muzica clasica???
Raspunsuri - Pagina 3
casandra spune:
Am ascultat aseara "Rapsodia Romana" a lui Enescu si Balada lui Ciprian Porumbescu. Sfasietor de frumoase ...
antoioana spune:
quote:
Originally posted by casandra
Am ascultat aseara "Rapsodia Romana" a lui Enescu si Balada lui Ciprian Porumbescu. Sfasietor de frumoase ...
Normal. Si mie-mi plac mult!
anto
casandra spune:
Pentru cele care vor sa asculte Paco de Lucia:
http://show.supereva.it/pacodelucia.freeweb/index.htm?p
conchita spune:
quote:
Originally posted by casandra
Pentru cele care vor sa asculte Paco de Lucia:
http://show.supereva.it/pacodelucia.freeweb/index.htm?p
wow, multumesc mult
emanuella spune:
si familia mea iubeste muzica clasica, am vrea tare mult sa mergem la un concert dar orasul nostru este mic si de 14 ani de cand locuiesc aici nu a fost nici un concert de muzica clasica, asa ca ne multumim sa ascultam acasa sau la serviciu. apropo de clayderman , chiar ieri am facut rost de un cd plin cu el si de atunci nu ascult altceva, desi pana saptamana trecuta era in top bethoween. Am noroc ca-i place si sotului meu si ascultam chiar si cand suntem la bucatarie.
antoioana spune:
Rayuela, am "auzit" eu bine? Ai o fetita? Sa va traiasca, sa fiti sanatosi si fericiti! Hehe, gata...de-acum ceata lui pitzigoi in loc de chitara clasica :). Am ascultat Villa-Lobos. Cel mai mult mi-a placut Prelude no.4. Conchita,tu ai ascultat asa ceva? Daca nu, fa-o! Ai 99% sanse sa-ti placa. Daca vrei, iti mai pot trimite cate un mp3.
Numai bine!
anto
klavier spune:
ia te uita ce se discuta aici fara mine!!
pai ia sa va intreb daca ati ascultat vreodata Rachmaninov 3 (concert pentru klavier si orkestra) sau daca o stiti pe Martha Argerich.
daca indrazniti sa raspundeti cu nu la vreuna din intrebari ma ofer benevol sa va ghidez spre una dintre cele mai uluitoare experiente ale unei vieti omenesti. accept chiar sa nu va placa - si o sa va bat la cap in continuare pana cand o sa ajungeti la fel de posedate ca mine.
asa ca pentru inceput dati o cautare in google pe Martha Argerich ca sa o vedeti la fata si eventual la biografie pe cea mai incredibila femeie pianista a secolului. dupa aia dati o cautare in urmatorul magazin de cd-uri (amazon de exemplu) si comandati Rachmaninov 3 cu ea (cea mai mishto interpretare pe care am auzit-o cu unul dintre cele mai mishto concerte scrise pentru pian). am inceput sa dau in vulgar de ciuda ca inca nu v-ati apucat sa dati cautarea.
dupa ce faceti chestiile astea doua, sau macar una dintre ele, va mai trimit la filmul cu Shine (Der Weg zum Licht sau Drumul catre lumina) care a luat si niste Oscaruri din cate stiu, acolo e vorba despre conertul asta si despre un pianist care a innebunit cantandu-l. (interpretarea nu e nicidecum colosala, dar se merita vazut pentru ca va apropiati mai mult si de a intelege gradul de dificultate al piesei respective)
si dupe aia va stau la dispozitie cu inca niste tip-uri pentru auditiile viitoare.
hai ca sunt curioasa daca ma injurati sau daca credeti ca am innebunit scriind asa.
A.
Adriana + Adriana jr (2 ani si 7 luni) + Andrei (3 luni) + Dragos taticutzul
http://photos.yahoo.com/apaler
antoioana spune:
quote:
Originally posted by klavier
ia te uita ce se discuta aici fara mine!!
pai ia sa va intreb daca ati ascultat vreodata Rachmaninov 3 (concert pentru klavier si orkestra) sau daca o stiti pe Martha Argerich.
daca indrazniti sa raspundeti cu nu la vreuna din intrebari ma ofer benevol sa va ghidez spre una dintre cele mai uluitoare experiente ale unei vieti omenesti.Adriana + Adriana jr (2 ani si 7 luni) + Andrei (3 luni) + Dragos taticutzul
http://photos.yahoo.com/apaler
Hai ca m-ai innebunit de curiozitate! Acu' ma duc pe google!
anto
Rayuela spune:
Ce ma bucur ca ati continuat subiectul!!
Antoioana,ai auzit bine,acum 12 zile am nascut o fetita scumpica foc,Amelie.Timpul meu pe forum s-a limitat considerabil acum,dar o muzica buna tot ascult,mai ales cind alaptez!!
Auditie placuta in continuare!!
Pomenea cineva de Rahmaninov..eu iubesc concertul nr 2 penru pian,cautai variant acu Richter solist...e minunat!