Epidurala in Romania

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada spune:

Draga carmen,

Multumesc frumos pentru raspuns si sfaturi,

Am auzit si eu despre d-na Cezara Bucur ca este foarte buna, eu voi naste cu dr. Ranga, sper sa fie la fel de bine. La urmatorul consult am sa-i cer mai multe amanunte si ma voi mai documenta putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina spune:

anestezia peridurala nu are aproape nici un risc anestezic si nici vreun efect asupra copilului, deoarece substantele anestezice se introduc in spatiul peridural (intre un invelis al maduvei spinarii denumit dura mater si canalul coloanei vertebrale) si nu in circulatia sanguina materna. uite explicatii detaliate aici, poza si toate contraindicatiile si accidentele care pot aparea... dar sunt in franceza http://frankpaillard.chez.tiscali.fr/anesthesie_peridurale.htm

Doina&Carlita-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Pentru DanaRosu,draga Dana se cam exagereaza cu chestia cu "blocarea unei echipe de medici" si cu durata anesteziei,mie mi-au facut-o in 10 minute si a fost nevoie de un medic anestezist si asistenta lui!!!!!cred doar ca la noi inca nu sint obisnuiti cu asta si nu au inca rutina executiei ei,cit despre colaborarea dintre mama si moasa care te ghideaza nu ai decit sa impingi cu forta atunci cind i-ti spune sa impingi ,nu este nimic de special ,eu una nu am facut nici o sedinta de pregatire pentru nastere cum fac acum mamicile moderne si totusi nasterea s-a derulat cum trebuia, pupici,

AuraGalerne

Mergi la inceput