Vizitati Kenia!
Acum stiu ca nu pic prea bine cu un astfel de subiect, dar cum voi sinteti prietenii mei de baza, incerc!
A mai plecat cineva in vacanta in Kenia? A avut nevoie de viza? La noi s-a nimerit acum o super-ocazie, plecam de-acum intr-o saptamina (pentru o saptamina) - azi am aflat, azi am facut rezervarile, si tot azi mi-am adus aminte ca eu sint romanca nu numai cu sufletul... ci mai ales cu pasaportul...
Ce credeti, zbor degaba sau oare pot lua viza chiar de la aeroportul de destinatie?
Va multumesc, va pup cu drag, si va doresc tuturor o sarbatoare de Pasti minunata!
Raspunsuri
papadie spune:
http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=5468&idlnk=4&cat=5
pt Kenia, dupa cum reiese din tabel, ai nevoie de viza.
si, din cite imi amintesc, si de niste vaccinuri.
vezi un tel/email sa intrebi cit de safe e zona in ac perioada:
Ambasada României în Republica Kenya
Adresa: Gardenia Road, cartierul Gigiri, Nairobi
Telefon: (00254-2)52.20.61; 52.06.94; 52.06.07
Telefon resedinta: (00254)(2) 52.19.43
E-mail: roembken@wananchi.com
Secția comercială: State House Road, Flat No.4 Milne Flats, Block (LRN) 1455/2
Telefon/Fax: (00254-2) 72.48.39
E-mail: embbce@wananchi.com
Însărcinat cu afaceri a.i.: Dl. Emilian ION
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
kika spune:
Papadie, merci mult pentru tabel, e super, doar daca as fi sigura ca ma pot baza pe el (am vazut acolo ca si in Republica Dominicana e nevoie de viza, dar eu am fost acolo fara, asa ca nu mai stiu ce sa cred...) deci eu intreb de o viza obligatorie din start - pe care o poti primi sau nu - nu de cea pe care ti-o pune oricum cind intri in alta tara la vama. Te pup!
Ninja , esti tare simpatica... iau proiectul ala cu killerii drept indescifrabil... S-auzim de bine!
papadie spune:
ete kikule reprezentanta Kenia pt Romania are sediul in Germania. baga un telefon si intreaba:
Ambasada Republicii Kenya în România
Cancelaria: D-53177 Bonn, Villichgasse 17
Telefon: (0049-228) 93.58.00
Tel./Fax: (0049-228) 935.1050
Telex: 885570
Program de lucru: luni-vineri 9.00-13.00; 14.00-17.00
Ambasador: E.S. Dl. Frost Otieno JOSIAH
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Ninja spune:
quote:
Originally posted by kika
Ninja , esti tare simpatica...
A, hmmm, ultima oara cind m-am uitat in pantaloni... era invers, simpatic... Pai nu e indescifrabil, acum e un val de violenta, cauta pe travel.state.gov , nu stiu, la mine nu se incarca.
---------------------------------------------------------------
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
The Kill Everyone Project
www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans
Ninja spune:
Comunicatul oficial:
EAST AFRICA
March 12, 2004
This Public Announcement is being issued to update Americans on the continuing potential for terrorist actions against U.S. citizens in East Africa. This supersedes the Public Announcement of September 12, 2003, and expires on September 13, 2004.
The Department of State believes there remains the threat of future terrorist attacks in East Africa. Travelers to East African destinations should carefully review their plans accordingly. East Africa consists of the following countries: Comoros, Djibouti, Eritrea, Ethiopia, Kenya, Madagascar, Mauritius, Reunion, Seychelles, Somalia, Sudan, Tanzania and Uganda.
The potential for future threats against civil aviation continues throughout the East Africa region. Seaports may also be targeted.
Supporters of Al-Qaida and other extremists are active in East Africa. Americans in the region must remain vigilant with regard to their personal security and exercise caution. Terrorist actions may include suicide operations, bombings, or kidnappings. Terrorists do not distinguish between official and civilian targets. Increased security at official U.S. facilities has led terrorists to seek softer targets such as residential areas, clubs, restaurants, American commercial interests, western-oriented shopping centers, places of worship, hotels, schools, outdoor recreation events, resorts, beaches, and planes. Americans in remote areas or border regions where military or police authority is limited or non-existent could also be targets of attacks or kidnappings.
U.S. Government facilities worldwide remain at a heightened state of alert. They may temporarily close or suspend public services for security reviews. On occasion, the travel of official State Department personnel is restricted, and these posts may recommend that private American citizens avoid the same areas. Services to American citizens could be affected if employees movements are restricted. In those instances, U.S. embassies and consulates will make every effort to provide emergency services to American citizens. American citizens in need of emergency assistance should telephone the nearest U.S. Embassy or Consulate before visiting there.
U.S. citizens planning to travel to East Africa should consult the Departments travel information at the Consular Affairs Internet web site at http://travel.state.gov. American citizens may obtain up-to-date information on security conditions by calling 1-888-407-4747 toll-free in the United States, or 317-472-2328 from overseas.
www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans
kika spune:
Papadie, esti incredibila... cum le gasesti mai frate asa repede??? Ramin datoare! Merci mult, mult!!!
Ninja cel Simpatic - sorry pentru confuzie - dar daca-ti spun ca nici teroristii nu-si pun mintea cu mine ma crezi?
Ninja spune:
Ai grija, ce sa zic...
kika spune:
... dar iti sint bineinteles recunoscatoare pentru ca ti-ai facut atita de lucru cu mine si m-ai avertizat. Serios!
kika spune:
Imi pun cenusa-n cap... vai de de creierii mei din Africa de Sud!!! Uite cum aflu eu de la Ninja ca eu de fapt plec in Africa de Est... daca va spun ca nici teroristii nu se pot baza pe mine...
Ninja spune:
Pai pina la urma unde mergi, in Africa de Sud (ca stat) sau in Kenya, care e in est?