Poveste

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

O poveste trista.... Draga Iris, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva. Grea povara ! Ma bucur, insa, ca ai reusit sa-ti deschizi sufletul, este un pas mare inainte ! Curaj si succes pe mai departe !

Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

mi se pare cam ciudata treaba...
hmmmmmm......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Si mie mi se pare cusuta cu ata alba!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Ce trist.Nu, nu despre poveste e vorba ci despre atitudinea ta, un alt trol sau troala? Oare ce-o fi asa de amuzant sa postezi subiecte din astea la plezneala, imi scapa mie ceva?
Si poate ar trebui sa refaci calculele. In profilul personal scrie ca ai 36 de ani, ai fost agresata la 9 si au trecut de-atunci 15 ani, nu stiu cum dar mie mi-a iesit cu rest.

http://community.webshots.com/user/lilianacsaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

Userul se logheaza intr-adevar din Romania.Povestea pare verosimila,nu se pierde in detalii nesemnificative,e scrisa la obiect si cu bun simt.Singura neconcordanta este cea cu varsta.Dar poate nu este vorba de ea insasi.Eu zic ca merita circumstante atenuante pana la urmatoarea postare.

Draga Iriss daca povestea ta e adevarata te rog sa ne ierti pt. neincredere.Daca nu...vom afla in curand

O zi buna ,

Ortansa-deX mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margot spune:

Ce distractie este pentru unii sa ne serveasca povesti de acest fel si apoi sa se amuze?
Pacat.
Am facut si eu calculele si nu prea ies anii.
Iriss draga de ce ai trecut ca ai 36 de ani cand de fapt ai doar 24?
Margot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

sau a avut probleme cu scrierea datei de nastere.. mie mi s-a intamplat asta.. abia am reusit sa o scriu pe cea adevarata...

si totusi ceva nu mi se pare in regula.. scuze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor,poate nu este vorba despre Iris in poveste.Mai bine sa ne spuna ea daca este sau nu in rolul principal.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

si mie mi se pare cam greu de inghitit.
e adevarat ca anonimatul dezleaga limba, dar mi-e greu sa cred ca si in aceste circumstante, trosc pleosc, deschizi larg inima, fara sa vezi mai intai totusi, cu ce se mananca comunitatea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Sincer, eu cred ca este mai usor pentru un nou venit, daca are pe suflet asa povara, sa-si deschida inima. Altfel, dupa ce esti cunoscut cumva in comunitate, nu mai indraznesti sa spui astfel de lucruri, asa cum nu indraznesti sa le spui parintilor, prietenilor vechi, cunoscutilor. Dar cand nu esti cunoscut, parca mai prinzi curaj. Povestea e trista si poate a usurat-o c-a impartasit-o si altcuiva.

Mergi la inceput