Ce job aveti ?
Raspunsuri - Pagina 3
Victoria spune:
hehehe, io am fost "Regulatory manager", treaba serioasa, in romana explicam un sfert de ora ce fac, dar imaginati-va expresia romanilor neaosi cand citeau titlul...![]()
V.
veni, vidi, Victorie!
camelia-daniela spune:
Eu am fost "regulator de tensiune"!!!....dar m-am läsat de meserie, cä nu mä mai tin balamalele!!!...![]()
![]()
...sä vä explic ce e asta???![]()
Pupici de la Cami.
P.S. Am fost un pitic, dar acum m-am fäcut mare!!! ![]()
camelia-daniela spune:
P.P.S.
Nu stiu de ce citesc mereu sub numele meu " membru serios", in loc de "membru senior"!!! ![]()
Tot eu...
lauraomar spune:
Nu doresc sa fac nici un fel de critica nimanui.Din cea ce am citit la acest subiect nu am dedus decât mândria voastra ca va afla-tzi acolo undeva sus si totzi din RO care fac parte dintr-o alta societate sunt dusi cu PLUTA.
S-a fim buni si cu cei rai ca si ei sunt oameni dar slabi de ângeri,D-zeu vede tot.Lau
Victoria spune:
Eu cred ca glumeam, si ne amuzam...Nici propria mea mama nu stie sa citeasca d-apoi sa inteleaga treaba cu "regulatory..." si nu o consider dusa cu pluta....
V.
veni, vidi, Victorie!
lily spune:
Consilier, maybe ![]()
quote:
Originally posted by ungureaa
Asa e nu au de unde sa stie, insa as dori sa gasesc o fraza simpla care sa explice, ca mi s-a urit sa tot explic 7 fraze si tot sa intrebe : da concret cu ce ajuti imigrantii ? Le gasesti de munca ? Le dau un sut undeva, asta fac
Las' ca ma fac mafioso si asa nu mai trebuie sa spun ce fac in viata...zic mafiozo si ma lasa lumea in pace imediat.
Cum zice québécois-ul : tabarnack !
Adina siGabriel
biankita spune:
Came, faza cu membru serios rimeaza cu regulatory lu' Vic hihihi
Shi io am avut probleme cu explicatu' jobului barbatului meu: care e Quantity Chartered Surveyor.( intre economist, inginer, drept in constructzii si arhitect) Ia de explica.
pe mine ma distreaza, un pik de regulatory cu un membru serios e bine venit totushi....hihihi
biankita
ungureaa spune:
Eu am job simplu de explicat fatza de voi fetelor asa ca m-ati incurajat ! Nu as putea spune consilier caci m-ar intreba lumea "ah pai atunci imi poti da un sfat cum sa gasesc job !"...
Adina si
Gabriel
Victoria spune:
quote:
Originally posted by biankita
Came, faza cu membru serios rimeaza cu regulatory lu' Vic hihihi
Shi io am avut probleme cu explicatu' jobului barbatului meu: care e Quantity Chartered Surveyor.( intre economist, inginer, drept in constructzii si arhitect) Ia de explica.
pe mine ma distreaza, un pik de regulatory cu un membru serios e bine venit totushi....hihihi
biankita
Biankita, mey, cum nu mi-a venit mie ideea astaaa...hai ca m-am distrat, hehehe

veni, vidi, Victorie!
lily spune:
Consilier este un termen general intilnit in administratia publica centrala . Asa cum este si cel de doctor.
Mai important cred ca e ce face un om si daca ii place, decit sa se piarda in explicatii...
quote:
Originally posted by ungureaa
Nu as putea spune consilier caci m-ar intreba lumea "ah pai atunci imi poti da un sfat cum sa gasesc job !"...