie cum merge!
Paste fericit!
Iris2002 spune:
Kika, cred ca tu ai nevoie de viza. Noi mergem la vara in Africa de Sud, Swaziland si Lesotho si eu ar fi trebuit sa cer viza pentru toate cele trei tari daca nu as fi avut cetatenie olandeza... asa nu am nevoie in nici una din aceste tari de viza !
Iar in Republica Dominicana si Haiti am avut si eu nevoie de viza, dar am primit-o pe aeroport.
Un sfat: trebuie sa iti faci vaccinurile din timp, cel putin cu 1-2 luni inainte de a pleca, pentru a fi eficiente. Si ai nevoie de pastile impotriva malariei.
E nemaipomenit ca mergi in Kenia, si eu as vrea sa ajung pe-acolo odata... iti dai seama ca de-abia asteptam povestile despre vacanta ta acolo !
O vacanta minunata iti doresc !
kika spune:
Multumesc frumos fetelor dragelor, miine cum reintram in normalitate cu munca sun si eu si o sa va spun cum ramine. In caz ca ajung, o sa va povestesc precis (chiar daca eu de obicei stau cu timpul mai prost, un conspect tot fac). Pe la doctor o sa ma interesez tot miine ... mai mult ca sa iau ceva medicamente pentru copil (in caz de Doamne-fereste!!!) sa avem ceva la noi - pentru vaccinuri insa cred si eu ca e cam tirziu. Asta sa fie baiul!
Va pup si chiar sint curioasa cum sar eu miine: in sus sau in jos?!
Ninja spune:
Pai mie nu-mi multumesti, ca eu nu sint fata
---------------------------------------------------------------
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans
Mirupati spune:
Salutare, nu stiu de viza, dar am niste prieteni care au fost acolo si au spus ca e superb si ca abia asteapta sa se mai duca odata. Zonele turistice sint dezvoltate, cu o infrastructura de bun simt, plin de armata si politie pentru ca din turism traiesc cu totii. Si cum Al Qaida a lovit acolo acum doi ani (hotelul si avionul cu israelieni) nu prea cred ca o sa mai dea o data cu bombardeaua tocmai acolo... Daca vorbim de pericole, cred ca marile orase europene sint acum mult mai riscante decit Kenya.
Miruna,
Horia si Martin, 26 August 2003
kika spune:
Mirupati, multumesc pentru suport, exact asa cred si eu - si bineinteles ca-ti multumesc si tie Ninja, nu am spus ca datorita tie stiu unde se afla Kenia... nu in Sud ci in Est?!
kika spune:
Hai sa va spun ce am facut! Am dat toata jumatatea asta de zi telefoane la toate ambasadele Keniei si Romaniei de prin toata lumea - kenienii nu pot spune 100 % daca am nevoie de viza dar nici nu vad vre-o problema, romanii (toti!) dupa ce-ti dau peste nas ca nu e problema lor (un pic de dreptate au, dar eu am tinut-o una si buna ca ei trebuie sa stie pe unde au voie sa se plimbe liber romanii) mi-au spus ca am nevoie de viza. Deci... am ales si eu agentia de turism care mi-a spus ca e totul ok si nu o sa am probleme, si deci cam asta ar fi! Ma cam doare capul, totusi de-abia astept sa plecam! Va pup dulce si va multumesc frumos tuturor pentru ajutor!