Cum vi se pare viata in Japonia? (8)
Raspunsuri - Pagina 11
angel_jp spune:
Mey...vad ca iar se infierbanta discutiile..
Eddy ma bucur ca ai reusit sa treci cu bine
peripetiile !
Ninjea (Ionut)si Dan sunt pusi pe shoti vad..distractie placuta ,dar bag de seama ca fetele nu prea se amuza...asa ca...faceti voi doi un site al vostru![]()
Eu acum veni de prin doctori, spitale..al meu sot e bine ,si-a revenit,mi-am dat seama de cum a si inceput sa tipe la mine..ca sa ma duc acasica sa nu mai stau pe capul lui
ca cica 's mai rea decat surorile medicale
sa plec sa-mi vad de treaba mea sa nu-l mai dadacesc atat ca nu-i copil mic.Oricum sunt fericita ca si-a revenit..si multumesc mult penrtu sprijinul acordat !
Astept acum sa ma mut ,sa-mi chem fata si gata...sunt cu sufletul impacat!

michiyan spune:
Pastele l-am petrecut,dupa cum si era cazul, in familie.Ne-am distrat super ca am fost la a mea bunica care sta linga Snagov si am facut un gratarel,si am baut un paharel si au mai venit si lautarii tigani,ca asa se obisnuieste la sarbatori,si ne-au cantat si ne-au cantat si ne-au luat banii.
Partea cea mai tare a fost cand au inceput da cotcodaceasca gainile si a mea soata nu stia ce se intampla.Dupa ce i-am explicat ca ele acum fac oua,cam o jumatate de ora nu s-a mai deslipit de fundul lor si chiar se aplec si se chinuia sa vada cand iese oul si cum iese.
Dupa ce a erminat el aventura cu gainile, pe urma a venit unde facea mama niste frigarui la gratar si a inceput sa le friga el, imitandu-i pe cei de la yakitori.Am avut noroc de vreme frumoasa, de cozonac bun si de chef.Nu va spun ce a mai pregatit mama de paste ca pe aici nu se gasesc toate ingrebientele si nu vreau sa va fac pofta.Cam atat despre sarbatorile petrecute in tara.
Aliada spune:
AngiMa bucur mult pentru tine si sotul tau!Sa va dea Dumnezeu sanatate!
Eddy,esti mare figura!Cel mai bine e sa nu-i spui ca vorbesti japoneza deloc si sa-l bati la cap in engleza sau si mai bine in romaneste ca va capitula si mai rapid.Oricum ai grija cum conduci ca sunt o gramada de nebuni la volan pe oriunde.
gabelstefan spune:
buna si bine v-am gasit pentru cele care nu ma cunosc,iar pentru cele care ma cunosc (se stiu ele-sunt 3 mari si late) iaca am venit.Prea multe despre mine nu am de spus doar ca sunt casatorita de 2 ani (in iulie) si deocamdata copil nu avem dar vrem sa-l proiectam cat mai repede.
Aliada spune:
Gabel bine ai venit in gasca noastra
!Sper sa te simti bine!
MichiyanSe pare ca ai petrecut de minune!Te invidiez!M-ai distrat cu pazitul gainilor la ouat!Mi-l adc aminte ce ochi a facut al meu sot cand de un Craciun in Ro a asistat la taierea porcului!
Sorina-Alexa spune:
Gabel bine ai venit!
Sedere cat mai indelungata.
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
bidiloi spune:
,in sfirsit GabelStefan si-a facut aparitia
.Bine ai venit aici
, sper sa te molipsesti si tu ca mine , ...
...iar lui Jun (Stef)
!!!!Ptr.Michyan:Bine ai revenit printe noi, ma bucur ca ti-ai petrecut sarbatorile excelent!!!
Pupicei de primavara

Ninja spune:
And yet another one...
---------------------------------------------------------------
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans 
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by Ninja
And yet another one...
---------------------------------------------------------------Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans
Give us a break ,you are not funny!
You are so boring
If you displease this site so much - What are you doing here?!?!?!?!?! You are so trivial
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
Ninja spune:
Nu, ca eu stiu si romaneste...
---------------------------------------------------------------
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.