Ce job aveti ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

Ce-i aia tabarnack? Te-ntreb fiindca tocmai m-am mutat in Gatineau, Quebec.:)
anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emmy spune:

Poate gresesc, dar parerea mea este ca atunci cind cazi inrt-un grup de romāni, ne se intereseaza daca ai familie daca copii si daca sint cu totii sanatosi,... prima intrebare este dana ai un job, cit cistigi si ce faci de cistigi cit cistigi? Poate iti gasesc ei o ''chichita'' ca sa te faca sa crezi ca de fapt tu nu valorezi ceea ce cred despre tine cei care te-au angajat. Draga Adina, atita timp cit nu un romān te-a angajat lasa-i sa creada ce vor si nu-ti mai bate capul. tu te cunosti si iti cunosti capacitatile.
Norocul tau ca ai un job si spor la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emmy spune:

quote:
Originally posted by antoioana

Ce-i aia tabarnack? Te-ntreb fiindca tocmai m-am mutat in Gatineau, Quebec.:)
anto

Antonia
Tabarnack vine de la tabernacle care in romāneste este Cristelnita (termen bisericesc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

Aha! Multumesc mult Emmy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Si eu am patit ceva similar,insa am luat-o mai mult cu zimbetul pe buze..aici lucrez in asistenta sociala pentru adolescenti,dar jobul propriu zis se numeste "fritidsledare"..adica tradus pe romaneste "sefa cu timpul liber"..va dati seama ce ma luau peste picior toti cind le spuneam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

hay mey ca pe cartea mea de vizita scrie "Value management support" si deja nu ma mai intreaba nimeni ce e aia ca tot nu intelegSi sunt si in Ro...oricum jobul e greu de descris...ce sa fac daca romanii nu au echivalent si noi avem aceleasi denumiri de job in toata lumea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Ah e tare faza cu directoarea cu timp liber ! Si mie mi-ar place asa job...Iar in ce priveste agentul relationist, asa cum am spus nu primesc oameni dinafara, ci doar directori de organisme comunitare. Asadar trebuie sa am zimbet pe buze,dar mai ales la telefon si pe e-mail
Asadar cam asta e...
Oricum in Romania mi se pare ca ori esti informatician, ori esti nobody...

Adina si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by ungureaa
Oricum in Romania mi se pare ca ori esti informatician, ori esti nobody...

hihihi, ai zis-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Si io patesc la fel pentru ca la mine pe cartea de munca scrie Product Manager, dar nu asta-i problema ca intelege lumea ce este, dar cand zic ca e o frima de monitorizare a presei trebuie sa stau si sa explic juma de ora si tot nu intelege lumea care-i treaba, ba ma mai iau si peste picior ca stau si citesc ziarele toata ziua.
Si asta inclusiv clientii firmei care folosesc produsele noastre. Dar m-am resemnat, am un job "exotic" si gata.

Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Daca e job exotic si bine platit eu nu mai am nimic de zis !

Adina si Gabriel

Mergi la inceput