Softuri pt. creat pagini Web

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by alinah

Marius, uite aici adresa directa de download. Este versiune de incercare...full stii tu...
www.coffeecup.com/html-editor/" target="_blank">http://www.coffeecup.com/html-editor/

Coffe HTML v.9.6.???? Am softul...n-am...restul...stii tu, nimeni nu are de dat. Poate au altii nu uitati v9.6

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by alinah

Marius, uitandu-ma la pagina ta de web am vazut ca ai o groaza de poze.
Asa ca mi-am amintit, pentru cei care vor sa puna multe poze, exista programe de thumbnail, care usureaza munca asta mult de tot.
Unul care mi-a placut este "Express Thumbnail Creator":
www.express-soft.com/etc/" target="_blank">http://www.express-soft.com/etc/

Asta s-a rezolvat numai ca trebuie bibilita un pic, dar merge mai repede. Merci.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

Mie cel mai mult mi-a placut AceHTML ,(am avut si CoffeeCup,dar l-am preferat pe primul)care acum catva timp era freeware.acum nu stiu daca e tot asa.cu el am invatat si eu html ...daca va intereseaza dati o cautare pe google,ca nu mai am adresa.Bafta!

Ortansa-deX mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

,,da,il gasiti aici si e tot freeware:
http://freeware.acehtml.com/ sau la ZDnet.com

Zana-pt. incarcat paginile create iti trebuie un spatiu pe un server-eu am gasit la www.geocities.com (deci yahoo ca s-au impreunat),dar mai sunt multe altele-care e gratis,bineinteles,dar limitat...si iti mai trebuie o "scula" care se numeste FTP(file transfer protocol)care iti va incarca paginile pe serverul respectiv.Acesta il vei obitne,tot gratis ofcorz,de pe net...un ex. ACEFTP-e tot freeware.Te poti insa lipsi de scula asta in cz in care serverul pe care-ti vei incarca pagina are el insusi o scula de genul asta.Nu stiu daca ai inteles,sper ca da:-)

A,din chestiile astea freeware,iese ofcarz o pagina web personala sau cel mult un site web de amator,in nici un caz unul profesionist,ca cel de fata...:-D

Pupici si multa bafta la creat pagini!

Ortansa-deX mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Hai sa-mi dau si eu cu parerea, pt php cu mysql, si cod html eu folosesc 1St Page 2000 de la Evrsoft (freeware).
Client FTP foarte bun, Total Commander, tot free, ma impac tare bine cu el.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Ortansa,scumpo ROTFL
Primul pas- invatam si noi pe freeware caci cele profesioniste costa .
Dar si sfaturile de la profesionisti uneori nu le intelegi .
Dau repede search pe google, ma intorc.
Omul cat traieste invata,ce n-are!

Am sa caut si mysql, dar va intreb dupa...

Zana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

eu lucrez cu editor de html. din categoria macromedia cu dreamweaver mx- care e bestial, nu alta, apoi mai am un editor de xml si unul de php. grafica o fac cu photoshop, freehand si corel, iar animatziile cu fireworks sau flash- in flash sunt incepatoare.
m-ar interesa un forum gratis, ca nu am timp sa il mai fac.
a! animatzii super si tot felul de meniuri-cascada si alte frumusetzi se pot crea cu anfy.com - cred c-am scris bine.
Pupici virtuali

Lorelei & Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

quote:
Originally posted by lorelei_19

m-ar interesa un forum gratis, ca nu am timp sa il mai fac.

Lorelei & Family

Daca dai un click pe cuvantul "Snitz" din coltul de jos din dreapta al paginii de pe care citesti raspunsul asta, voila!, forumul tau gratuit. Mai sunt si altele, depinde de platforma pe care vrei sa-l pui. Snitz, de exemplu, merge pe Windows cu IIS.

Tati Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Mersi, tati q
Momentan este o defectiune pe site, da acu am vazut de unde sa-l iau!
Super!

Lorelei & Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Alt forum cunoscut e phpBB, care merge pe apache+php+mysql.
Spor!

Mergi la inceput