Cum vi se pare viata in Japonia? (8)
Raspunsuri - Pagina 10
yashy spune:
Eddy, poate e ceva bun si in faptul ca suntem "oki mari"!!Cred ca s-au fasticit putin pana sa-ti explice teoria kibritului!...
Sper ca totul va fi bine cu sotul!
Azumi, nici eu cat am fost gravida nu am purtat centura,cica e periculos! (statem in stanga lui papi ca n-am permis) Si sotului meu i-a scazut un punct mai demult,ca nu avea centura.
Sa fim iubiti!!
Adina & Luka (2 ani pe 15 mai)
http://www.babiesonline.com/babies/l/lukayashy
ralucami spune:
Aiaiai! Yashy scuze pt confuzie! Nu stiu de ce naiba imi intrase mie in cap ca tu ai pleca in Filipine. Eram nerabdatoare sa mai aflu impresia cuiva care a fost acolo. Scuze inca odata! Daca vrei sa mergi in Okinawa sa stii ca nu e o alegere rea. Noi am mai fost si cred ca si anul asta in luna a 6-a o sa mai mergem odata. Super !! E raiul pe pamant acolo!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
tdgabi spune:
Am observat ca nu exista un site dedicat comunitatii romane de aici...Stie cineva un astfel de site? Fetelor...o idee...nu ar fi rau sa mai faceti un pas...sa deschideti chiar voi daca nu exista un astfel de site...Cred c-ar fi de mult ajutor pt multi romani...acest forum l-am gasit cam greu...Sta cineva prin Tokyo??? Pt ca eu stau pe la periferie si sicer sa fiu e cam "pustiu"..:(
EDDY spune:
Azumi,nu-i vorba de cite filtre intr-o singura zi mey,ci faptul ca pina in orashelul ala,de la mine de acasa sint fix 15 km.Da,numai 15 km shi pe o distantza asha de mica,erau 5 gashti de vinatori.Shi io sper sa nu mai fie o data viitoare sau cel putzin nu pe traseul ala
Eee,trebuia sa ma vedetzi la intoarcere ce catinel-catinel conduceam,plina de spume ca Naomi inca urla ca n-am lasat-o sa plece acasa cu caruciorul-mashinutza de la supermarket ,n-am gasit iaurt Danonino shi nu mai aveam timp sa ajung in alt orash vecin shi dupa toate astea,cu shoseaua pustie,trebuia sa merg tar-tar-tar cu 60 km/h ca pensionarii,ca haitele de vinatori erau pe pozitzii.Cred ca n-am injurat niciodata atit de mult shi de combinat ca alaltaieri
Am ajuns acasa shi am oprit putzin in fatza serei ca sa ma ajute sotzu' sa descark cutiile cu provizii shi baxurile de Pepsi shi cafea.A venit omu',s-a agatzat de o cutie mare shi io am inceput deja sa-i turui ce shi cum.Cred ca am vorbit vreo 10 minute singura,ca el ascullta ca shi cum povesteam despre altcineva shi cind m-am oprit din vorbarie,ma intreaba calm:"era politzia la locul lor?" Adica io ce-i spusesem pina atunci???Dupa ce i-am repetat rar povestea,abia atunci s-a deshteptat shi a-nceput panikat cu interogatoriu':cit aveam la ora,cum le-am vorbit politzishtilor(intzepat ca de obicei sau stil japo ),ce facea Naomi in timp ce io eram deja in mashina politziei,etc.Nici n-apuc sa-i raspund,ca tot el "luminat" imi spune:"Aaa,pe 1 Aprilie io n-am fost acasa,Eddy nu m-a pacalit shi acuma ishi ia revansha!" No',i-am zis shi io sa plece in sera sa-shi termine treaba shi mai vorbim pe seara cind se intoarce.Ei shi seara a fost la fel de nedumerit shi abia dupa ce a venit din patrula de seara(este shi pompier voluntar) am stat de vorba serios cica.L-am facut sa intzeleaga ca nu glumesc shi ca intr-adevar m-a oprit politzia,i-am zis ca aveam fo' 80km/h shi l-am asigurat ca am avut motive bine intemeiate pentru viteza aia.Oricum,nici nu shtiu cind a realizat ca de fapt nu-l pacalisem.Mi-a tzinut shi el o alta teorie a altui kibrit,mi-a spus ce pedeapsa trebuia sa primesc shi cu asta,gata.Oricum,daca-i spuneam pe bune ca am avut 90 sau mai bine viteza,cred ca-mi baricada mashina in garaj pentru ceva timp de cumintzire.Multumesc Lui Dumnezeu ca a fost linga mine ca de obicei,ca altfel...nu shtiu daca mai avea povestirea mea happy-end.
Yashy,intr-adevar,in orashele mici shi mai ales la tzara(unde locuiesc eu),este vazut altfel un gaikokujin decit in Tokyo shi ma refer la partea buna.Este shi asta un avantaj.
Revin mai pe seara. shi am fugit,ca s-a trezit tero-chan.
Eddy & Antonia Naomi
Sorina-Alexa spune:
Bine ai revenit Mirela!
Adevarat A Inviat!
Nu ne povestesti cum ai petrecut in tara,te-ai distrat?
Vrem detalii....
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
Degetzica spune:
Buna fetelor!Ce mai zice-ti,ce mai face-ti?Pe la voi cum este vremea ca la mine bate vantul rau de tot.
Ninja spune:
quote:
Originally posted by tdgabi
Am observat ca nu exista un site dedicat comunitatii romane de aici...Stie cineva un astfel de site?
Ce comunitate frate? Comunitatile se fac de catre imigranti, alea alea, nu de femei casatorite cu japonezi. Cauta-ma pe Y!Messenger sa stam de vorba.
---------------------------------------------------------------
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans
Dan_jp spune:
quote:
Originally posted by Ninjaquote:
Originally posted by tdgabi
Am observat ca nu exista un site dedicat comunitatii romane de aici...Stie cineva un astfel de site?
Ce comunitate frate? Comunitatile se fac de catre imigranti, alea alea, nu de femei casatorite cu japonezi. Cauta-ma pe Y!Messenger sa stam de vorba.
http://forum.japantoday.com/ sau http://www.jref.com/forum/ dezbat probleme mult mai interesante despre viata in JP decat "Ce mai zice-ti,ce mai face-ti?Pe la voi cum este vremea ca la mine bate vantul rau de tot...".Noroc cu regula aia gramaticala a forumului ...poti sa scrii cum vrei ca se accepta.
Everything happens for a reason...
//Dan.
azumi spune:
Chiar daca stai in Japonia ( ca sotie , ca sot, ca stundent sau angajat sau mai stiu eu ce....si pentru ce perioada de timp) , nu este obligatoriu sa participi la discutiile care se desfasoara aici, asa cum nu este obligatoriu nici sa citesti cele postate de ``femeile casatorite cu japonezi``.Asa ca, va place bine, contribuiti cu ceva , si mai bine , dar nu e nici un bai daca chestiile discutate aici nu va capteaza atentia sau vi se par banale.
ana
Ninja spune:
quote:
Originally posted by Dan_jp
decat "Ce mai zice-ti,ce mai face-ti?Pe la voi cum este vremea ca la mine bate vantul rau de tot..."
---------------------------------------------------------------
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans