Raspunsuri - Pagina 3
liris spune:
In munca mea nu ma voi euforiza in nici un caz cind voi ajunge in top.
EU cred ca asta-i treaba actorilor ptr show: Oscar sau care-o fi el.
Nu conteaza ce profesie am , ci doar iti spun ca o astfel de reactie ar fi total nepotrivita mediului meu. Prin urmare nu lucrez in show biz...
Din nou este o chestie de gust . Am vazut speech-uri extrem de bune si tinute extrem de demn la Oscar. Am vazut si emotii pe care le-am acceptat ca genuine. Acelea mi-au placut , m-au impresionat.
Pe unele insa le detest , ptr ca le consider isterice sau false.
Uite eu nu ma mai contrazic cu tine pe tema asta , insa stiu ca exista si punctul tau de vedere.
Al meu insa este altul .
Dar haideti mai bine sa mai vorbim si despre altceva legat de Oscar. Fetele ...discutii despre rochii!!!!! cum vi s-au parut?
liris spune:
ca o exemplificare
http://entertainment.msn.com/movies/gallery.aspx?gallery=3790
aveti voi si altele?
Oana_B spune:
Mey nu mi-o faceti praf pe Nicole Kidman ca io o 'ubesc mult de tot. Si nu e blonda, e roscata, na
Oana_B
tinatache spune:
nu am vazut, nici nu stiam ca a fost aseara, in ultimul timp sunt rupta total de realitate, dar nici nu-mi pare rau: The Last Samurai este un film de exceptie si daca nu au gasit un locsor acolo si pt el atunci...zero lei, zero bani!
Cristina
conchita spune:
quote:
Originally posted by liris
In munca mea nu ma voi euforiza in nici un caz cind voi ajunge in top.
EU cred ca asta-i treaba actorilor ptr show: Oscar sau care-o fi el.
Nu conteaza ce profesie am , ci doar iti spun ca o astfel de reactie ar fi total nepotrivita mediului meu. Prin urmare nu lucrez in show biz...
aici sunt de acord cu tine, exista mai multe tipuri de snobisme, mai isterice -in sou biz, mai sterile -in medii fara stralucire de suprafata. te inteleg. personal, nu dispretuiesc emotiile, nu cred ca asta este visul de aur al intelighentei omenirii: sa le elimie cat se poate, pentru ca ar fi de prost gust ;)
si chiar asa, nici macar o euforie mica n-ai trait niciodata, nici macar cand ai primit coronita la clasa I ? :) in fine.
quote:
Dar haideti mai bine sa mai vorbim si despre altceva legat de Oscar. Fetele ...discutii despre rochii!!!!! cum vi s-au parut?
pe mine chiar m-ar interesa sa se continue putin si pe tema emotiilor autentice sau nu ale actorilor. imi doresc sa aud si alte pareri legat de asta. multumesc anticipat pentru permisiune.
Claudelu spune:
Mai eu am vazut doar jumatate din gala in direct restul si cea ma importanta parte am vazut-o in reluare...au fost de-a dreptul enervanti astia de la ProTv...
Mie nu mi-a placut deloc trilogia "Stapanul inelelor", si nici "Lord of the Rings"...dar totusi daca luam in calcul cati ani de munca multa si grea au pus acei oameni, atunci sa zicem ca poate poate meritau...
viorela hoff spune:
Anul acesta, slabut, slabut, toaletele idem! Singura care mi s-a parut eleganta si cu gust, chiar draguta, Charleeze, in rest, as putea spune penibil, Nicole cu volanase, Renee cu sandalele ei de 2 milioane de dolari si "aripa" aceea de rochie care ii era agatata de spate (apropos de lacrimile actorilor, cand a fost strigata, Renee si-a strecurat mana in poseta dupa ceva ce credeam eu ca era o batista vezi mimica fetei sale, eroare insa! Era lista cu "multumirile"! Parca si Julia parea mai stearsa decat alta data, iar filmul premiat, fetelo, fetelor, horror film, SF sau ce vreti voi, dar nu pt. copii! Pt. cine gusta genul, fain de tot cu efecte super ! Mie mi-a placut dar nu la prestatie de >Oskar!
Enfin, asta am avut de spus!
Vio
iubibubi spune:
quote:
Originally posted by conchita
pe mine chiar m-ar interesa sa se continue putin si pe tema emotiilor autentice sau nu ale actorilor. imi doresc sa aud si alte pareri legat de asta. multumesc anticipat pentru permisiune.
imi amintesc de expresia lui Liam Neesen cand nu a luat Oscar-ul pt. cel mai bun actor in "Schindler's List" (care a ras aproape toate premiile; cel mai bun actor, insa, a fost considerat Tom Hanks pt. "Philadelphia"). ce durere si dezamagire sa nu-ti auzi numele strigat, vorba conchitei! l-am crezut atunci. probabil l-as fi crezut si daca s-ar fi aflat la microfon, plangand si insirand multumiri incepand de la regizor si terminand cu strabunica de 128 de ani :). imposibil sa ramai imun la asa ceva, zic eu, chiar daca incerci sa-ti maschezi emotiile sau ti se "impune" asta. doar nu toti or fi facut training la Mossad sau CIA... :))
de ce sa "acuzam" un actor de falsitate in astfel de momente? Oscar-ul l-a luat pt. veridicitatea personajului pe care l-a interpretat. daca tot a reusit sa intre atat de bine in pielea lui (a personajului :)), sa ne faca sa plangem sau sa radem, sa ne doara sau sa ne simtim fericiti alaturi de el, tocmai acum, cand se "interpreteaza" pe sine, sa "joace" prost?!? eu cred ca nu.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
ciufulici spune:
Legat de emotiile traite de unii dintre noi e usor de spus precum, "daca nu ajungi la struguri ei sunt acri".
Altfel vorbind, altii spun ca actoria intra si in viata de familie sau de cea de zi cu zi. Ce parere aveti despre?
Draga conchita, emotii "autentice" sunt, eu le-am trait si le traiesc.
E un subiect delicat despre care s-ar putea spune multe dupa parera mea.
Ciufulici emotionata.
Adela spune:
Si pe mine ma lasa rece lacrimile actritzelor la Oscar. Mi se par.. hm.. in fine! Daca asa vor ele.
Ma uitam la Sofia Coppola (a luat oscarul pt scenariu/regie) ca asa naturala a multumit, fara lacrimi si ifose.
La fel la premiile MTV- echivalentul Oscarului in muzica- nu prea vad smiorcailei ... doar strigate de bucurie.
In fine sa revenim la toalete.
Mi-a placut rochita Juliei R, si a lui Nicole, distinsa, si a Zetei - o prindea bine rosu ca focul.
~~ Adela & Julia