Baiatul meu de 12 ani are 1.65m, 44 kg si 44 marimea la pantof. Toata ziua joaca baschet, e intr-o continua alergatura. Prin urmare, are nevoie de haine comode. Nu treninguri, ca e si un pic galant de felul lui. Stiti care este moda pentru adolescenti si unde gasesc haine comode si frumoase?
Nu certati copiii cand viseaza!
Consider ca avand varsta de 12 ani ,nu trebuie sa-i mai alegi tu hainuteleBanuiesc ca are si el o parere in privinta asta,asa ca mergi cu el sa-si aleaga singur,asa il vei multumi pe baiat si scapi si tu de griji.
Fata mea se duce singura sa-si faca cumparaturile,uneori chiar si pentru mine,ma refer la haine...articole sportive ,eu ii trimit de aici ,sunt mai ieftine si originale.
Oh,nu-i place sa mearga la cumparaturi, il iau cu forta si tocmai ca sa scap repede as vrea sa stiu unde sa ma duc direct, punct ochit - punct lovit.
magazine nu stiu, dar o solutie sa "ii afli gusturile" ar fii:
iei o revista de moda/ haine adolescenti/adulti o rasfoiti impreuna sau il lasi pe el sa o rafsoiasca si sa faca un X la ceea ce il intereseaza, il place...
apoi arunci un ochi si iti faci o impresie, apoi magazinele le alegi tu si in functie de preturi, zic de preturi fiindca nu stiu daca merita sa dai bani multi pe el, si dupa o purtare sa iti vina cu ele rupte, ca a cazut, sau?
quote:
Originally posted by craciunitza
da, la Kenvelo e foarte bine, multumesc!
Baiatul meu are tot 12 ani si e innebunit dupa moda.Lui ii plac hainele largi:blugii largi si cu multe buzunare, tricouri largi, sepci originale (nu din alea cu plastic la spate), adidasi, parul dat cu gelE innebunit mai ales dupa marca Fubu!!