Virsta la emigrare!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

quote:
Originally posted by aligali

uups' voljena - sa stii ca nu mi-am dat seama ca nu prea mi-a sarit in ochi, mie mi se pare ca se imbraca mai mult tip sport...dar am sa ma uit atent. banuiesc ca tu ai trecut pe aici si ai ramas placut impresionata?

Alina si baietii

am ajuns la helsinki la un sfarsit de august, era deja toamna, ploua, gri... dar la un moment dat am constatat ca mi se tot intoarce capul dupa barbati (chestie care nu-mi sta in caracter ) si mi-am dat seama ca o faceam pt. ca erau asa eleganti... haine de stofa lungi, culori superbe, frumos croite pe sub care se vedeau costume de calitate, camasi si cravate asortate, carau genti de piele care toate pareau nou-noute, m-am uitat pana si la pantofi - tot asortati si aparent noi!

eu atatia barbati bine pe strada n-am vazut nicaieri in lume, desi am lucrat la londra in city... sunt bine imbracati dar nu intorci capul decat o data pe luna... lipseste acel ceva ce eu am gasit in ziua aia de august pe strazi la helsinki...

am plecat in suedia apoi unde erau mult mai sport imbracati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

34 sau 35 de ani (cum doriti), prin casatorie. N-am avut copil si nici acum nu am.
Mi-am "continuat" studiile printr-un masterat aici.
Deocamdata nu stiu ce voi face pe viitor (nu m-am hotarat inca) pentru ca s-au schimbat datele problemei (prin transferul la Tokyo). Daca ramaneam pe loc, continuam cu doctoratul, asa trebuie intai sa "studiez" noua configuratie si sa ma hotarasc ce voi face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

La 18 ani dupa liceu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

La 16 ani. Am terminat liceul si facultatea aici.

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/alex2.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/nick2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir1301 spune:

31 de ani cu o fetita de 5 ani. Mi-am schimbat profesia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiza spune:

Am emigrat la 22 de ani, chiar imediat dupa facultate. Acasa nu am lucrat si aici am schimbat ceva profesii. Nimic legat de studiile facute acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crism spune:

Abia facusem 19 ani, singura, singurica pe meleagurile Americii!!

Cristina, sotia minunatului Sean, mamica la doi pitici frumosi, Connor Ryan 3 ani si Elena Maria 1 an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

La 28 de ani si dac-as putea sa aleg a doua oara as face-o mult mai devreme.

10 sapt DNP 1 nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

La 28 de ani cu un sotz si un copil de 1 an.Acum am 2 cupii si acelasi sotz
mi-am schimbat meseria...

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EdeL spune:

Eu pe la, 24, nu am avut copil si nici nu am ....inca. In prezent ma perfectionez in arta "de a sta la umbra" si sper sa-mi gasesc de lucru in domeniul in care am terminat.
Elena

Mergi la inceput