Prietenie intre barbat si femeie

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by ruxij
Daca este vorba despre o camaraderie mai mult, se poate, dar o relatie f. stransa, cu intalniri (nu telefoane) dese, impartasirea tuturor secretelor etc., nu prea cred. Trebuie sa fie tipul extrem de neatragator, ceea ce nu inseamna ca el nu este atras de tine. Cel putin unul dintre cei doi este atras de celalalt. Chiar dc. nu se intampla nimic, gandul exista. Altfel, doar dc. unul din doi e homosexual:))

nu neaparat. asta ar insemna ca uratii n-au drept la iubire sau ca nu pot atrage prin alte calitati. doar nu ne maritam toate cu clonele lui brad pitt, nu? e frumos ce-mi place mie. nu cred ca atractia sexuala este singura care guverneaza relatiile dintre oameni, altfel, pe rationamentul asta (ca tot ma acuza cineva ca nu-l posed), ajungem la concluzia ca nici intre femei nu este posibila prietenia, pentru ca poate da in homosexualism ;)

prietenul meu cel mai bun avea 56 ani cand a murit asta-vara, nu era deloc atras de mine pentru ca el nu concepea relatii cu femei mai "batrane" de 30 de ani. asta este purul adevar. cu 5 neveste la activ si 13 copii in si extra mariaj, va dati seama ce atragator putea sa fie totusi. iubita care l-a vegheat pana in ultima clipa avea 22 de ani cand a murit el. si i-ar fi facut si un copil, al 14-lea, daca nu ar fi pierdut sarcina cu doi ani inainte. ce vreti, asa-s artistii :))
iar din punctul meu de vedere chiar nu se punea problema atractiei, doamne-pazeste! el ne-a organizat o petrecere cu amicii, la nunta, in casa lui proprie si personala. tot el mi-a fost si cavaler de onoare. nu l-am perceput ca pe un tata, daca va ganditi la asta, ci ca pe un frate zapacit si inadecvat in lume, imatur si tragic in acelasi timp.

iar asta nu e singura relatie de prietenie de cruce cu un barbat pe care o pot povesti. cum v-am spus, cu femeile n-a tinut prea mult timp si as vrea sa aflu cauza...cu barbatii insa, prietenia lor mi se pare eterna si pura. ca si subiectivismul meu, desigur :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

O fi asa. Omul nu trebuie sa fie neaparat neatragator fizic, ci pur si simplu sa nu te atraga pe tine. Mie una nu imi plac barbatii frumosi, dc. iti arat pe strada unu' de care imi place mie o sa zici ca e urat. Si viceversa, se poate ca nici el sa nu fie atras de tine, din diferite motive (Vezi esti prea batrana). Si eu as putea avea un prieten de 56 ani, jur! Nu stiu altii cum sunt, dar eu una prieteni tineri, pana in 45 ani, pe cuvant ca nu as putea avea, sigur m-as gandi la prostii pana la urma Mai tineri ca mine as putea avea, cred, nu m-ar atrage.
Ma rog, in concluzie, ce am spus chiar eu mai sus arata ca in anumite conditii poate exista prietenie platonica intre un barbat si o femeie.
. Deci sunt nevoita sa rectific.

ruxij

Mergi la inceput

quote:
Si eu as putea avea un prieten de 56 ani, jur! Nu stiu altii cum sunt, dar eu una prieteni tineri, pana in 45 ani, pe cuvant ca nu as putea avea, sigur m-as gandi la prostii pana la urma

hihi, eram convinsa ca te vei lega de varsta. :)) am si un prieten cu 3 ani mai mic, ajuns acum mare vedeta prin Ro si nu numai. copil orfan...am intra si in foc unul pentru altul, cred ca am fost siamezi intr-o alta viata. iarasi, fara nici cea mai mica emotie senzuala.
apoi, altul, in zodia Gemenilor ca si mine, cu 5 ani mai mare, ne-a legat nebuneala pentru profesie, dealtfel o persoana insuportabila pentru cei din jur (probabil ca si eu:)).

depinde de constitutia erotica a fiecaruia, pana la urma, nu stiu ce explicatie sa dau...

p.s. acuma realizez, povestindu-va voua, ca prietenii astia ai mei au fost si sunt niste Casanova autentici...inseamna ca egzista o esplicatie! mi-s eu boccie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nuuu, probabil ca nu te atrage pe tine genu' Casanova:)) Pe bune, de fapt nici pe mine nu ma atrage genu' ala. Da' de unde stii tu ce emotii au avut ei? Poate au avut vreo emotie mica acolo, n-ai de unde sa afli:))

ruxij

Mergi la inceput

quote:

Nuuu, probabil ca nu te atrage pe tine genu' Casanova:)) Pe bune, de fapt nici pe mine nu ma atrage genu' ala. Da' de unde stii tu ce emotii au avut ei? Poate au avut vreo emotie mica acolo, n-ai de unde sa afli:))
ruxij

maah, emotii sunt, dar se sublimeaza. bine, nu cu toti se intampla asta. pana la urma depinde si de autocontrol. tin minte ca nenea care mi-a facut neshte poze, alt prieten de cruce, avea boala sa imi zica mereu de forma pe care o face degetul meu mare de la mana si aratator, cica osuletul ala care iese in evidenta ar merita pozat non-stop :)) deci, curtoazie si flirt nevinovat exista, ca doar asta e sharmul, doar nu crezi ca discutam numai despre Kant. normal ca sunt si ma simt perfect femeie langa ei, deci actionez si sunt tratata ca atare. dar e un simplu joc, nimic mai mult. de fapt, mint: atunci cand sunt in blue mood mai trag cu ochiul la mana mea si imi zic "ce puii mei cu starile astea? doar sunt o opera de arta!" :)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Si eu cred ca exista. Dealtfel, am un prieten foarte bun barbat. Sotul meu il cunoste si el, se inteleg bine amindoi. Cu prietenul acesta vorbesc de carti, filme, politica-de exemplu, cu el as merge la un film iranian, in timp ce cu sotul meu ar fi imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

..eu cred ca da. Depinde mult si de varsta la care se leaga prietenia.

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by conchita
maah, emotii sunt, dar se sublimeaza. bine, nu cu toti se intampla asta. pana la urma depinde si de autocontrol. tin minte ca nenea care mi-a facut neshte poze, alt prieten de cruce, avea boala sa imi zica mereu de forma pe care o face degetul meu mare de la mana si aratator, cica osuletul ala care iese in evidenta ar merita pozat non-stop :))

No hai ca m-ai facut curioasa cu degetelele tale! Mi-am tot incordat si eu aratatorul si n-a iesit nimic notabil...

Cat despre prietenia intre barbati si femei...hm...o fi, de ce nu, ca doar oameni suntem. Eu una n-am prieteni barbati,cel putin nu prieteni la catarama asa cum zice Conchita, am doar amici. Intre mine si un barbat a existat intotdeauna un prag peste care nu am putut sa trec,cu toata prietenia. Deci, de pe partea mea, amicitie si buna-intelegere,mai mult... inca nu.

Laura si papusica din burtik (31+ saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Sigur ca da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by conchita

da, din toata inima. vorbesc strict in cazul meu, fara generalizari. femeile, intre ele, ca prietene, nu rezista in relatii de cursa lunga, nush de ce...

Imi dai voie sa te contrazic? Am o prietena fffff buna. Suntem prietene de "numai" 16 ani. Suntem oare exceptia care confirma regula?

Claudia

Mergi la inceput