Virsta la emigrare!

Virsta la emigrare! | Autor: aligali

Link direct la acest mesaj

La ce virsta ati facut pasul emigrarii? Ati avut vreun copil in acel moment si citi ati mai avut dupa...V-ati schimbat jobul(adica intr-un alt domeniu) sau ati pastrat domeniul in care lucrati in RO?
Eu am emigrat la 27 ani. Aveam pe atunci un baietel de 1,5 ani iar dupa emigrare il avem si pe bebe nr 2. Cind am plecat eram in concediu de maternitate si tot acolo sunt si in prezent...;)

Sper ca nu sunt indiscreta, dar mi se pare un subiect interesant!
Alina, Alex si Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Hai sa fiu eu prima care itzi raspunde.
1. Am emigrat la 20 ani
2. Nu aveam nici un bb, acuma am un bb de 16 luni
3. Nu lucrez in domeniu, shi nicinu vreau sa lucrez (nic in domeniu specialitatzi mele nici in altul).
Gabbriela & Julian

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/gabbriela_h/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Eu vreau sa emigrez acu la 37... si sotul are 39. Poti sa imi spui si mie cum se poate emigra in Finlanda? Nu am mai auzit pe nimeni care sa stie vreo procedura sau sa emigreze acolo...
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Eu am emigrat la 29 de ani. Eram singura... Acum am o fetita de aproape 2 ani (si un sot, evident :))
Cu jobul nu m-am hotarit inca ce o sa fac...

~Otilia&LaAdelita~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Eu am emigrat la 29 de ani. Asta fiindca m-am casatorit, fetitza mea are acum 5 luni. Jobul meu este in advertising, adica mi l-am schimbat pe cel initial in ceva care imi face mult mai multa placere sa fac, dar in conditiile in care compania este a sotului .

Lena& Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna spune:

eu am o colega la curs care zice ca e din Finlanda si zice ca pe acolo nu prea sunt bine primiti strainii.

ariadna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Eu am emigrat cu familia mea, dupa revolutie in 1990 la virsta de 12 ani.
Cind am emigrat eram eleva in clasa a VII -a,acum sunt sotie si mamica lui Darian in virsta de 4 ani jumate.Deocamdata ma aflu in concediu de maternitate.
Sotul meu, care este tot din Romania, a emigrat la virsta de 36 de ani in Germania.
A avut mare noroc, aici i-a fost egalata diploma si munceste de 2 ani de zile, in domeniul lui,ca inginer de constructii navale.

Paste fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Eu am emigrat la 27 ani...peste 9 luni o aveam pe Yasmine. Lucrez in acelasi domeniu.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Am emigrat la 28 de ani, fara copii. Nu mi-am schimbat specializarea ci doar am completat-o, am mai facut un curs si acum lucrez, sint foarte multumita,m-am acomodat usor...
Sotul a lucrat o vreme intr-una din specializarile lui apoi, pentru ca avea alte pasiuni, s-a inscris la un curs de aproape 2 ani si si-a transformat pasiunea in job, e si el foarte multumit.

15 sapt si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Eu am emigrat la 28 ani!.Nu aveam BB atunci...acum avem un BB de 1.10 luni, nu mi-am schimbat profilul... dar inca mai stau cu bb-le meu acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-ana spune:

Eu am emigrat la 25 de ani, nu aveam bebe atunci. Acum bebele meu are 11 luni, sant in concediu de maternitate, si ma intorc inapoi la servici in mai, lucrez in acelasi domeniu ca si in Romania, alta specialitate doar.

Andreea si Anaïs (1 an pe 26.04)
http://community.webshots.com/user/andreeaana

Mergi la inceput