Sotul, amantul ideal? Ce credeti?

Sotul, amantul ideal? Ce credeti? | Autor: Onetzica

Link direct la acest mesaj

Oare e posibil?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

DA, DA, DA !! Eu cred ca e posibil...
Sunt casatorita de 13 ani si nu l-as schimba pe sotul meu pentru nici un alt barbat de pe lume....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Olalaaaa si inca cum !!! Comunicare sa existe...ca restul vine de la sine.

Sanatate maxima,Maria.

Rabdarea este cheia fericirii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Mariaaa comunicare si putina initiativa si din partea femeii, nu? Si sotia ar putea fi amanta ideala.

Mai bine mai tarziu decat niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by Elena

DA, DA, DA !! Eu cred ca e posibil...
Sunt casatorita de 13 ani si nu l-as schimba pe sotul meu pentru nici un alt barbat de pe lume....

SUBSCRIU!!!!
EU SINT CASATORITA DE 7 ANI,DAR SINT IMPREUNA CU SOTUL MEU DE 15 ANI SI NU L-AS SCHIMBA PENTRU NICI UN ALT BARBAT!!!Cristina si Mihnea bolnavior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floare de Colt spune:

Raspunsul meu este:Da!!!
Acum nu pot sa spun ca sunt in(mare) cunostinta de cauza, ma refer la fatul ca sotul meu a fost si este singurul barbat din viata mea. Ne cunoastem de aproape 11 ani, suntem impreuna de 8 ani si jumatate si suntem casatoriti de aproape 7 ani, dar parerea mea este ca daca sotul este cel pe care il iubesti si te iubeste si ii daruiesti toata dragostea ta si nu in ultimul rand pasiunea ta, nu poate decat sa-ti raspunda la fel pentru a te face fericita pentru ca si placerea este unul(nu singurul) din atributele fericirii. Cred ca secretul este ca si noi sa fim amante ideale pentru sotul nostru, adica sa-i ghicim dorintele si sa-l surprindem de fiecare data si sa fim tare...jucause.

"Cristina si Mihnea bolnavior"
Cristinica, de ce este Mihnea bolnavior?
Poate il putem ajuta, macar cu un gand bun.
Daca imi permiti sa-ti fac o sugestie, nu mai scrie "Mihnea bolnavior", deoarece toata lumea care vede ce ai scris tu, il si vede pe scumpilici bolnavior si nu este bine si inconstient deja apare cate o mentalizare negativa, care sigur nu il vor ajuta cu nimic pe puiut. Mai bine scrie "Mihnea perfect sanatos" sau "Mihnea cel jucaus" si deja toata lumea il vede nazdravan, pus pe sotii si cu o stare de sanatate perfecta si ai sa vezi ca prin minune starea lui se va imbunatatii vizibil cu fiecare gand pozitiv al nostru pe care il transmitem inconstient.
Scuza-ma ca mi-am permis aceasta sugestie, dar voi stiti toti de aici de pe Forum cat imi sunteti de dragi si ca va doresc numai binele voua si celor dragi.

Va pup cu drag,
Camelia

Deschide poarta sufletului si vezi in tot ce te inconjoara splendoarea lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Draga Floare de colt,
Poate pentru ca sint un pic trista pentru ca maimutica mea are rosu in git m-a facut sa scriu acest lucru.Nu e de speriat ce are(am fost cu el duminica afara si la -3 grade si un vint ca in "povesti"pe el l-a palit cintatul)dar pentru ca pina acum nu am avut probleme cu el sint un pic cam necajita.Mi-a dat doctorita Ospamox si Nurofen,sper sa nu mai fie nevoie de altceva,pentru ca el este un soldatel curajos!!Ai dreptate si multumesc mult pentru gindurile bune!!!Va iubim!!Cristina si MIHNEA cel mai curajos barbatel
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floare de Colt spune:

Pupicei si multa sanatate lui Mihnea cel mai curajos barbatel.

Deschide poarta sufletului si vezi in tot ce te inconjoara splendoarea lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Observatie Off topic pentru Floare de Colt: Draga Floricica sa stii ca ai dreptate cu mentalizarea negativa.Si eu am citit Mihnea cel bolnavior si m-am intristat inchipuindu-mi-l stand in pat,palid,desi acum citesc ca nu e grav!

LAURA www.tourettesyndrome.co.uk/xmas/tree1.gif" border="0">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Indiscutabil ca da!Si ideal e intr-o casnicie ca sotul sa fie si amantul...ideal!Ideal pentru tine!Pt.ca frustrarile sexuale de obicei au consecinte neplacute in relatia de cuplu,fie ca ne dam sau nu seama!Si cu putin efort,deschidere,intelegere si...noroc cred ca avem mari sanse de reusita.
Si ca sa vorbesc si din punctul meu de vedere,intr-adevar cred ca mi-am gasit perechea ideala si din acest punct de vedere;si n-as putea spune ca sotul meu a fost primul...sau al doilea...sau al treilea!...Asa ca stiu ce vorbesc!

Sarbatori fericite si linistite!!
Irina & Veve cea cumintzica foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Eu cred ca nu ar trebui sa ajuga sot daca nu e si amantul ideal! Asta e valabil pentru cele care nu tin neaparat sa se casatoreasca virgine! Si ar fi mai bine asa, ca nu s-ar mai intampla atatea drame din cauza "nepotrivirii de caracter".
La mine da, sotul meu este amantul ideal, si vorbesc in cunostinta de cauza.

Toate bune!

Mergi la inceput