Sotul, amantul ideal? Ce credeti?
Raspunsuri - Pagina 2
Bobita spune:
Si eu subscriu. Nu as putea cu altcineva sa ma simt asa de bine decit cu el.
Sa fim fericite
danielac spune:
DA, SUNT DESTUL DE FRICOASA SI AM AVUT SI CEVA PROBLEME SI CRED CA ALTCINEVA DECAT SOTUL MEU NU AR FI FACUT FATA SI NU AR FI FOST ATAT DE TANDRU SI INTELEGATOR. ASA CA...
dana
korinna spune:
One....mai mai..eu una asa cred si asa si este sotul meu este amantul perfect...ma face sa ma simt unica in fiecare moment..sa ma simt femeie in adevaratul sens al cuvantului..simte poate..stie poate ce simt si ce mi-as dori..nu l-asschimba pe nimik in lume....si nu l-as insela niciodata..e pe bune..cel mai adevarat amant!
Sper sa fie barbatul vietii mjele pana la sfarsitul zilelor!!!
KORINA
Adela spune:
Sotul amantul ideal! In cele mai multe cazuri...asa ar trebui....daca NU este sotul amantul ideal atunci sotia va fugi repede in bratele altui barbat.... casnicia se va destrama mai devreme sau mai tarziu.... Asadar sotul care nu se dovedeste a fi amantul ideal va fi vai de capul lui.hi hi...
In cazul meu sotul este best lover-amatul perfect!
A&J
SARBATORI FERICITE!
Oana spune:
Mai Onetzica, ce intrebare pui si tu mai draga! Pai ca sa stim daca sotul e amantul ideal ar fi trebuit sa testam mai intii toata po****tia masculina de pe glob si dupa aia sa ne dam cu parerea.....
Glumesc desigur...
Normal ca sotul e amantul ideal altfel de ce te-ai casatorit cu el?
Oana
Mica spune:
Si eu subscriu!
Nu l-as chimba pe sotul meu pentru nimic in lume!
Nu am incredere in aventurile de o noapte sau ocazionale sau cu "a avea un amant" - asta numai daca sunt probleme in casatorie , dar se pot lua masuri in cazul asta - pentru ca sexul se bazeaza pe dragoste si incredere si intelegere sí pasiune si interes pt celalalt!etc! Pot sa existe toate astea intr-o relatie cu amantul? si daca o faci numai asa, dupa "momentul culminant" nu poti sa te simti decat ---foarte singura!
Daca il iubesti cu adevarat si reciproca, atunci te asigur ca sotul devine in acelasi timp si amantul ideal!!!
Mary
dana nitoi spune:
sotul meu e cel mai cel . ma asculta si ma intelege si face fata la toate nazurile mele. nu m-as inchipui in pat cu un alt barbat never ever
dana